Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Dzień dobry 🙂
moniq zabawki super 🙂
aniołek jak to dobrze, że z Oliwką wszystko ok 🙂 😘
agusiak jeżeli faktycznie w kupce była krewka to zgłosiłabym się do lekarza. Mojego szwagra synek jak miał krew w kupce to się okazało, że złapał rotawirusa 🥴 Wszystko skończyło się dobrze, ale wiadomo, że zmartwień było.

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
A u nas noc masakra. Synek nie chciał spać do 4 rano. Tak marudził, nie chciał leżeć, nie chciał nic. I dawaliśmy mu jeść i przebieraliśmy i odbijaliśmy i masowaliśmy brzuszek. No marudził okropnie, tylko oczywiście na rączkach jak się z nim po pokoju chodziło to spokój. W końcu z płaczem zasnął. Spał do 12. Dziś też marudzi, na spacerze ładnie spał, a teraz nic mu się nie podoba. Nie wiem co mu jest 😞

Wpadlam poczytac ale widze ze szalu nie bylo 😁
Inez mam nadzieje ze Tymus da ci sie dzisiaj wyspac 😘 Moze mial poprostu zly dzien.
Norbi juz spi,tylko ciekawe czy juz na noc czy mala drzemke po kolacji sobie ucial 🙂
Daniela dooobre z tym uzaleznieniem 😉
chyba nic nie ominelam??
ooo...Andzelika 100 lat dla babci 🙂 😘

• Mamusie
Kornelka7 napisał(a):
moniq zabawki super ale lampka...miodzio malinero 🙂 no extra jest. Aż mam chęc zakupic taką i chyba tak zrobię 🙂

no jest super i warta ceny 🙂(129,99)a proiektor zarabisty sama zasypiam jak słucham i patrzę w sufit 🙂aa ale najlepiej nadaje się do łóżeczka ze szczebelkami 🙂ja mam turystyczne i musi stać na materacu 😞 ale nie jest źle 🙂POLECAM 🙂

• Mamusie
aneczkare którą bieliznę kupiłaś ?

moniq no szkoda 😞 zebym wiedziała to mogłam wysłać ci tego smsa no cóż,
napisałam ci na sierpnióweczkach.

A ja dziś byłam na tym kursie, umalowana wróciłam 😆 no czy ja wiem czy trochę więcej potrafie no może wiem jakich pędzelków używać do makijażu 🙂 i jak dopasować sobie fluid 🙂

• Mamusie
moniq1984 napisał(a):
Kornelka7 napisał(a):
moniq zabawki super ale lampka...miodzio malinero 🙂 no extra jest. Aż mam chęc zakupic taką i chyba tak zrobię 🙂

no jest super i warta ceny 🙂(129,99)a proiektor zarabisty sama zasypiam jak słucham i patrzę w sufit 🙂aa ale najlepiej nadaje się do łóżeczka ze szczebelkami 🙂ja mam turystyczne i musi stać na materacu 😞 ale nie jest źle 🙂POLECAM 🙂

moniq a co to za firma?

• Mamusie
jolajola81 napisał(a):
moniq1984 napisał(a):
Kornelka7 napisał(a):

moniq a co to za firma?

TOMY DISNEY BABY

• Mamusie
Andzelika napisał(a):
Kornelka ten pierwszy to chyba ten co ma Moniq http://allegro.pl/projektor-lampka-nocna-kubus-puchatek-firmy-disney-i1963591259.html

Nie 🙃 to jeszcze nie ten, zaraz linka wkleję jak zdążę zanim ryś wstanie. tylko on do licytacji jest a cena ( juz znalazłam 😉) podobno do 90 zł dochodzi w sklepach. Wiadomo...zależy od sklepu 🙂

Inez współczuję u nas dzisiaj Tosia też jakaś marudna była i robi po 2-3 kupy dziennie 😮 😮 nie wiem może coś jej się tam dzieje w dziąsełkach
Idę na kolację

• Mamusie
cześć dziewczyny

Dopiero mam teraz,żeby chwilkę was poczytać.
Dziekuję wam w sprawie tej bielizny 🙂
jola wybrałam ta pierwszą no i czerwona.Mam nadzieje,że mężowi się spodoba 😜
Fajnie,że jesteś zadowolona z tego kursu,zawsze czegoś można więcej się dowiedzieć.Ja uwielbiam różne nowinki kosmetyczne 🙂
moniq widzę,że zakupy się udały 🙂
aniolek dobrze,że z Oliwką wszystko w porządku
siehankowa mam nadzieję,że z żyrafki bedziesz zadowolona 🙂
inez współczuję ci nocki,ja dzis też mało spałam,bo Filip od 2 do 4 co 15 minut się budził i popłakiwał.
A ja wróciłam od fryzjera,włosy po farbowane i od razu lepiej się czuję 🙂
Jutro mam gości,wiec pewnie tu nie zajrzę.
A teraz zmykam do męża,troszkę się nim nacieszyć 😜 😜 😜
Dobranoc 😘