Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Kornelka7 napisał(a):
Kochana Magda ma rację 😘 To co ja mam to przecież z forum, gdzie tam ja bym sama znalazła 😜 sabsimplex.pl sprawdz sobie. Buziak dla tej która to podawała ( niestety nie pamiętam kto)

buziak należy się jo-aneczce 🙂

Kornelka7 napisał(a):
sabsimplex.pl no jak się wkleił?!... może teraz będzie dobrze.

pasuję.......nic z tego mimo dobrych chęci.

żeby był link musisz napisać www przed nazwą strony wtedy wyświetli się www.sabsimplex.pl

• Mamusie
madalena20 napisał(a):
Kornelka7 napisał(a):
Kochana Magda ma rację 😘 To co ja mam to przecież z forum, gdzie tam ja bym sama znalazła 😜 sabsimplex.pl sprawdz sobie. Buziak dla tej która to podawała ( niestety nie pamiętam kto)

buziak należy się jo-aneczce 🙂

wiedziałąm że na Ciebie można liczyc 🙂 🙂 jak Ty to robisz? Jak jo-aneczkę spotkam to ją w dwa miejsca ucałuję 😁 😁 a teraz dam oklaska.

• Mamusie
madalena20 napisał(a):
Kornelka7 napisał(a):

żeby był link musisz napisać www przed nazwą strony wtedy wyświetli się www.sabsimplex.pl

wszystkoładnie pięknie tylko ja mam zapisane bez www i się wyświetla. Ja tej techniki nie ogarniam 😉 😜 🙂 ale tą lekcję zapamietam 🙂 dziękuję 🙂

Kornelka7 napisał(a):
madalena20 napisał(a):
Kornelka7 napisał(a):

wszystkoładnie pięknie tylko ja mam zapisane bez www i się wyświetla. Ja tej techniki nie ogarniam 😉 😜 🙂 ale tą lekcję zapamietam 🙂 dziękuję 🙂

Nie no wg mnie świetnie sobie radzisz a że z drobną pomocą to nie ważne liczy się to, że z nami jesteś 🙂 mimo ograniczonego czasu 🙂

Hej hej
Kornelka masz oklaska bo mi humor poprawilas 😁 😁 zajebista jestes z tym wszystkim.Co do forum to tez sie nie dawno swojemu przyznalam ☺️ smieje sie ze mnie no ale co zrobic 🙃
a dzisiaj rano nie wytrzymalam i dopadlam osobistego 😲 😲 😁 nie moglam sie powstrzymac,mam nadzieje ze nic mi nie bedzie 🤢 😁

• Mamusie
Justyna891 napisał(a):
Hej hej
Kornelka masz oklaska bo mi humor poprawilas 😁 😁 zajebista jestes z tym wszystkim.Co do forum to tez sie nie dawno swojemu przyznalam ☺️ smieje sie ze mnie no ale co zrobic 🙃
a dzisiaj rano nie wytrzymalam i dopadlam osobistego 😲 😲 😁 nie moglam sie powstrzymac,mam nadzieje ze nic mi nie bedzie 🤢 😁

Justyna ja chyba wszystkie oklaski za to mam, no prawie wsystkie i za wszystkie dziekuje 🙂 🙂 za ten tez 😁 butelke broda podtrzymuje zeby napisac cos a karmie od 17.30 do 18 i nic nie ubywa. doszlam do wniosku ze sie mały drazni z matka bo dopiero obudzony juz zasypia. po pół godzi, mówie osobistemu ze cos nie halo, sprawdz ten smok. trzacha- nie leci,raz i drugi. odkrecił butelke, zaglada do smoka i nic. szukam ja a tu paproch zatkał smoka. skad sie wział?????? aledziecko mam cierpliwe 🙂 teraz dojadł 110 chce i jeszcze

• Mamusie
Czesc dziewczyny 🙂)) Wreszcie moge pisać 🙂 Ale nadal pisze ze awaryjny tryb hmmm ale teraz z mozliwoscia pisania a wczesniej tylko czytania 🤢
Mam doła na maxa 😞 Przyjechała mojego m mama i mnie normalnie wyprowadza z rownowagi. Wszystko robie żle....kurdre chowam dziecko od 2 miesiecy a teraz ona mi mowi ze wszystko robie zle.
Wyrywa mi dziecko, wyrywa mi wóźek!!! Wszystko robi sama a najgorsze ze cały czas go trzyma na rekach i uczy go bujania i nie pozwala mu polezec. Wieczorem go wybudza jak juz prawie usypia bo przeciez on nie chce spac!!!!!
Nie daje rady .... 😞

Kornelka, no nie mogę normalnie. Ha, ha, ha, twoje problemy techniczne mnie rozbrajają. Tak jak napisała Justyna, poprawiasz nam wszystkim humorki w te jesienne dni.
Aż poklaskam tobie za to, bo zawsze jak ciebie czytam, to mi się paszcza śmieje 😁 😁 😁

Jola - małż to skrót od małż(onka) 😁 😁 😁

Kornelka ale Ci dziewuszki poklaskały że ja nie mogę Ci zaklaskać..... 😉
Moje dziewczynki już gotowe do spania tylko Tosia podsypia po10min i się wybudza...oj męczy ją coś znowu 😠 ale najważniejsze że nie ma krzyków wniebogłosy.
Inez ja dla siebie też nie mam na nic czasu..... 🤢 jedyne co to se włosy sama wczoraj farbnęłam bo do fryca nie mam jak 🤢 🤢

• Mamusie
Inez napisał(a):
A ja nie mam na nic czasu. Brakuje mi czytania książek i mam straszne zaległości w ulubionych serialach i filmach. Tymcio absorbuje mamę baaardzo 😜 A jak tam u Was z robieniem ulubionych rzeczy? I nie mam na myśli ''przytulanek'' Justyna 😜 😜 😜 😜 😜

Inez a co to jest ,,ulubione rzeczy"? 🙂)

daniela- Tosieńka ma piękny uśmieszek

A my po spacerze tak wymarzliśmy, że trzeba było się zdrzemnąć- położyłam się koło kokołaja i z krótkiej drzemki zrobiła się prawie trzygodzinna "drzemka" masakra- jak się przebudziłam to myślałam, że spałam góra 30 min.
A teraz Szymek po kąpieli znów śpi 🙂
No i na 4 kupach się skończyło więc niepotrzebnie się stresowałam

co do teściowych to ja się nie wypowiadam. A dziś małż miał słabszy dzień, aż mi go żal- matkę ma jaką ma, z ojcem też nie najlepszy kontakt i zdołował się, że niby ma rodziców ale tak na prawdę ich nie ma nie może na nich liczyć itd. Już nie wiem jak go pocieszyć 😞

• Mamusie
jo-aneczka tez Ci dziekuje 🙂 ja juz sobie po dzisiejszym dniu mysle ze jestem takim forumowym olaboga 🙃 a Ciebie na forum to zawsze czekam jak kania dżdżu i dodaje oklaska obiecanego. nie moge sie skupic przy pisaniu bo mi raz ze mały na kolanach okraakiem siedzi a dwa osobisty zagaduje co w tym przypadku mnie cieszy 🙂 oooo nie myslec prosze o bara bara 😁
Daniela ja to sieciesze ze Tosia juz sie lepiej czuje a z wybudzaniem to Rysiek tez tak ma i nie wiem czemu.
o jeszcze wam powiem ze mój ksiazke chce napisac o .....psychice kobiet 🙃 🙃

a ja znowu wam pomarudze 😞
tym razem jestem podłamana 😞 Ksawier drugi raz miał pobierana krew i znów wyszło, że ma podwyższone wyniki wątrobowe 😞 normalnie jestem załamana 😞 żadnych leków ani w ciązy ani teraz nie przyjmowałam, więc skad to "dziadostwo"??!! pytałam doktorowej o czym może to swiadczyć, to powiedziała, że na razie nie chce mnie straszyć, ale w najgorszym wypadku o uszkodzeniu watroby 😞 jutro powie mi dokładnie co i jak, bo zrobia Ksawierowi usg... i jakby co to dostaniemy skierowanie na wrocław... noc mam juz z głowy 😞

• Mamusie
Kornelka7 napisał(a):
Inez napisał(a):
A ja nie mam na nic czasu. Brakuje mi czytania książek i mam straszne zaległości w ulubionych serialach i filmach. Tymcio absorbuje mamę baaardzo 😜 A jak tam u Was z robieniem ulubionych rzeczy? I nie mam na myśli ''przytulanek'' Justyna 😜 😜 😜 😜 😜

Inez a co to jest ,,ulubione rzeczy"? 🙂)

A cóż Ci zdrożnego chodzi po głowie? 😜