Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Inez ja nie mogę na swój brzuch patrzeć 🤢 mój m komplementów to raczej nigdy nie prawił....ale wczoraj mówił że jestem jaka jestem i nie zmienię swojego brzucha i jemu to nie przeszkadza

• Mamusie
No wo końcu nadrobiłammm..

Co do wyrywania kłaków to jak u wiekszosc mimo ze związane to Fifi zawsze jakiś kosmyk chapnie 🙂 😁. Jak daje mu buziaka to sie smieje 😜

A wiecie w co sie z nim bawie? Podnosze go lekko do góry mówiąc"f16 startuje" potem lekko go pochylam na rózne strony a on sie śmijee i mówie"oj, f16 wpadło w turbulencje" a potem przytulam go do siebie i mówie"samolot wylądował bezpiecznie na lotnisku MAMA"...chyba zgłupiałam.. 😮 😮

co do samooceny pociązy to nie jest najlepiej.czuje sie tłusta..włosy garściami wypadają...skóra wydaje sie brzydsza...generalnie w lustrze - FUJ! 😞 😞

• Mamusie
Pati123 napisał(a):
Oj Inez u mnie z samooceną to tragedia.nie moge dojśźć do siebie, ani pogodzić się z nową duuuużą nadwagą 😞 oj na samą myśl doła zalapuje 😞

Normalnie w Polandzie walę prosto do fryzjera i kupić jakieś normalne ciuchy a nie dresy. Może to pomoże 🙂

• Mamusie
DOBRY WIECZÓR 🙂
SAMOOCENA nigdy u mnie nie była wysoka 😞 a po ciąży no cóż ubrań na większe nie zmieniłam a nawet mam lekki luz w pasie spodni 🙂 no ale brzuszek jeszcze sterczy mimo wszystko(nad ranem mierzyłam się w pasie 98cm 😞a na leżąco i wciągnięty 88cm 🙂) i te roztępy są ochydne 😞
twarz a zwłaszcza broda masakra!!
włosy obcięte, bo starsznie wypadały i miałam wrażenie, że mała je ma ciągle w buzi 😞
no ale ogólnie nie jest źle 🙃
ale nie wiem czy to nie wina tabletek(AZALIA) 9 grudnia idę do gin to powiem jej, żeby przepisała mi inne 🙂
Marysi chyba górny ząbek idzi dziś zauważyłam białą plamkę na dziąsełku 🙂
MADZIU A JAK TAM ZĄBKOWANIE SZYMONA????

a co do samooceny, to ... szału nie ma 😁 mimo ze minus 3kg do wagi sprzed ciąży... portki wszystkie na mnie wiszą, tyłek mi zniknąl 😮 a taka sknera się zrobiłam, ze jak mam coś sobie kupic do ubrania , to nie tak jak kiedys patrzyłam - na to co mi się podoba i myk juz było moje 😉 teraz najpierw patrze na cene i wszystko wydaje mi się za drogie 😁 ☺️ 😁

A Kornelka zawsze powie dobranoc, a ja zawsze wiem, że coś jeszcze napiszę 😁 😁 Ach to uzależnienie 😁 😁 😁

U mnie Julek śpi u mnie w łożu oczywiście, mam nadzieję że już zasnął, a ja idę na tv.

Dobrej noki kochane 😘 😘 😘

• Mamusie
Andzelika napisał(a):
A Kornelka zawsze powie dobranoc, a ja zawsze wiem, że coś jeszcze napiszę 😁 😁 Ach to uzależnienie 😁 😁 😁

U mnie Julek śpi u mnie w łożu oczywiście, mam nadzieję że już zasnął, a ja idę na tv.

Dobrej noki kochane 😘 😘 😘

🤪Taaaa 🤪 ja przed snem wyciszyc się muszę, bo jak patrzę na to śpiące stadko to na samą myśl mnie złośc bierze a gdzie się uspokoic można jak nie tu 🙂 mojemu wiecznie się spac chce bo dziecku to się nie dziwię 😜

No a ja już tradycyjnie wpadam wieczorkiem. Dobry wieczór tym które nie śpią, a kolorowych snów tym, które postanowiły załapać się na sen przed kolejnym karmieniem 😉
Mój krokodyl dziś już przyjechał, leżakuje w szafie ukryty przed starszym szkodnikiem (młodemu na razie nie w głowie myszkowanie w szafach w poszukiwaniu prezentów 😉 )
Jest naprawdę świetny, głowa i ogon jest mięciutka do przytulania a klocki fantastycznie kolorowe.
Widzę, że na tapecie nastroje wczesnomacierzyńskie 😉 U mnie nie najgorzej z nastrojem, waga ok, samopoczucie ok, komplementów więcej niż się należy 😉, tylko włosy mi zaczęły wypadać 😞
Tak przy okazji, Madalena, czy mogę brać tabletki typu skóra,włosy, paznokcie?
Z ampułek do włosów zrezygnuję bo to drogi interes, ale może jakieś witaminki i minerały w siebie wcisnę.
Moniczek, normalnie nie wierzę, że ktoś może nie zauważać podobieństwa Tosi do Ciebie 😮 Według mnie podobieństwo jest uderzające. Mały klonik 😉
Inez, no to ja się zapisuje do ciebie w pierwszym wolnym terminie. Lato, zima, obojętnie. Pięknie jest u ciebie.
Paninka - buuuuu, przykro mi z powodu twojej kociczki. Śliczna była. Mój kot też jest powsinogą, ale do drogi nawet się nie zbliża (mam nadzieję, że nie pisze tego w złą godzinę).
Kurczę, jakoś ostatnio źle się dzieje, co jakiś czas któryś z naszych "sierpnióweczkowych" kotów wybiera kolejne życie.
Niedawno Pumka, potem Dżinks a teraz twoja kociczka 😞 😞 😞
Kornelka - koniecznie daj znać jak tam zupa. Bo ja to dość powściągliwie podchodzę do zupy rybnej. Nigdy chyba nie jadłam, ale trudno mi sobie wyobrazić, że mogłaby mi smakować 😉 No, może z ta papryką to by jakoś uszło 🤢

Pati123 napisał(a):
a tak?
http://nadi-nasz-skarb.aguagu.pl/zdjecie/pokaz/205129
JEST 🙂
To moja Nadi w stroju mikołajowym 🙂 daniela prosiłaś to dodałam 🙂

hasło założyłaś i fotek nie widać