Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
madalena20 napisał(a):
ann5353 napisał(a):
My z mężem to trochę jak Flip i Flap 😁
On ma 182 i 90 kg, ja 158 i 47 kg 🙂 Czyli ważę tak przez połowę 🤪 Dodam jeszcze, że przed ciążą było 44...

ann no to tak samo jak ja z moim małżem 🙂 ale przynajmniej mamy się do kogo przytulić 🙂

Madzia zgadzam się z tobą moj m. ma 174 i 110kg a ja 164 i 58kg więc mam się do czego przytulać.
A ja zapisałam sie na fitness i idę dziś wieczorem (zobaczymy jak sobie dam radę), bo kręgosłup mi siada od wielkości biustu, a mięśnie brzucha chyba totalnie zanikły 😠 😠 😠

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Paloma21 napisał(a):
jolajola81 napisał(a):
Diviana gdzie kupowałaś foremki do mufinek? bo ja nigdzie nie moge znaleść 😉
A czy ktos robił może te z pudełka gotowe?
Ja jutro kończę 30 lat 🤪 jaka ja stara jestem 😜

to w ramach odstresowania, zapraszam jutro na kawę na Wileniak 🤪 🤪 🤪

A wiesz że chyba się skuszę 🙂

• Mamusie
Kornelka7 napisał(a):
marta-lion napisał(a):
Ech mam chwilkę, bo królewny zasnęły 🙂
Jakieś mamowe dzisiaj obie 🥴
Jednak to tylko chwilka bo zaraz Emilka ze szkoły wraca, ale też i m. z pracy więc kawudie wypijemy razem 😉

Jola ja tam magiczną 30 przekroczyłam 3 lata temu 🙃 🙃 🙃 I teraz sobie tłumaczę, że to 40 jest magiczną granicą młodosci kobiety 🤪 🤪 🤪

marta to nieprawda 🤪 🤪 tej granicy nie ma przecież 😉 🤪 o matko to co ja mam powiedziec..... 😉 🤪 🙃 😮 🤢 😁 😉 😁
Hehe u mnie jest ale ruchoma 🤪 🤪 🤪
Za 7 lat to będę mówić, że to 50 🤪 🤪 🤪

• Mamusie
marta-lion napisał(a):
Kornelka7 napisał(a):
marta-lion napisał(a):
Ech mam chwilkę, bo królewny zasnęły 🙂
Jakieś mamowe dzisiaj obie 🥴
Jednak to tylko chwilka bo zaraz Emilka ze szkoły wraca, ale też i m. z pracy więc kawudie wypijemy razem 😉

Jola ja tam magiczną 30 przekroczyłam 3 lata temu 🙃 🙃 🙃 I teraz sobie tłumaczę, że to 40 jest magiczną granicą młodosci kobiety 🤪 🤪 🤪

marta to nieprawda 🤪 🤪 tej granicy nie ma przecież 😉 🤪 o matko to co ja mam powiedziec..... 😉 🤪 🙃 😮 🤢 😁 😉 😁
Hehe u mnie jest ale ruchoma 🤪 🤪 🤪
Za 7 lat to będę mówić, że to 50 🤪 🤪 🤪

🤪 🙃 🤪 🙃 🤪 🙃 🤪 🙃 🤪 🙃 🤪

Jola no to jutro karmi ? będzie się lało strumieniami?! 😁 😁 😜 😉
Mi magiczna 30 stuknie za rok........oj nie wiem kiedy to zleciało, pamiętam jak 18stki się nie mogłam doczekać......
I macie fajnie że możecie sie spotykać w realu 🙂
Tosia pospała na dworku 2,5godz...zjadła...chwilkę pobuszowała i widzę że znowu idzie lulu 😮 😆

• Mamusie
jolajola81 napisał(a):
Marta to mnie pocieszyłaś 😜 ale niech będzie 🙂 tylko ja mam dopiero pierwsze dziecko a ty już masz 3 dziewczynki 🙂
kornelka a ty ile skończyłaś że się licytujesz z marta 😉
paloma a gdzie się zapisałaś?

jola jakby tu powiedziec...... no psy z tego rocznika już dawno pozdychały 🙃
marta ja ta metodę też stosuję 🤪 🤪

jolajola81 napisał(a):
Foga napisał(a):
jolajola81 napisał(a):
Diviana gdzie kupowałaś foremki do mufinek? bo ja nigdzie nie moge znaleść 😉
A czy ktos robił może te z pudełka gotowe?
Ja jutro kończę 30 lat 🤪 jaka ja stara jestem 😜

Jola u nas takie blaszki są w sklepach "Wszystko po 4 zł" - nie wiem czy u was takowe są.. a co do wieku to ja 24 września też przekroczyłam ten magiczny próg... a stare na pewno nie jesteśmy 🤪

Hm są sklepy... wszystko po 5zł 😜 jak to w wiekszym mieście wszystko droższe, ale każda taka blaszka po 5zł to jak bym miała kupić kilka to duzo mnie wyniesie 😉 myslałam o tych papierowych 😉

Ale to blaszka na chyba 16 muffinek... o takiej myślałam 🙂

• Mamusie
marta-lion napisał(a):
jolajola81 napisał(a):
Marta to mnie pocieszyłaś 😜 ale niech będzie 🙂 tylko ja mam dopiero pierwsze dziecko a ty już masz 3 dziewczynki 🙂
Jola za dwa lata walniesz bliźnięta i w wieku 33 też bedziesz miała 3 dzieci 🤪 🤪 🤪

🤪 🤪 no masz 🤪 potrzeba matką wynalazku 🤪 🤪

• Mamusie
a my po spacerku...lilka własnie je

jola spacerujemy codziennie kolo 3 godzin...a tesciowa czasem jeszcze jakies rewelacje wygłasza

kornelka ja mysle ze moj nie chce atrakcyjnie wygladac tylko wogole jakos wygladac...teraz ma172cm wzrostu i 57 kg i kazda kosc mu widac....

co do wieku to mi 8 brakuje do 30 ale tez jakos staro sie ostatnio poczułam ☺️ 🙃 priorytety mi sie ostatnio pozmienialy i jak spotkam kogos ze znajomych ktorzy tylko o imprezach wypadach itp. gadaja to mam wrazenie zez innej epoki jestem 😉 😉

• Mamusie
Paninka napisał(a):

jola spacerujemy codziennie kolo 3 godzin...a tesciowa czasem jeszcze jakies rewelacje wygłasza

kornelka ja mysle ze moj nie chce atrakcyjnie wygladac tylko wogole jakos wygladac...teraz ma172cm wzrostu i 57 kg i kazda kosc mu widac....

co do wieku to mi 8 brakuje do 30 ale tez jakos staro sie ostatnio poczułam ☺️ 🙃 priorytety mi sie ostatnio pozmienialy i jak spotkam kogos ze znajomych ktorzy tylko o imprezach wypadach itp. gadaja to mam wrazenie zez innej epoki jestem 😉 😉

🤪 🤪 🤪 o mezu mnie powaliło 🤪 🤪 🤪
oj paninka masz głowe nie od parady 😉 🙂

• Mamusie
Kornelka7 napisał(a):
Paninka napisał(a):

🤪 🤪 🤪 o mezu mnie powaliło 🤪 🤪 🤪
oj paninka masz głowe nie od parady 😉 🙂

ja to sie zastanawiam gdzie ja glowe miałam jak takiego chudzielca brałam 😉 😉 😉kazdy moj dodatkowy kilogram przy nim razi w oczy ☺️ ☺️ 😉 😉 😉

Kornelka7 napisał(a):
madalena20 napisał(a):
Kornelka7 napisał(a):

niee no Kornelka Ty to dobra jesteś 🤪 🤪 🤪 ubaw po pachy mam 🙃

oj tam oj tam 🤪 🤪 bociany moze tyle zyja 😁 🙃

no ja mam 28 ale wyglądam na 16... nooo może na 18 😉 😁hehe i wyobraźcie sobie, że często mi się zdarza, że nie chcą mi alkoholu sprzedać 🤪 🤪 🙃 i muszę okazywać dowód 🙂

• Mamusie
madalena20 napisał(a):
Kornelka7 napisał(a):
madalena20 napisał(a):
Kornelka7 napisał(a):

niee no Kornelka Ty to dobra jesteś 🤪 🤪 🤪 ubaw po pachy mam 🙃

oj tam oj tam 🤪 🤪 bociany moze tyle zyja 😁 🙃

no ja mam 28 ale wyglądam na 16... nooo może na 18 😉 😁hehe i wyobraźcie sobie, że często mi się zdarza, że nie chcą mi alkoholu sprzedać 🤪 🤪 🙃 i muszę okazywać dowód 🙂

🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

• Mamusie
Jolu blaszki do mufinek teflonowe chyba są w ikei lub przez internet można zanówić silikonowe z allegro, a papierowe papilotki do muffinek ja kupiłam w tesco u nas na wsi a w ikei też są i kosztują ok 8-10 zł za paczkę chyba 50 sztuk
Foga a Jagoda je Twoje ściągniete mleko z butli? Moja np nie lubi pić z butelki TT choć jak była mala to jej dawałam i piła za to najchętniej z dr, Brown ta ma najbardziej mieki smoczek

• Mamusie
Paninka napisał(a):
Kornelka to nie sa przemyslenia ☺️ ☺️ ja tak bezmyślnie czasem cos napisze ☺️

a to moje dziecie jakie sie rozwrzeszczane zrobiło 😮 🙃 nauczyła sie krzyczec i teraz caly czas doskonali ta umiejetnosc 🤪 🤪 🤪

A ja i tak lubie czytac co piszesz 🤪 bo i madrze jest i wesoło 🤪
Rysku dojada 30 do 150 i jakos jakby jeszcze mało.... 😮