Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

boooze, ksawier znów robi śluzowate kupki, a do tego znowu go wysypało na buzce i pleckach 😲 i teraz nie wiem czy to po lekach, czy po jedzeniu - bo ostatnio pozwoliłam sobie na więcej, czy to jednak skaza, bo czytałam ze najczesciej ujawnia się koło 3 - 4 miesiąca 🤨

U nas mały już wykąpany, najedzony, teraz próbuje zasnąć, ale jakoś chyba nie jest na tyle śpiący i mruczy. Kuba go uspokaja 🙂

Co do tego wątku i tej lasce to może zrobiła tak z chęci posiadania dziecka. Taka ciąża urojona (psy tak czasem mają). No, albo z nudów. 😁

A co do minki Julka to teraz to nic, czasem jak strzeli to aż się serce kraja 😁 taki słodziutki.

I odnośnie tej skazy. Przed wczoraj Julkowi za uszami wyskoczyło i na czole takie jak by skaza. Pojechaliśmy do lekarza, dała maść zeszło. Powiedziała, że jak się nawróci to można mówić o skazie, jak na razie nic mu nie wyskoczyło jeszcze. Całe szczęście 🙂 🙂

siehankowa napisał(a):
boooze, ksawier znów robi śluzowate kupki, a do tego znowu go wysypało na buzce i pleckach 😲 i teraz nie wiem czy to po lekach, czy po jedzeniu - bo ostatnio pozwoliłam sobie na więcej, czy to jednak skaza, bo czytałam ze najczesciej ujawnia się koło 3 - 4 miesiąca 🤨

Siehankowa skaza wygląda jak łuszczyca, na około czerwone, a w środku skóra łuszcząca się. Może faktycznie coś zjadłaś nie dozwolonego. Nie stresuj się na zapas 😘

Siehankowa - może po prostu taki dzień dziś ma, że kupki są luźniejsze.. Na pewno jest ok.. a co do wysypki, to może proszek do prania lub futerko od maskotek?????

Moja Jagoda coś od południa spać nie może i ma problem ze spaniem teraz...niby usnęła ale co chwila się wierci i popłakuje..... ech.....

Życzę wszystkim dzieciaczkom zdrówka i spokojnej nocki....

Dobranoc

Andzelika napisał(a):
siehankowa napisał(a):

Siehankowa skaza wygląda jak łuszczyca, na około czerwone, a w środku skóra łuszcząca się. Może faktycznie coś zjadłaś nie dozwolonego. Nie stresuj się na zapas 😘

a może to po sosie śmietanowym? pisalaś ze dzisiaj na obiad mialas

daniela napisał(a):
Andzelika napisał(a):
siehankowa napisał(a):

a może to po sosie śmietanowym? pisalaś ze dzisiaj na obiad mialas

raczej nie, bo tak od poniedziałku zaczeło go wysypywac po mału... i kupki luzniejsze tez ma od chyba 3 dni, a od wczoraj sluzowate 🤨 ehhh, jednak dobrze mówią, jak nie urok to sraczka 🤢

• Mamusie
siehankowa zdrówka wam życzę,mam nadzieję,że to nic groźnego
pati twojej maleńkiej dużo zdrówka
Ja przy kąpaniu znowu zobaczyłam jakiś czerwony placek na kolanie u Filipa,mam tylko nadzieję,że to nie nawrót tego rumienia 🥴
Co do szczepienia,to u nas się wychodzi od razu.My mamy następne 8 grudnia.Filip dobrze znosi szczepienia,przeważnie po nich śpi.Raz tylko miał delikatny stan podgorączkowy.
A ja na wieczór pokłóciłam się ze swoim ślubnym 😠
A co do tej laski z brzuszka,no to nie źle,chyba musi się bardzo nudzić.
Ja uciekam się kąpać.Dobranoc 😘