Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• 3 tygodnie później...
to może tu spytam, bo ba brzuszku nikt nikt nie odp 😞
Co polecacie na suchą skórę malucha. Smaruję go oliwką ale nie pomaga :/

I jakie macie witaminy dla dzieciaczków połączone, osobno k i d3, w kropelkach czy kapsułkach?

lydziaa84 napisał(a):
to może tu spytam, bo ba brzuszku nikt nikt nie odp 😞
Co polecacie na suchą skórę malucha. Smaruję go oliwką ale nie pomaga :/

I jakie macie witaminy dla dzieciaczków połączone, osobno k i d3, w kropelkach czy kapsułkach?

lydzia, my najpierw Ksawiera kąpaliśmy w płynie Emolium i dodatkowo smarowaliśmy kremem Emolium, bo mały strasznie się łuszczył. Od wczoraj używamy płynu do kąpieli Oillan (Emolium nam się skończył, a Oillan jest tanszy). Jak kremik nam się skonczy to nie będziemy już kupowac, bo po samym płynie Ksawier jest już ładnie natłuszczony 🙂 więc ja moge polecić Ci te dwie serie - Emolium i Oillan.
co do witamin to mam połączone Vita K+D w kapsułkach (dawali nam w szpitalu recepte na nie - cwaniaki 😠 - a jak sie okazało, mozna kupić dużo taniej te witaminy właśnie w kropelkach

• Mamusie
Ja również witam.chociaż mój synek nie jest tak pobłażliwy i zbytnio mi czasu wolnego nie daje:] mam takie pytanie odnośnie witaminy D.od której doby się ją podaje?bo w Anglii w ogóle nie dają witaminy D ale nie ma przeciwwskazań żeby kupić i dawać ale nie pamiętam od kiedy się daje.witaminę K się tu dostaje raz w szpitalu taką jakby końską dawkę i nie trzeba podawać więcej.Dobrej nocy mamusie ja mykam do mojego czasopochłaniacza 😁

moniq1984 napisał(a):
WITAJCIE 🙂
Ja mam pytanie odnośnie pępuszka: Marysi dziś sam odpadł kikut i nie wiem za specjalnie jak teraz pielęgnować pępuszek bo troszkę jest w środku żółtej wydzieliny?
POMOCY 🙂

Monika Twoja mała w awatarze jak lalka wygląda 🙂 hihi

• Mamusie
daniela napisał(a):
moniq1984 napisał(a):
WITAJCIE 🙂
Ja mam pytanie odnośnie pępuszka: Marysi dziś sam odpadł kikut i nie wiem za specjalnie jak teraz pielęgnować pępuszek bo troszkę jest w środku żółtej wydzieliny?
POMOCY 🙂

Monika Twoja mała w awatarze jak lalka wygląda 🙂 hihi

DZIĘKI 🙂

Justyna891 napisał(a):
Jupii zalogowalam sie na mamusiach 🙂
moze to zmobilizuje Norberta do wyjscia 😜

Mojej Antoninki niestety nie zmobilizowało 😁 😁 no ale do terminu jeszcze całe 3 dni 😉