Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Paloma21 napisał(a):
Kornelka7 napisał(a):
No i jo-aneczka mnie zawstydziła ☺️ ☺️ ☺️
Nowe awatarki a ja..... och.... A Lila wesolutka taka i radosna 🙂
Maciuś ( o matko chyba nie pomyliłam imienia-Palomy synek) duży, śliczny chłopczyk i też szczesliwy bo buzka mu się sama śmieje 🙂
Dziewczyna na koncentrację i na pamięc to jest lekarstwo? Serio pytam 🙂 Czy to tylko przejściowe?

Kornelka jak ja lubię czytać toje posty 😘 A co panowie lubią najbardziej?? Przytulać się do nagiego cycusia 🤪 🤪 🤪 więc Synuś zamiast jeść to się przytulał i pokazywał język mamie 😉 😉 😉 😉 A mój Mały ma na imię Dominik, choć Maciuś też ładne imię. Oklask dla ciebie za poprawę humoru 😘

Dziekuje 😘 ale i tak mi wstyd ☺️

Andzelika napisał(a):

Dziś jakiś dzień klaskania 🤪 🤪 😁 😁

Jak w kawalkach Rubika 😁 😁

widzisz Mapa,Twoj Maciuś Kornelce w glowie zawrocil 🤪 😁

Paloma najlepiej po karczku,jesli jest chlodny to oznacza ze Dominikowi jest zimno.A jesli naprawde by marzl to trzesla by mu sie dolna warga.Norbi tak ma np przy zbyt dlugim przebieraniu.Najwazniejsze go nie przegrzac 😉

• Mamusie
Justyna891 napisał(a):
lydziaa84 napisał(a):
Justyna- to zapraszam tak ogromna ta drożdżówa wyszła

nie pomagasz mi 😜 chcialam o tym zapomniec a ty jeszcze mnie zapraszasz 😜
Paloma ja bym powiedziala kto mogl Cie uprzedzic w oklasku ale nie bede pokazywac palcem 😁 😁 😁

tym razem to nie ja jesli mnie mialas na mysli ☺️ ☺️ ☺️

• Mamusie
Andzelika napisał(a):
Justyna891 napisał(a):
lydziaa84 napisał(a):
Justyna- to zapraszam tak ogromna ta drożdżówa wyszła

nie pomagasz mi 😜 chcialam o tym zapomniec a ty jeszcze mnie zapraszasz 😜
Paloma ja bym powiedziala kto mogl Cie uprzedzic w oklasku ale nie bede pokazywac palcem 😁 😁 😁

Ja wiem, ja wiem 🤪 🤪 🤪 Paninka 🤪 🤪 🤪

☺️ ☺️ 😁 😁 😁

🤪 🤪 🤪 🤪 😘 😘

• Mamusie
Paloma21 napisał(a):
jakie mogą być konsekwencje tego, że ubieram małego za cienko?? bo ja twierdzę że jest ok. a moja mam każe mi go cieplej ubierać, bo twierdzi ze mu zimno 😠 😠 😠 i zastanawiam się po czym to poznać

Paloma nie przejmuj sie ubieraj malego tak jak uwazasz...ja tez wiecznie slucham od tesciowej mamy ciotek jak tak cienko mozna ubierac dziecko...a dzisiaj szlam z mala na spacer ( nie ma az takiego zimna na dworze) a ciotka mojego m. mnie zobaczyla i zaczela ze dziecko mroze 9 a nawet nie widziala czy Lila nago w wozku jedzie czy opatulona po brwi) 🤪 🤪 i ja jak justyna sprawdzam jak karczek cieply to ok....
wczoraj tesciowa tez przylazla w piecu tak najarala ze ze 27 stopni bylo Lilka w body spodenkach i skarpetkach cienkich byla a ta do mnie ze jedna warstwa to za malo 🤔

a dzisiaj mi nocnik przyniosla bo jej kolezanki w pracy kupily

• Mamusie
Paloma21 napisał(a):
jakie mogą być konsekwencje tego, że ubieram małego za cienko?? bo ja twierdzę że jest ok. a moja mam każe mi go cieplej ubierać, bo twierdzi ze mu zimno 😠 😠 😠 i zastanawiam się po czym to poznać

Po mojemu to byłby przeziebiony. karczek sprawdz ale miej na uwadze ze tesciowe w betach dzieci chowaly i nie Twojej jrdnej sie wydaje ze dziecku zimno. ty wiesz najlepiej ale sugestie tesciowej sa tylko do wziecia pod uwage, zaslugujace na rozwazenie.

Justyna891 napisał(a):
Andzelika napisał(a):

Dziś jakiś dzień klaskania 🤪 🤪 😁 😁

Jak w kawalkach Rubika 😁 😁

widzisz Mapa,Twoj Maciuś Kornelce w glowie zawrocil 🤪 😁

Paloma najlepiej po karczku,jesli jest chlodny to oznacza ze Dominikowi jest zimno.A jesli naprawde by marzl to trzesla by mu sie dolna warga.Norbi tak ma np przy zbyt dlugim przebieraniu.Najwazniejsze go nie przegrzac 😉

U Rubika 🤪 😁 😁
Mojemu Julkowi też warga się trzęsie, jak mu zimno 🙂 🙂

• Mamusie
Kornelka7 napisał(a):
Paloma21 napisał(a):

Po mojemu to byłby przeziebiony. karczek sprawdz ale miej na uwadze ze tesciowe w betach dzieci chowaly i nie Twojej jrdnej sie wydaje ze dziecku zimno. ty wiesz najlepiej ale sugestie tesciowej sa tylko do wziecia pod uwage, zaslugujace na rozwazenie.

czasami rady tesciowej to nawet na wysluchanie nie zasluguja 😉 😉 😉 a co dopiero na rozwazanie 😉

a jakby ktoras pytala to lydzi marcie mapie i existence tez zaklaskalam...zeby nie bylo ze ktos chcial a ja sie wepchnelam 😉 😉 😘 😘

lydziaa84 napisał(a):
Ja też często słyszę, że Szymkowi zimno, bo ma chłodne łapki. On ma całyc zas zimne ręce 🙂

Nasz Julek też tak długo miał. A to dlatego, że dziecko nie ma jeszcze dobrego krążenia i kończyny mogą być zimne. Tak położna mówiła. 🙂 🙂

Moja mama też mówi, że jak ręce zimne tz. że zdrowy. 🙂 😉

• Mamusie
marta-lion napisał(a):
Andzelika napisał(a):
Kornelka7 napisał(a):
Dziewczyny rys zjadł 120+60 i jeszcze chce to mu dac czy nie?

Może daj mu coś do picia - herbatę, wodę. 🤔 🤔
No może lepiej. To jednak mały żoładek, musi to jeszcze wszystko strawić.

Ja też myślę że może herbatka