Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

lydziaa84 napisał(a):
A co myślicie o tym?? Zainteresuje małego w okolicach mikołaja, świąt
http://allegro.pl/fisher-price-zyrafa-pelna-klockow-kurier-i1911835416.html

lydziaa Gabi to dopiero na roczek dostała.....

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Dziewczyny dziękuję za odpowiedzi :*
Justyna – tak wiem że temperaturę dziecka sprawdza się po karczku, tylko u mnie jest mały problem ja mam zawsze lodowate ręce nawet się czasami śmieję że jestem chodzącą śmiercią (blada jak ściana i lodowata). A warga mu faktycznie drży ale to po kąpieli lub przebieraniu.
Lydziaa- właśnie te zimne rączki są głównym problemem, Dominik tylko jak śpi to ma ciepłe ręce
Kornelka7 napisał(a):

jak ma zimne to znaczy ze zdrowy jest 🙂
Tak babcia moja mówiła 🙂

i tego będę się trzymać 😎

Zgodnie piszecie o teściowych o to moja mama się bardziej martwi o wnuka niż teściowa

Paninka napisał(a):

czasami rady tesciowej to nawet na wysluchanie nie zasluguja 😉 😉 😉 a co dopiero na rozwazanie 😉

Paninka ty chyba wiesz to najlepiej jak podchodzic do rad teściowej

Diviana – gratulujemy małego sukcesu przy ubieraniu
Andzelika- pajacyk fajny powodzenia w licytacji

O i udało się dać oklaska Kornelce
A ja od rana próbuje doczytać zaległe strony i nadal zostało mi jeszcze ok. 100 za to z dziś jestem na bieżąco 🤪 🤪 🤪

• Mamusie
Andzelika napisał(a):
Diviana napisał(a):
Andzelika napisał(a):
Diviana ja licytuję taki, jak wylicytuję to Ci podeślę do porobienia fotek. 🙂 🙂 Tylko koniec aukcji dopiero jutro, mam nadzieję, że będzie mój 🤪 🤪

Elfik jest naprawdę super, bo mikołaje to takie oklepane na każdym rogu można kupić taki strój a to naprawdę fajne, to trzymam kciuki za wygraną

Jest jeszcze taki, ale tej licytacji akurat nie wiedziałam, dopiero potem. A na razie tam mnie nikt nie przelicytował, więc nie licytuję tego 🙂

Nowe kosztują prawie 100 z przesyłką 😮 😮 😮

ten drugi mi sie bardziej podoba 😁 😁

Diviana ja cie moge strojem baletnicy poratowac 😜 😜 😜 😜

• Mamusie
Andzelika napisał(a):
Paninka ten drugi też mi się bardziej świeci, ale już licytuję ten pierwszy. Tamten zobaczyłam dopiero wczoraj 🥴

julek taki sliczny ze i tak na stroj nikt nie bedzie patrzyl 😘 😘 a ten pierwszy tez cudny

a u nas chyba tez skok...lilka miala stale pory jedzenia jak w zegarku co 4 godziny a teraz w caly swiat...ledwo 3 wytrzymuje

• Mamusie
Diviana ja mogę zaproponować taki. Jak przyjedzimy z KarolciąK poprawić ci humor i przypomnieć jak się jeździ autem, to mogę ci pożyczyć 😉 😉 😉
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/13/dsc0124re.jpg/][IMG]http://img13.imageshack.us/img13/2725/dsc0124re.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusie
Andzelika ja już kiedyś podawałam tą stronkę www.photobox.pl na niej można zrobić kartki świąteczne i inne 🙂
Ja mam podobny pomysł, tylko będę dla wszystkich robić kubki z tej stronki. Podoba mi się to, że można wstawić na kubek więcej niż jedno zdjęcie i są fajne tła.

• Mamusie
Inez napisał(a):
Andzelika ja już kiedyś podawałam tą stronkę www.photobox.pl na niej można zrobić kartki świąteczne i inne 🙂
Ja mam podobny pomysł, tylko będę dla wszystkich robić kubki z tej stronki. Podoba mi się to, że można wstawić na kubek więcej niż jedno zdjęcie i są fajne tła.
No ja wywołuję u nich fotki i zamawiałam kalendarze. Nawet że wysyłają z Anglii lub Francji 😁 😁 😁 Opłacało się 🙂