Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Ło kurcze, to może na siernióweczkach zrobimy tablicę ogłoszeń??? skoro każda ma coś do oddania, lub zamiaNY - może ciuszki dla dzieciaczków lub rzeczy dla nas??? madalena co ty na to???

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Diviana napisał(a):
Paninka napisał(a):
Andzelika napisał(a):
Paninka napisał(a):
a ja nie mam zadnej torebki ☺️ ☺️ wiec jo-aneczko chetnie sobie obejrze ale mi tak glupio...wolalabym odkupic zebysmy obie z tedo korzysc mialy...a teraz zakochalam sie w tych butkach...ale na Lilke chyba za male by byly

http://szafka.pl/c634193-sztruksowe-botki-10cm.html

Hmm 10,5 cm długości stopy ma mój Julek. 😁 😁

ja Lice wlasnie zmierzylam i wyszlo 9,5 ale jak dojda rajstopki czy skarpetka to lipa...a tak cudne sa

Ja je mam w ulubionych bo dziś też wypatrzyłam ale Ala ma 9 cm i też pomyśklałam że lepiej chyba większe

To na chwilkę by starczyły. Nie opłaca się - lepiej większe poszukać. 😜 🙂

Foga napisał(a):
Ło kurcze, to może na siernióweczkach zrobimy tablicę ogłoszeń??? skoro każda ma coś do oddania, lub zamiaNY - może ciuszki dla dzieciaczków lub rzeczy dla nas??? madalena co ty na to???

nooo i proszę kolejny świetny pomysł 🙂 aż zaklaszcze i Tobie Foga 😉

Czekam na gościa z księgarni, bo załatwiam z nim rabaty i książki do siebie do pracy.. a ten jak na złość nie przyjeżdża i koczuję jak ten palant... słuchając czy ktoś do drzwi nie puka.. a wolę jak on do mnie podjedzie niż ja do pracy, bo tam zaraz wszyscy będą mieli do mnie "pilne" sprawy..... 🤢 🤢 🤢

Foga napisał(a):
o kurcze Andzelika... to jak drugie becikowe 🤪 🤪 🤪 🤪

No super właśnie, a my nic nie wiedzieliśmy, dopiero koleżanka nam opowiedziała, że można się starać w razie np. choroby studenta na leki i takie podobne. Więc Kuba się zapytał w dziekanacie i ma składać wniosek tylko.

Andzielika, fajnie z tą zapomogą jednorazową... ja jak mój m stracił pracę a ja studiowałam na Uniwersytecie Zielonogórskim tez pisałam o taki jednorazowy dodatek lecz mi nie przyznali bo stwierdzili, że musiałby mi sie w życiu zdarzyć jakiś nagły wypadek....hmm a utrata pracy to nie jest nagła sytuacja pogarszająca stan majątkowy 😮 😮 😮 ale w nosie... dałam sobie rade bez nich...

• Mamusie
Jeny Marta no super kurtasia dla Juleczki 🙂 🙂
Foga mi to się wszystko przydaje a potem to mówię, że takiego dziada i baby to daleko poszukac 🙃 😜 Wsadzę cos gdzieś, potem szukam i może dlatego, że mój jak cos położy to tylko żeby moejsce na coś innego zrobic nie bacząc gdzie co walnie. Nic swojego miejsca nie ma a ja nad tym zapanowac nie umiem:o ja woohoo: Kiedyś pyta czy mam mały śrubokręt, no mam, mówie, to daj, a oddasz, oddam....do dziś nie wiem gdzie jest 🙃 A leżał sobie spokojnie w szufladzie w kuchni razem z... nożykiem do warzyw, otwieraczem do konserw, małym nożykiem itp 😉 🙂 ostatnio jak...no te...wiesz co... z torebki wyjęłam to się pogniewał. Co ja mu się natłumaczyłam, skąd, dlaczego i po co to szok ale powiedziałam, że już nigdy w życiu tego za niego nie kupię i wyrzuciłam żeby pretensji gorszej nie miał. Wczoraj musiał jechac ze mną po to coś bo jak powiedziałam tak zrobiłam 🙃 🙃

• Mamusie
marta-lion napisał(a):
Diviana napisał(a):
marta-lion napisał(a):
Diviana ja chętnie poogąldam te kiecki 😉

Dobrze to zrobie zdjęcia jak mała bedzie spała bo cały czas ją bujam jedną ręką i prześlę, ale za darmo
Oj tam za darmo, a co ty instytucja charytatywna jesteś 😁 😁 😁

Mąż mi kazał je wrzucić do konteneru na odzież używaną ale jakoś nie mogłam się z nimi rozstać, więc wolę je w dobre ręce oddać 🙂

jo-aneczka napisał(a):
No to ja idę robić zdjęcia 🙂 uzbrójcie się proszę w cierpliwość. Zainteresowanych proszę o namiary mailowe

już są wstawione emaile na sierpnióweczkach 🙂 jeśli coś źle wpisałam to dajcie znać poprawie 🙂