Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

A my po wizycie u znajomych, oj wyprawa z maluchem to nie wyjazd a prawdziwa wyprawa 😞 🙂ale spoko nawet troszke się oderwalam od rzeczywistości 🙂 🙂
dziękuję siehankowa i daniela za słowa otuchy 🙂 Jesteś Kochana 🙂
madzia jak mąż? mam nadzieję,że u niego lepiej? Kochana trzymam kciuki i pomodlę sie za niego modlitwa ma moc więc wiec,że będzie dobrze 🙂
aneczkare my na ulewanie dalismy debrisan ale tylko raz na razie i efektu raczej nie widać, jak pomożeto powiem 🙂 w każdym razie my dajemy po 0,25 takiej miarki dołączonej do butelki dwa razy dziennie
lydzia moja Nadi tez co 2 godziny wstawala więc teraz koło 23 jak idę spać ściągam pokarm i jak się obudzi około 1,2 lub niekiedy 3 to daje jej cyca i ten ściągnięty z butli pokarm i wtedy wiem ile zjadla,że zjadła dobrze i jak uśnie to lepiej spi choć duzo lepiej spala jak byla mniejsza teraz to jakaś nieprzewidywalna się zrobiła,że tez ma tą moją postrzelona cechę...
a co do podobnych cech Juli Marty i Ksawiera siehankowej no coż zgrana para nam się wychowuje 🙂 🙂 🙂

teraz spadam wywiescić pranko bo wlaśnie się kiończy, a potem kąpać ,ściągnąć pokarm i lulupać 🙂
DOBRANOC KOCHANE DO JUTRA 🙂

Andzelika napisał(a):
Lydzia moja mama dawała mojej siostrze mm na noc odkąd skończyła miesiąc (tylko na noc), bo ogólnie to pół roku karmiła piersią i spała dłużej. Ja jak pierwszy raz dałam małemu mm na noc to wstał o 4, a tak to też co 1, 2 godziny się budził. 🤨

No podobno dzieci lepiej śpią na mm- ale póki mogę chcę tego unikać. Jakoś mam fazę na karmienie piersią 🙂

lydziaa84 napisał(a):
Andzelika napisał(a):
Lydzia moja mama dawała mojej siostrze mm na noc odkąd skończyła miesiąc (tylko na noc), bo ogólnie to pół roku karmiła piersią i spała dłużej. Ja jak pierwszy raz dałam małemu mm na noc to wstał o 4, a tak to też co 1, 2 godziny się budził. 🤨

No podobno dzieci lepiej śpią na mm- ale póki mogę chcę tego unikać. Jakoś mam fazę na karmienie piersią 🙂

Mnie ta faza jakoś nie złapała, chociaż chciałam karmić - wygoda jak nie wiem, ale nie poszło po naszej myśli. 🙂 🙂

Uciekam też pranie powiesić, posiedzę jeszcze z Kubą i spać.
Jutro mam labę - Kuba idzie z małym na rehabilitacje, pierwszy raz bo zawsze ma zajęcia, ale jutro robi sobie wolne, bo kolokwia mu się zaczynają i nauki w ciul.

Dobranoc 🙂 🙂

• Mamusie
Dzień dobry (mam nadzieje że taki będzie) 🤪 🤪

Ja dziś od 5 na nogach, bo wstałam nakarmić małego i stwierdziłam, że będę miała czas trochę was doczytać 😎 😎 😎 Przepraszam że w piątek tak znikłam bez pożegnania, ale to był początek weekendu 😉 😉 😉 😉 😉

Najpierw pochwalę się ze w końcu mam ona w swoim nowym domku 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

Dominik w piątek i sobotę był trochę marudny po szczepieniu, ale już mu przeszło. A przez to że budzę go w nocy na karminie, to w dzień tez muszę pilnować godzin karmień, bo zachowuje się jakby zapominał o jedzeniu (a wcześniej jadł w dzień co 2 godziny) 😠 😠 😠 😠

A u moich rodziców wczoraj był obiad ze 100% frekwencją 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 , dzieci i wnuki (przy stole 12 osób dorosłych + 3 dzieci) i zabawiliśmy się w czasy szkolne i zrobiliśmy losowanie na prezenty gwiazdkowe (zawsze to mniej wymyślania) 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

Mapa śliczne zdjęcie Maciusia w awatarku, Marta Julce też fajowo wygląda w tych kuleczkach

Spóźnione 100 lat dla Jagódki i Rysia

Liliana dla Ciebie też 100 lat

daniela, ty to masz szczęście do tych aukcji

trzymamy kciuki żeby wyniki Ksawcia były bardzo dobre

madzia, zdrówka dla m.

marta, czekam z niecierpliwością na efekty z sesji

A wszystkim chorym i przeziębionym życzymy dużo zdrówka 🙂 🙂 🙂

A ja ma dziś dużo planów więc pewnie dopiero po południu do was zajrzę

Miłego dnia

• Mamusie
OOOOooooo a dziś jestem pierwsza jak nigdy (chyba), bo ja to śpioch podobny do Inez tylko rozsądek karze mi wstawać po 12 godzinach spania 🤪 🤪 🤪 🤪

Pochwalę się Wam jeszcze moim M.

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/405/piotrwielofunkcyjny.jpg/][IMG]http://img405.imageshack.us/img405/3945/piotrwielofunkcyjny.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

zdjęcie z ostatniej soboty z imprezy u znajomych
PS. młoda Dama to Lenka KarolciK

Cześć, Dziewczyny!
Wpadam tylko na sekundkę, powiedzieć, że u nas ok.
Niestety nie mam netu znowu 😞
W piątek mamy szczepienie znowu.
Trochę się zastanawiam, czy z Sz prawidłowo, bo ostatnio strasznie się wygina w tył! Normalnie łuk! Albo tak, jak Ksawierek próbuje siadać. Z tym 'siadaniem' to staramy się go stopować, ale z tym 'łukiem' to strasznie ciężko, bo on cały się zapiera... 🤢
Do tego mamy mniej kupek, już nie przy każdej zmianie - ale to chyba normalne akurat. 🙂 Kupki na szczęście ładne 🙂
Pozdrawiam Was, Kochane, bardzo bardzo serdecznie! 😘

• Mamusie
agusiak napisał(a):
Cześć, Dziewczyny!
Wpadam tylko na sekundkę, powiedzieć, że u nas ok.
Niestety nie mam netu znowu 😞
W piątek mamy szczepienie znowu.
Trochę się zastanawiam, czy z Sz prawidłowo, bo ostatnio strasznie się wygina w tył! Normalnie łuk! Albo tak, jak Ksawierek próbuje siadać. Z tym 'siadaniem' to staramy się go stopować, ale z tym 'łukiem' to strasznie ciężko, bo on cały się zapiera... 🤢
Do tego mamy mniej kupek, już nie przy każdej zmianie - ale to chyba normalne akurat. 🙂 Kupki na szczęście ładne 🙂
Pozdrawiam Was, Kochane, bardzo bardzo serdecznie! 😘

Agusia to wyginanie się może niestety świadczyć o napięciu 😠 😠 😠 😠 my między innymi z tego powodu idziemy w środe do neuologa 😠 😠 😠

• Mamusie
Dzień dobry, miałam tyle napisać ale że czytałam na raty wczoraj i dziś to mało pamiętam.
Madalena zdrówka dla męża
Daniela śliczniutka Gabi
Matalion Julka ekstra wygląda w tych kuleczkach
Co do jedzenia to moją Marudellę wszystko rozprasza nie ma mowy o karmieniu i czytaniu co napisałyście bo mała gapi się w komputer zamiast jeść i ogląda, nie ma mowy o rozmawianiu z kimś bo zaraz chce się w rozmowe włączyć albo rozmówcę pooglądać, oststnio ma problem z najedzeniem się jak ja jestem w pidżamie w koniki, bo już widzę zamiłowanie do tych zwierząt i mała zamiast jeść to znimi rozmawia, choć je co 2 godziny, a jak tak pogada pogada to jej się nagle przypomina że przecież łodna jest i ryk 😁
Paloma no a mąż pierwsza klasa, mój póki co bierze małą na ręce przytula i gada do niej zadowolony, jak na niego to gigant postęp.

• Mamusie
dzieki kornelko!:kiss: auto kupiona...nie chcialam po nie jechac bo mi sie strasznie nie podobalo ( bo jedno juz nieaktualne bylo) 80 km w jedna strone, jeszcze jak wracalismy to pod zgierzem straszny wypadek byl...masakra jedno auto skasowane drugie spalone i autobus jeszcze... 🤢 🤢 ale odwazylam sie i kierowałam kawalek do domu...i jestem zachwycona 😁 😁 😁bardzo dobrze mi sie jechalo...ale m. cos tam z olejem zauwazyl ze nie tak i dzisiaj ma u mechanika sprawdzic...ale mam nadzieje ze bedzie ok 😉 😉

a co do kataru to troszke lepiej...masc majerankowa dziala...

diviana a Ty jak? odwazylas juz sie wsiasc za kierownice 😘

• Mamusie
Diviana napisał(a):
Paninka dupa wołowa ze mnie i się nie odważyłam ☺️ ☺️ ☺️

oj tam zaraz dupa 😘 😘 😘...ja zlamalam swoja zelazna zasade - nie jezdze z m. jako pasazerem 😠a wczoraj jechalam i mialam ochote go wysadzic 😁 😁 😁w szczerym polu zostawic niech piechota idzie...

Dzień doberek

Paninka śliczne zdjęcie w awatarku i STO LAT DLA LILI no i super zakup. Ja wczoraj wygrałam aukcję strój kota dla Gabi na bal przebierańców...... bo ona kotem chce być 😁 😁 i wogóle dostała palmy na punkcie kotów.....
Paloma gratuluję zdolnego męża 🙂
Diviana jak Wy ślicznie wyglądacie 🙂

Ja dzisiaj zwiozłam Gabi do przedszkola,zaliczyłam pocztę i małe zakupy czas się brac za porządki.....

Do później dziewczynki

• Mamusie
Dupa bo cały tydzień się zbierałam by w niedzielę po zakupy jechac a jak przyszło co do czego to stchórzyłam 😞
Zobaczcie myślicie że to prawda? http://citeam.pl/oferty/kupony-allegro/zimowe-buty-marki-emu wykupiłam właśnie ale nigdy nie korzystałam z tego typu rabatów no ale pomyślałam że jak 5 zł to zobaczę.
Paninka a kurteczka ekstra dla Lilki