Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ja juz spadam spać jutro mam zaplanowane generalne porządki w pokoju i sypialni...Nie wiem co z tego wyjdzie... ☺️ 🤨
DOBRANOC 🙂
Będę cały czas srawdzać pocztę jak tylko ktoś mi coś da znać to Wam od razu was poinformuję 🙂 🙂

• Mamusie
doczytałam was.
My bylismy na spacerku,a potem trochę posprzątałam i po bawiłam sie z Filipkiem i tak mi zleciało 🙂
siehankowa ja kupiłam Filipowi tą zyrafke i jest nią bardzo zachwycony.Ma tez takiego misia edukacyjnego Edusia,to tym nie bardzo sie interesuje,ten miś jest duży i on nie potrafi go jeszcze chwycić.A żyrafka jest taka w sam raz 🙂

• Mamusie
aneczkare22 napisał(a):
dziewczyny które lepsze
http://moda.allegro.pl/sexy-komplet-halka-stringi-prezent-na-mikolajki-i1953314816.html
http://moda.allegro.pl/zestaw-halka-stringi-prezent-na-mikolajki-i1953314853.html
i który kolor??

mi się podoba drugi i biały 😉
ale może Magdalena powinna się wypowiedzieć bo dziś rano to ona została mianowana ekspertem w tej dziedzinie 😉

• Mamusie
moniq1984 napisał(a):
jak wy to robicie, że wasze dzidzie zasypiają same w łóeczkach???moja bez rączek nie zaśnie 😆

moniq ja odkładam do łóżeczka,i albo chwilkę z nim po siedzę,albo on od razu zaypia,w dzień śpi na dole w salonie,więc albo go biorę na kolanka do siebie i przytulam i zasypia,albo tez odkładam do łóżeczka.Chociaż na samy m początku mały tez z nami spał w łóżku.

• Mamusie
Aneczka Ty brunetka jesteś to zdecydowanie czerwony, zresztą to piękny kolor, mój ulubiony 😉 🙂
Rysiulek tak się śmiał jak nigdy dotąd a bidulek kupę zrobił i bawił się ze mną i siostrą w najlepsze 🙂 o spaniu od 15.30 nie było mowy 🙂 tylko czekam kto pierwszy padnie 😉 on czy ja 🙂 O chorobcia ale niespodzianka 🤪 zaglądam do łóżeczka a on już śpi, no 5 minut nie było 🤪 Wybawił się po wszystkie czasy 🙂 To ja korzystając ze sposobności idę lulu 🙂 🙂
Dobranoc 🙂
PS Jeszcze ciekawa jestem co z Oliwką, może jutro Aniołek coś napisze.

Hej! W dzień wywaliło mi neta ale w końcu jestem 🙂
Teraz zasiadłam przed kompem z karmi w szklaneczce i zaczynam czytać co też przez cały dzień naskrobałyście.. a jest tego trochę - 40 stron 🤪 🤪 🤪