Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Kornelka - masz rację - gierkówka do Katowic prowadzi a ja właśnie z tych okolic jestem.
A ty to tą rodzinę masz w Katowicach czy przy gierkówce bo nie zrozumiałam ☺️
A co do restauracji to ja zatrzymuję się czasem w Polichnie.
Justyna - a Piotrków to twoje strony prawda? Dobrze pamiętam? Kurczę, z Katowic do Piotrkowa jedzie się w miarę ale od Piotrkowa do W-wy to masakra jakaś 😞

Foga - wymiękłam przy wierszyku twojego małża, hi, hi. Jak Hania będzie większa to ją go nauczę.
A tak przy okazji - wrzuć no jeszcze raz ten przepis na swój jabłecznik. Mam ochotę na "wspomnień czar"a moje know-how ... odpłynęło wraz z wodami płodowymi 😉

Daniela - fajna ta twoja Tosiulka. Na zdjęciach wygląda na bardzo zadowoloną, aż trudno uwierzyć, że męczą ją kolki.

Marta - ja myślałam, że poprzestaniesz na Brytku. A ty się za Araba zabierasz 😁

A co do bujaczków - to ja pozwalam Hance na małe kimanko w huśtawce. Nie za często ją tam wsadzam, ale jak już w niej zaśnie to pozwalam jej spać ile chce (czyli max. pół godziny)

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

jolajola81 napisał(a):
Wiecie co dziewczyny nie pisałam wam, ale mi ostatnio kreci się w głowie nie wiem czemu myślałam może, że to cisnienie, ale wieczorem też mi sie kręci nawet jak siedzę to czuję, że wiruję 🥴 np dzisiaj a już kilka dni było dobrze, albo mi się zdaje.

Jola - to wspomóż się jakimiś witaminami. Pewnie czegoś brakuje w twoim organizmie i stąd taka reakcja. Mi w głowie wirowało w ciąży, teraz też od czasu do czasu się zdarzy.
Poród i karmienie bardzo osłabiają organizm więc pewnie jesteś wyeksploatowana.
Przy okazji możesz też zbadać sobie krew - może masz za mało żelaza we krwi

• Mamusie
Paninka napisał(a):
Kornelka7 napisał(a):
Oj jola Tobie też humor dopisuje 🤪 Arab czeka w łazience a Marta... och ta nasza kokietka 😉 😉
Justyna teskniłyśmy za Tobą 🙂
Daniela mój kiedyś usnął ale teraz nie lubi, preferuje w dzień wózek na noc łóżeczko 🙂
Paninka my się śmiejemy ale w dobrej wierze 🙂 Nie z Ciebie czy męża ale z sytuacji i tekstów Waszych 🙂 Wy się fajnie dobraliście, jak Lilka taka będzie to bardzo wesoła z Was rodzinka będzie 🙂
Ja sie narazie ewakuuję, dobranoc powiem pózniej bo mam nadzieję jeszcze tu zajzec 🙂

wiem, wiem Kornelko! ja to sie czasem boje ze Wy pomyslicie ze my nie do konca normalni jestesmy ☺️ ☺️

nie przejmuj sie co inni myślą, bo dla kazdego "norma" może być inna 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜

Paloma21 napisał(a):
ann5353 napisał(a):
Kornelka7 napisał(a):
siehankowa ja w dalszym ciągu trzymam kciuki za Ksawierka i za Was i buziaczki Ksawierkowi przesyłam 😘 😘

Ja również 😘 😘 😘

i ja też 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

dzięki 🙂 😘
a tak w ogóle to dzien dobry 🙂

Dzień Dobry 🙂

U nas nocka dobra 🙂
Divianka trzymajcie się 😘 ale ja Ci współczuję....w dzień jeszcze jakoś te kolki można znieść ale w nocy.......... 🤢
A mnie wkurzył mój m mamy teraz tylko 1samochód i on jeździ moim i kur** za przeproszeniem taki syf że szok a ja ostatnio w nim sprzątałam......... aż cała się trzęsę w środku, wszystko powyciągane nie mam chusteczek mokrych, suchych moich szmatek......... mnie to strasznie denerwuje bo wiem ze coś mam.. ja do tego... a tego nie ma....... ręce opadają 😠 😠 😠 😠 😠