Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

jolajola81 napisał(a):
madalena20 napisał(a):
Foga napisał(a):
A miałam zapytać....
Jak u was jest z ubieraniem dzieciaczków przed wyjściem na dwór?? Bo Jagoda dostaje histerii jak zaczynam ją ubierać.. normalnie krzyczy tak jakby ją ze skóry obdzierali 😮 😮 😮

u nas to samo ale z podwójna siłą bo Kuba nienawidzi ubierać się wiec mamy dwie syreny w konsekwencji ja się ubieram na szybkiego, zgrzeje się zawsze i wyglądam jak ostatnia sierota 😞

O rany magda ty to masz jeszcze kilka pięter do pokonania masz, ale dobrze, że na dworzu chłodno to się schłodzisz hehe 😜
Ale tak serio to współczuje nie ma to jak wiosna 😎

nooo dokładnie 4 pietro wieńczy wszystko i jak już jestem z nimi na podwórku to ciesze się jak mysz do sera 🙂

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ja juz na zakupach bylam, pranie powiesiłam, posprzatalam Tosia na dworku powietrzyła się ponad 2godz (mąż jej pilnował a ja wtedy dawaj na zakupy,) Teraz zasypia w lóżeczku ale znowu jej pierdziochy dokuczają 🤢
Pati moja główkę już wysoko zadziera i potrafi troszkę potrzymać, co do grzechotek to sama do rączki nie bierze ale patrzy i słucha a ostatnio jak ją przebierałam na przewijaku to do misia się śmiała z karuzeli i do niego gadała.... 🤪
Milium dzięki za dobre słowa 🙂
czytam Was dalej i kawkę idę pić bo dopiero śniadanie jem..... ☺️

własnie doszłam do rysunku Magdy 🤪 🤪 no oklask kochana jak nic tylko ktoś mnie ubiegł 😁 😁
Jola wszystkiego Naj Najlepszego, Szczęścia i Miłości
Milium dla Ciebie też spóźnione życzenia dużo zdrówka i Miłości moc

Uff a już myślałam, że jestem jakaś nieporadna matka i dziecka na dwór nie potrafię wyprawić.... a sama teź jestem już ubrana jak zaczynam Jagodę ubierać, bo później nie ma czasu - bo takie darcie jest, nawet jak już w wózku leży... a później identycznie jak madalena jak sierota wyglądam i do tego jeszcze mokra od potu 😮 😮 😮

Foga napisał(a):
A mój mądry m dzis rano gadając z Jagodą (a ona w tym czasie walnęła klocka) ułożył jej wierszyk........ cytuję:
" Siedzi kupka w gaciach sobie,
co ja teraz z kupą zrobię..
może mamie ją podrzucę,
może tata ją wyrzuci" 🤪

Ot poeta.............. 😮

Brawa się należą dla M ale mnie ubawił ten wierszyk 😁 😁 chcialam oklaska dac ale znowu zajete....

Jeśli chodzi o ubieranie to u nas odpukać spokój....bo wcześniej też był płacz.....
A ja muszę się wybrać na jakieś ciuchowe zakupy bo kurtka cieplejsza i czapka by się przydała....i jakoś nie mam kiedy bo wiecznie zakupy na szybkiego a tu spokoju i czasu potrzeba.....
Madzia ja tobie współczuję 4piętro i dwa maluchy jak Ty dajesz radę z wózkiem?? dzięki Bogu że my już na swoim i nie muszę targać wózka...........
Foga a ja ostatnio tez Twój jabłecznik piekłam i goście się dziwili że coś jest upieczone 😁 😁 przeze mnie a nie kupione. Także oklask za to ciacho i prosty przepis dla antytalentów kulinarnych 😁 😁 😁

• Mamusie
Jola sto lat
Pati mała ma bebilon pepti a kolka pewnie po soku pomidorowym bo się wczoraj napiłam, a koperek pije codziennie. Ala trzyma główkę ale chwiejnie i strasznie przy tym stęka ale grzechotkami jeszze się nie bawi.
Jolu Emilcia śliczna
Magda rysunki powalające
Foga no niezły poeta, co do ubierania to teraz mam taki lżejszy kombinezonie to ok. a jak chciałam ją w cieplejszy wcisnąc to ryk niesamowity za to szalika nienawidzi, zresztą każdej rzeczy co dotyka szyi nie lubi.

• Mamusie
Kornelka7 napisał(a):
jolajola81 napisał(a):
Kornelka7 to leżaczek bujaczek od 0 do 10 kg ona tak pół leżaco w nim jest.. akurat na tym zdjęciu nie jest zapięta, ale z niego by sie zaczej nie zsuneła.

Dzięku jola 😘 Ten mój ma zapięcie ale jakioś nie tak spełnia swoją funkcję. Mam jeszcze jeden z oparciem lakim trochę leżącym może będzie lepszy a Emilka śliczna panienka tylko przez zaabsorbowanie chwili nie dodałam ☺️
Przy okazji OLŚNIENIE.... Ann o fotelik huśtawkę 3w1 mi chodziło 😁 Gdybyś mogła wstawic zdjęcie bokiem jak Hania w nim leży bo to że jesteś z niego zadowolona to pamiętam. Ja sie zastanawiam nad nią właśnie bo chętna jestem nabyc ten wynalazek co życie dziecku umili a mi ułatwi 😉 🙂

Powiem ci Kornelka, że mnie ułatwia niesamowicie 😁
Zdjęcie wstawię, tylko muszę najpierw zrobić, bo takiego bokiem nie mam. A potem zaniesć kartę do szwagierki, która mi zdjęcia zgra na gwizdek i dopiero wrzucę, bo niestety kabel od aparatu zgubiłam...

• Mamusie
jolajola81 napisał(a):
Foga napisał(a):
A mój mądry m dzis rano gadając z Jagodą (a ona w tym czasie walnęła klocka) ułożył jej wierszyk........ cytuję:
" Siedzi kupka w gaciach sobie,
co ja teraz z kupą zrobię..
może mamie ją podrzucę,
może tata ją wyrzuci" 🤪

Ot poeta.............. 😮

to masz poete w domu... 🤪

Dobre 🤪 🤪 🤪

daniela, ja jestem i podczytuje na szybko 😉 ale juz uciekam szykowac się bo na 14. na wizyte do lekarza z Ksawierem. Mieliśmy mieć dziś szczepienie, ale przez tą bakterie e-coli, na pewno będzie przełozone...

• Mamusie
jolajola81 napisał(a):
Paloma21 napisał(a):
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/822/karmiblack.png/][IMG]http://img822.imageshack.us/img822/2881/karmiblack.png[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Jola twoje zdrowie 😁 😁

czy ja tam widze 4% 😮

upss...
wkleiłam nie to zdjęcie ☺️ ☺️ ☺️

• Mamusie
Dziękuję ann mi się nie spieszy bo i tak jeszcze go nie kupię. W portfelu kasa była i tak sobie myślę zeby chociaż znalazł ten portfel biedny uczciwy człowiek i buty kupił czy cos co mu potrzebne byle nie pijak. Ale już nie o to chodzi. Więcej zachodu z dowodem i kartą. Dobra koniec smutów. O sie junior obudził to jedzonko będzie. Ann masz oklaska za trud i chęci 🙂

• Mamusie
madalena20 napisał(a):
Foga napisał(a):
A miałam zapytać....
Jak u was jest z ubieraniem dzieciaczków przed wyjściem na dwór?? Bo Jagoda dostaje histerii jak zaczynam ją ubierać.. normalnie krzyczy tak jakby ją ze skóry obdzierali 😮 😮 😮

u nas to samo ale z podwójna siłą bo Kuba nienawidzi ubierać się wiec mamy dwie syreny w konsekwencji ja się ubieram na szybkiego, zgrzeje się zawsze i wyglądam jak ostatnia sierota 😞

U nas też to samo - łącznie z sierotą 🤪 🤪 🤪

• Mamusie
Paloma21 napisał(a):
jolajola81 napisał(a):
Paloma21 napisał(a):
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/822/karmiblack.png/][IMG]http://img822.imageshack.us/img822/2881/karmiblack.png[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Jola twoje zdrowie 😁 😁

czy ja tam widze 4% 😮

upss...
wkleiłam nie to zdjęcie ☺️ ☺️ ☺️

🤪 🤪 🤪 Paloma ale pasja 😉 😉 🤪 🤪

• Mamusie
Kornelka7 napisał(a):
Dziękuję ann mi się nie spieszy bo i tak jeszcze go nie kupię. W portfelu kasa była i tak sobie myślę zeby chociaż znalazł ten portfel biedny uczciwy człowiek i buty kupił czy cos co mu potrzebne byle nie pijak. Ale już nie o to chodzi. Więcej zachodu z dowodem i kartą. Dobra koniec smutów. O sie junior obudził to jedzonko będzie. Ann masz oklaska za trud i chęci 🙂

Kornelka ja jeszcze nic nie zrobiłam ☺️ A portfel może się jeszcze znajdzie. Przypomniało mi się jak kiedys z m obszukalismy cały dom, bo zginęły mu kluczyki od auta. Okazało się, ze jak sie rozbierał to wpadły mu do buta 🤪 Znalazły się jak juz sie poddaliśmy i kombinowalismy od kogo auta pozyczyć, żeby mógł do pracy jechać 😁