Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Jola Emilka śliczna 🙂
Andzelika jeszcze nie da rady 😉 ale spineczka, gumeczka owszem 🙂
MADZIA ale masz extra chłopaków , super wyglądają w tych strojach !!!

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

a my dzisiaj nawet spaceru nie zaliczyłyśmy bo jak Tosia usnęła przed 10 tak spała do po 13 😮 😮 🤪 a na dworze jakoś ciemno się zrobilo i widze ze kropi 🤢 🤢

Paninka napisał(a):

mapa a jesli to byloby po szczepieniu to jest to normalne czy takie skutki uboczne jednak powinno sie skonsultowac?

Ja czytałam, że kilka dni to normalne 😉

• Mamusie
mapa napisał(a):
Paninka napisał(a):

mapa a jesli to byloby po szczepieniu to jest to normalne czy takie skutki uboczne jednak powinno sie skonsultowac?

Ja czytałam, że kilka dni to normalne 😉

😘 😘 😘 Tobie tez zaklaskam i kornelce i justynie i kazdej ktorej bede mogla za to ze zawsze chetnie pomozecie 😘 😘

• Mamusie
agapurka2 napisał(a):
dzieńdobry!

Drogie mamutki - melduje ,że byc mioże to mój ostatni post bo bede u teściów az do wyjazdu do Frankfurtu z powrotem a oni neta nie posiadają!

Także nie martwcie sie jak cuś...odezwe sie jak najszybciej. dziekuje wam za wsparcie, pomoc i za to,że zawsze można na was liczyc i że nie bede sama 🙂
Buziaki dla was 😜 😜

wszystkiego najlepszego i czekamy na Ciebie 🙂

• Mamusie
Paninka napisał(a):
Kornelka w takim razie przepraszam, rzeczywiscie musialam przeoczyc Twojego posta ☺️ ☺️

dzieki dziewczyny... 😘 😘 😘 tez mysle ze zaraz zaskoczy mnie i zacznie znowu gadac a moze i czegos wiecej sie nauczy ale wolalalm zasiegnac waszej opini 😘 😘 😘 😘 teraz jestem juz zupelnie w 100% spokojna

A Tosia Emilka i chlopaki madalenki cudni sa 🤪
Paninka ja się wcale nie pogniewałam 🙂 🙂

• Mamusie
A moja szwagierka bardzo chce żebym do niej przyjechała, bo sobie nie może poradzić z przystawieniem małej do piersi. Czuję, że zaczyna się poddawać, bo jej to nie idzie... A ja nie mam z kim Hani zostawić, a niestety rano jak zajechałam do szpitala to tylko chwilę mogłam być, bo nas położna pouczyła, że z takim malutkim dzieckiem strach w szpitalu przebywać, ze względu na zarazki... No i przestraszyłam się - raz o małą, a raz tej położnej, no i teraz nie wiem co zrobić... Szkoda mi tej Justyny, ale jak z nią zajadę to nas pewnie wyproszą...

• Mamusie
jola doczytałam,że wybierasz się na kur makijażu,zazdroszczę 🙂
agapurka trzymaj się tam kochana 🙂
daniela ale Tosia ma dużo włosków,ja juz bym kiteczki robiła 🙂
A my dziś pierwszy obiadek jedlismy,ziemniaczki i marchewka,Filipkowi tak średnio smakowała,ale kilka łyżeczek zjadł,no ale marchew nawet w nosie wylądowała 🙂
We wtorek byłam z dziewczynami w kinie na listach do M,polecam.I wiedzie co nie było mnie ok 5 godzin,a ja cały czas myslałam o tym małym bąblu,nie wiem jak to będzie,jak wróce do pracy,a to już tak nie długo.

Kornelka7 napisał(a):
Justyna891 napisał(a):
Widze ze Lilka dolaczyla do naszych mlekozercow 😁

😁 😁 fajnie jedzą 🙂 ja bym się nie domyśliła prędko, że tyle może dziecko chciec, gdyby nie Justyna 🙂 Ci zaklaszczę 🙂

a ja dalej nie wiem w jaki sposob ci pomoglam 😁 😁 😁

• Mamusie
Kornelka7 napisał(a):
Paninka napisał(a):
a ja pisalam ze lilka ostatnio zjada - wiec teraz chyba przekora z niej wylazi bo 200 wsunela 🤪 🤪

Paninka ja drugi dzień testuję i cały czas po 210 ryśku zjada 🙂

Kornelka justynka ona wczesniej to mlekozerna byla strasznie( 150-180 to standard byl) ale ostatnio to tak 100-120 gora wypijala zaciskala dziasla albo jezyk wywalala

no nic cza sie za roladki z kuraka wziac...m. z pracy juz wrocil ale spi...lilka tez wlasnie usnela to moge spokojnie zajac sie obiadkiem 😜