Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Diviana napisał(a):
Andzelika napisał(a):
Diviana napisał(a):
Andzelika napisał(a):
siehankowa napisał(a):
a tu coś o marzeniach bogatych dzieci pomózmy im 😁 😁 😁

ps-oczywiście nie obrazając nikogo, bo wiadomo, ze są i normalni bogaci 🙂

Matko 😮 Ale były by jaja gdyby ktoś poważnie pomógł 😁 😁 😁

🤪 🤪 🤪 to co dziewczyny wpłacamu po 1 zł 🤪 🤪 🤪

Hehehe. 😁 😁 Po co od razu tak hojnie, ja tam po 10 groszy bym stawiała. Pomalutku aż do skutku 😁

No w sumie tak ja to taka rozrzutna ☺️

"...nie mam pieniędzy - wydałam na jacht - magda..." 😁
"...moje BMW ma JUŻ rok..." 😁

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
siehankowa napisał(a):
Andzelika napisał(a):
Zaraz będzie na DDTVN film, jak ojciec szkolił synka na kibola. Pewnie słyszałyście, a ten mały ma z 3-4 lata 😮 😮 😮 😮

a ostatnio w uwadze było jak 3letni chłopiec palił fajki , ciachał siekierą głowe lalki, a starzy to nagrywali i się cieszyli 😮
=1&width=450]3 latek z papierosem

To jest przerazające u mojej ciotki na podwórku był taki chłopiec tłukł wszystkich jak leciało rodzice zadowoleni że bos sobie radzi, jak miał 6 lat to bezpańskie małe szczeniaczki roztrzaskał o ścianę bloku a mając 7 lat podpalił piwnice że straż pożarna przyjechała, w sumie nie wiem co z nim teraz bo już u ciotki nie byłam mnóstwo lat, pewnie w kryminale siedzi bo teraz to już koło 19-20 lat ma

siehankowa napisał(a):
Andzelika napisał(a):
Zaraz będzie na DDTVN film, jak ojciec szkolił synka na kibola. Pewnie słyszałyście, a ten mały ma z 3-4 lata 😮 😮 😮 😮

a ostatnio w uwadze było jak 3letni chłopiec palił fajki , ciachał siekierą głowe lalki, a starzy to nagrywali i się cieszyli 😮
=1&width=450]3 latek z papierosem

A to nie jest ten sam może?

Foga napisał(a):
Dziewczyny dostałam smsa od Inez Anulowwali jej lot 😞 Prosiła by was pozdrowić.. później odezwie się na forum...Ech bidulka....

o kurcze, współczuje jej... a nie wiesz czy ten 1 lot czy 2? i czy ma jakoś przełożony na pozniej czy jak?

Dzień Dobry

Ja z rana zawiozłam Gabi do przedszkola i byłam na przeglądzie bo się samochodzikowi skończył...
Tosia noc przespała ładnie bo tylko 2 pobudki ale co się dziwić jak w dzień się spłakała....

Justyna Marta śliczne fotki w awatarach 🙂
Oj biedna Inez....... to ciekawe o której teraz leci.....

A czy któraś z Was używała ATOPERAL ??? bo wydaje mi się że emolium jest za słabe dla Tosi...a może skóra się już przyzwyczaiła.....

Paninka napisał(a):
dziewczyny trzy dni dawalam Lilce jabluszko - wszystko jest ok...dzisiaj dac marchewke np. czy banana czy moze jeszcze jablko?

paninka, ja myśle, ze mozesz dzis dac marchewke 🙂
my niestety odpuszczamy na tydzien ze stałymi pokarmami, bo ksawier dostał wysypki i na buzce i na tyłku 🤨
daniela, my używamy oillan - płyn i krem.

siehankowa napisał(a):
Foga napisał(a):
Dziewczyny dostałam smsa od Inez Anulowwali jej lot 😞 Prosiła by was pozdrowić.. później odezwie się na forum...Ech bidulka....

o kurcze, współczuje jej... a nie wiesz czy ten 1 lot czy 2? i czy ma jakoś przełożony na pozniej czy jak?

Nie nie wiem i na razie nie odpisuje... Kurcze szkoda bo tak się biedna stresowała ...

• Mamusie
dzieki siehankowa 😘 😘 😘 dzisiaj bedzie marchewka 😜 😜

Daniela Lilka teraz jest kapana w plynie nivea i smaruje ja oillan balsamem i skore ma super mieciutka i milutka 😉 😉

my dzisiaj auto mamy przerejestrowac i do skarbowki jechac 🥴 normalnie juz mam nerwy jak pomysle o tych urzedach

oj biedna Inez...tak sie cieszyla 🥴

Inez chyba pisała, że o 3 ma samolot, czy jakoś tak. No ciekawe czy wyleciała w ogóle, czy gdzieś w drodze ma samolot odwołany. Skoro tak, to linie muszą zapewnić hotel, jedzenie itp.

• Mamusie
dzień dobry 😎

trzymam kciuki za Inez - żeby jak najszybciej doleciała
u mnie dzisiaj też pranie i prasowanie - a ja zachruchlana aż mnie cała krtań boli od kasłania 😞
dobrze chociaż że moje maluchy grzeczne
Tośka odkryła że fajnie bawić się nogami hihi

miłego dnia 😘

Paninka ja też mam teraz niveado kąpania i emolium do smarowania ale Tosi zaczęły się robić takie suche placki i muszę znowu na emolienty się przerzucić no i znowu dietka............. bo se troszkę pofolgowałam.......