Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Foga napisał(a):
KarolciK napisał(a):
Kornelka7 napisał(a):
Foga napisał(a):
KarolciK napisał(a):
Foga napisał(a):
Wiesz karolciu - jeżeli chodzi ci o pajaca dla dorosłych, to któraś wrzucała tu link, no ale on jest aseksualny 🤢 Ale nic się nie martw..madalena jest.....specjalistką od nocnych wdzianek dla pań 🤪 🤪 🤪

hehehhehe...
TAk wiem... hahahahah... jak mąż będzie wracał zwrócę się o pomoc do Magdaleny a na razie aseksualnie ubrałabym dzieci bo w nocy zimno a one kołdry skopują! hahahaha 😉

No wiesz jak m będzie wracać taki wyposzczony, to proponuję wystąpić w stroju Ewy.. bo jak się rzuci na ciebie to wdzianko byłoby prawdopodobnie ubiorem jednorazowym 🤪 🤪 🤪

Pewnie tak a ten dzień w historii mógłby się trwale zapisac 🤪 i jeszcze jakby m był szczególnie niegrzeczny to tylko kartkę z kalendarza wyrwac, w ramkę oprawic i na ścianę w honorowe miejsce 🙂

Kornelka ja Cię proszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Opanuj się!!!!!!!!! JA mówiłam że chcę trójkę dzieci i już mam!!!!!!!!!!

no tak.....i później karolcia przez parę dni nie będzie się pojawiać na forum... bo będzie siły zbierać po takim przywitaniu 🤪 🤪

może by potem uszczknęła nam małe co nieco, zdradziła rąbek tajemnicy...jak było 🤪 w ramach wynagrodzenia za nieobecnośc np w formie kolaboraciku po 22 🤪

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Kornelka7 napisał(a):
Foga napisał(a):
KarolciK napisał(a):
Kornelka7 napisał(a):
Foga napisał(a):
KarolciK napisał(a):
Foga napisał(a):
Wiesz karolciu - jeżeli chodzi ci o pajaca dla dorosłych, to któraś wrzucała tu link, no ale on jest aseksualny 🤢 Ale nic się nie martw..madalena jest.....specjalistką od nocnych wdzianek dla pań 🤪 🤪 🤪

hehehhehe...
TAk wiem... hahahahah... jak mąż będzie wracał zwrócę się o pomoc do Magdaleny a na razie aseksualnie ubrałabym dzieci bo w nocy zimno a one kołdry skopują! hahahaha 😉

No wiesz jak m będzie wracać taki wyposzczony, to proponuję wystąpić w stroju Ewy.. bo jak się rzuci na ciebie to wdzianko byłoby prawdopodobnie ubiorem jednorazowym 🤪 🤪 🤪

Pewnie tak a ten dzień w historii mógłby się trwale zapisac 🤪 i jeszcze jakby m był szczególnie niegrzeczny to tylko kartkę z kalendarza wyrwac, w ramkę oprawic i na ścianę w honorowe miejsce 🙂

Kornelka ja Cię proszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Opanuj się!!!!!!!!! JA mówiłam że chcę trójkę dzieci i już mam!!!!!!!!!!

no tak.....i później karolcia przez parę dni nie będzie się pojawiać na forum... bo będzie siły zbierać po takim przywitaniu 🤪 🤪

może by potem uszczknęła nam małe co nieco, zdradziła rąbek tajemnicy...jak było 🤪 w ramach wynagrodzenia za nieobecnośc np w formie kolaboraciku po 22 🤪

hahahahaha...oh ja ja was kocham, za to wsparcie 😉 nie tylko po 22 😉

• Mamusie
KarolciK napisał(a):
Kornelka7 napisał(a):
Foga napisał(a):
KarolciK napisał(a):
Kornelka7 napisał(a):
Foga napisał(a):
KarolciK napisał(a):
Foga napisał(a):

hehehhehe...

hahahahaha...oh ja ja was kocham, za to wsparcie 😉 nie tylko po 22 😉

My Ciebie też 😘 🙂

Inez napisał(a):
madalena20 napisał(a):
Dziewczyny potrzebuję życzeń Bożonarodzeniowych 🙂 Może macie jakieś ładne??

Dzień dobry 🙂

Szczęścia, zdrowia, radości,
Miłości, pieniędzy i pomyślności.
By uśmiech co dzień witał na Waszej twarzy,
Byście mieli wszystko, co się Wam wymarzy.
By każdy szanował Was jak wy samych siebie,
By życie Wasze przebiegało jak w niebie.
Aby każdy dzień przyniósł Wam moc miłych chwil,
A także dodawał Wam mnóstwo sił.
Wielu przyjaciół na każdym kroku,
Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku!

Ooo dziękuję Inez

Dziewczyny, częstujcie się proszę, póki co wirtualnie, ale wierzę, że kiedyś będzie okazja wspólnie zjeść tort i napić się hmmm... nie tylko kawy.
Tak nota bene, Karolcik to ja w twojej "wiosce" w przyszłym tygodniu będę 😉
A co do mleka w buteleczkach to ja zauważyłam, że z reguły jest w tych aptekach, które są blisko szpitali z oddziałami położniczymi. Gdybyś chciała Enfamil w buteleczkach to mogę ci wysłać. Mam chyba z 6-8 sztuk. Niestety, moja Hania odmawia uporczywie, mimo, że Enfamil w proszku popija codziennie.
Już kiedyś pisałam, że gotowe mleko w buteleczce i to samo mleko w proszku różnią się smakiem, więc dla celów kontroli czy smak będzie odpowiadał dziecku to nie najlepszy pomysł. Ja co prawda mam doświadczenie tylko z Enfamilem ale zakładam, że z mlekiem pozostałych producentów jest podobnie.
Moniq, Justyna - chyba wam ciśnienie dziś podniosłam moim postem 😉 No cóż, nie miałam w zamiarze was obrazić, w sumie to nie znam sytuacji jaka panuje w waszych domach a jedynie mam pewne wyobrażenie na podstawie tego co piszecie.
Nie będę się dalej wtrącać, ale przemyślcie to co napisała po mnie Marta i Karolina i Foga, przynajmniej przemyślcie. Może będzie wam łatwiej poukładać sobie stosunki z teściowymi, tym bardziej, że z tego co piszecie to wynika, że przynajmniej prze pewien czas jesteście na nie skazane.

jolajola81 napisał(a):
Ja dopiero kawe piję 🙃
ktoś tam sie spóźnił.... chyba moniczek ja z tobą chętnie wypiję 🙂 🙂 🙂

To ja też się przyłączę - czas na drugą 😉

• Mamusie
jo-aneczka napisał(a):
Dziewczyny, częstujcie się proszę, póki co wirtualnie, ale wierzę, że kiedyś będzie okazja wspólnie zjeść tort i napić się hmmm... nie tylko kawy.
Tak nota bene, Karolcik to ja w twojej "wiosce" w przyszłym tygodniu będę 😉

A co Cie tu niesie? Zapraszam więc na kawkę 😉 A może na obiadek??? Wal śmiało!
Dziękuję ze informację o mleku. Chciałabym małymi butelkami sprawdzić reakcję np. alergiczną! A ten Enfamil bym przetestowała 😉 Mogłabyś go zabrać jadąc do Warszawy?? Byłby kolejny powód do spotkania!

A tym czasem... zmykam sprzątać bo Lena zasnęła, a zakupy później 😉

lydziaa to chyba Ty podawałaś przepis na ciasto do pizzy wg. przepisu pizzy hut, dziękuję Ci bardzo, wczoraj wieczorem szalałam w kuchni. Pizze wyszły wyśmienicie i smakowały lepiej niż te kupne. Co prawda wyszły trochę niezdarnie ale jak na pierwszy raz to jestem z siebie dumna 🙂
A tak się prezentowała jedna z nich 🙂

• Mamusie
Hej 🙂 Ja jeszcze nic prawie nie doczytałam. Widziałam tylko zdjęcia Nadii 🙂 Śliczna dziewczynka 🙂
A mnie się dzisiaj rodzina powiększyła 😁 O 2.50 przyszła na świat córeczka mojej szwagierki Julia 😁 😁 😁 Ważyła 3300 i mierzyła 53 cm 🙂 Byłam u niej, ale tylko na chwilkę, bo nie mam z kim Hani zostawić, a boję się szpitalnych zarazków 🥴 Jak będę mieć jakieś zdjęcie to wstawię 🙂

• Mamusie
dzień dobry mamusie 🙂
Nie wiem czy dam rad nadrobic to co naskrobałyście od wczoraj 😞 Oliwka jast taka marudna że cos okropnego 😞 W nocy spałam zalediwe 1,5 godziny 😞 Ona od wczoraj nic nie che jeśc nie wiem co się dzieje. dzisiaj rano tak ryczała, że az mi się ręce trzęsły bo już bnie wiedziałam o co jej chodzi. masakra jakas. 😞 😞 😞 🥴