Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Lydzia - doszła ale niestety okazała się za mała na Jagodę... Zapakowałam ją w kopertę i siostra ma ją dziś tobie odesłać.. gdyby nie zdążyła to w poniedziałek rano... Tobie się przyda bo wierzę w to, że postaracie się o Alicję 🤪
Dziękuję ci bardzo 😉

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

siehankowa- ja też kupiłam mu smoka 3-6 bo myślałam, że stary już za mały i dlatego ciągnie palucha. Smoczek przyjął bez problemu- pasuje mu ale palec musi być 😉

Foga- no to szkoda, że nie pasowała

• Mamusie
Ja już wróciłam 🙂
Dziękuje za rady odnośnie maty 😘 😘 😘
Diviana super anegdotka 🙂
Moja po szczepieniu - upłakała się strasznie, bo ją szczepiłam szczepionkami na kasę chorych.
A z dobrych wiadomości - waży 5 kg i mierzy 56 cm. Przy urodzeniu 2780 i 49 cm. Więc różnica jest w miarę fajna 🙂

• Mamusie
Paloma a to lustereczko w ktorym przeglada sie dominik to takie normalne jest? bo ja w obu matach mam takie ktore bardzo znieksztalcaja 🙃 ale jak zawiesilam Lilce to gadala z dzidziusiem 🤪 🤪 strasznie zaluje ze nia mam zadnej znajomej z takim maluchem! bardzo chcialabym zobaczyc jak Lila reaguje na innego bobasa 😁 😜

Paninka napisał(a):
ann roznica ogromna i super ze haniolek tak pieknie rosnie! my mamy drugie szczepienie dopiero 23 a juz jestem strasznie ciekawa ile ta moja klucha urosla 😁 😁

My też mamy na 23 🙂

ann5353 napisał(a):
Ja już wróciłam 🙂
Dziękuje za rady odnośnie maty 😘 😘 😘
Diviana super anegdotka 🙂
Moja po szczepieniu - upłakała się strasznie, bo ją szczepiłam szczepionkami na kasę chorych.
A z dobrych wiadomości - waży 5 kg i mierzy 56 cm. Przy urodzeniu 2780 i 49 cm. Więc różnica jest w miarę fajna 🙂

Super waga. Z takiej kruszynki już jest co trzymać 🙂 😁

• Mamusie
Andzelika napisał(a):
Ja Julkowi ostatnio też dałam, trzymał, machał i stuknął się w głowe 😁 😁 Ale nie płakał wręcz przeciwnie machał dalej 😁 😁

ja wczesniej tez jej dawalam i dosyc dlugo trzymala ale widac bylo ze nie wie o co chodzi 🙃 machala bo machala ale dzisiaj jakby zalapala 😁 😁

• Mamusie
ann super,że malutka tak fajnie przybiera na wadze 🙂
Co do karmienia,to mój mały piję tak ok120 lub 150 tak ok co trzy,cztery godziny,tylko w nocy ma większą przerwę.Czasami nawet wytrzyma do 8 godzin,a czasami 6 godzin.
I zauważyłam ,że od kilku dni Filipek zaczął interesować się gruchawkami.Daję mu do rączki,on patrzy i wkłada do buzi 🙂
Dziewczyny,czy wasze maluchy przewracaja się z brzuszka na plecy??Bo mój Fikip zrobił to w sobotę kilka razy, a teraz mu się coś nie chce.
jola a co do mojego wózka,to cała rama która podtrzymuję kondolę mi się wykrzywiła 😠Mam teraz pożyczony wózek,ale strasznie sztywno mi się jeździ

Paninka napisał(a):
Andzelika napisał(a):
Ja Julkowi ostatnio też dałam, trzymał, machał i stuknął się w głowe 😁 😁 Ale nie płakał wręcz przeciwnie machał dalej 😁 😁

ja wczesniej tez jej dawalam i dosyc dlugo trzymala ale widac bylo ze nie wie o co chodzi 🙃 machala bo machala ale dzisiaj jakby zalapala 😁 😁

Julek macha (oczywiście jak mu dam do rączki) wydaje mi się, że też wie o co chodzi, bo się cieszy, parę razy nawet se smoczka wsadził do buzi, no ale to czysty prztypadek 😁

Andzelika napisał(a):
Paninka napisał(a):
ale jaja na brzuszku 🤪 🤪 jakas idiotka na trzech watkach pisala na kazdym inna historie 😠

Haha który to ?

Ja tez ciekawa jestem 😁
jednak sie wybralam do lekarza,maly dostal syropek i do noska aerozol 🙂
i mamy spacerowac,spacerowac,spacerowac 🙂

mapa napisał(a):
Witajcie Mamusie 🙂

ann
super, że Haniołek tak ładnie rośnie 🙂
U nas z 3030g już jest 5500 🙂
A pierwsze szczepienie w przyszłym tygodniu-mam nadzieję.

Julek z 3900 ma 5580. Lekarka twierdzi, że ma lekką niedowagę. No, ale on w 1 miesiącu przybrał tylko 200g, więc myślę że z takiej niedowagi to i tak ładnie.

Maciuś ładnie waży, troszkę się wystraszyłam wagą Julka co do niego. 🤨 🤨

• Mamusie
Justyna891 napisał(a):
Andzelika napisał(a):
Paninka napisał(a):
ale jaja na brzuszku 🤪 🤪 jakas idiotka na trzech watkach pisala na kazdym inna historie 😠

Haha który to ?

Ja tez ciekawa jestem 😁

na jednym trojaczki( czerwcowki 2012) miala miec a na drugim watku wczesniaka w 32 tc urodzila( grudniowki2011) 😮

Paninka napisał(a):
Justyna891 napisał(a):
Andzelika napisał(a):
Paninka napisał(a):

Haha który to ?

Ja tez ciekawa jestem 😁

na jednym trojaczki miala miec a na drugim watku wczesniaka w 32 tc urodzila 😮

Ma super turbo rozmnażanie 😁 😁 😁