Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Paninka napisał(a):
Kornelka7 napisał(a):
Paninka napisał(a):
a ja pisalam ze lilka ostatnio zjada - wiec teraz chyba przekora z niej wylazi bo 200 wsunela 🤪 🤪

Paninka ja drugi dzień testuję i cały czas po 210 ryśku zjada 🙂

Kornelka justynka[/b120 gora wypijala zaciskala dziasla albo jezyk wywalala

był okres ze rys tez tak robił. potem sie uspokoił ale nie do końca i nagle justyna pisze ze norbert 200 zjadł. to zrobiłam 200 z mysla ze zje tyle ile chce i zjadł i od wczoraj sie fajnie najada 4x dziennie po 210. nie wiem jak bedzie dalej ale teraz wiem ze głodny nie jest. własnie o to justyna chodzi, ze czasem ktos mysl podsunie i kłopot z głowy 😁
matko mialo nie byc tlustym drukiem 😜

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Pati jesteś rewelacyjna 🤪 🤪 😘 😘
Aneczka a miałam pytać jak po wyjściu z dziewczynami ale widzę że dobrze było 😉 co do m to ja mojego też zaniedbałam aż się żalił ostatnio biedaczek.....
A Tosia pobuszowała niecałą godzinkę i znowu śpi, chyba pogoda na nią tak działa rozpadało się na dobre u nas 🤢 🤢
Idę obiad jeść i jeszcze mielone dla mężusia muszę zrobic....
Paninka kupiłam ten krem co polecałaś oby się sprawdził i Jo-aneczka co w końcu stosujesz na wypadanie włosów?? ja kupiłam szampon klorane ale mała buteleczka bo tylko 100ml zobaczę czy bedzie jakas poprawa i czy warto inwestować (chociaż cena niska)

• Mamusie
Daniela bo zaczne paznokcie obgryzac z nerwow ze zle Ci doradzilam 😉 😉 😁 😁 u nas sparwdzil sie znakomicie mam jeszcze kilka innych kremow ale ten byl najleszy 😘
a jeli moge zapytac to ile on u Was kosztuje? ja za taka mala tubke zaplacilam ponad 20 zl 🤪 🤪

• Mamusie
jolajola81 napisał(a):
aneczkare22 zobacz jaki ładny tobie znalazłam ale nie wiem czy rozmiar znajdziesz dobry dla siebie
http://allegro.pl/komplet-bielizny-na-prezent-mikolaj-l-40-80-b-i1969871461.html

jola bardzo ładny 🙂Ja to zawsze mam problem ze stanikiem.Więc chyba skuszę się na jakąs haleczkę i majtoszki hehehe

Daniela wspolczuje pogody,u nas nie pada ale i tak strasznie jest 🤢 🤢
co do wlosow ,nie wypowiem sie,zawsze mi lecialy,chociaz nie-w ciazy nie narzekalam 🙂
Z jedzeniem Norbi jak Rys i Lila,na poczatku nie chcial a potem jak sie rozkokosil to z butelka latalam po domu i dorabialam 😁
Kornelka to juz wiem o co kaman 😎 😉

Paninka napisał(a):
Daniela bo zaczne paznokcie obgryzac z nerwow ze zle Ci doradzilam 😉 😉 😁 😁 u nas sparwdzil sie znakomicie mam jeszcze kilka innych kremow ale ten byl najleszy 😘
a jeli moge zapytac to ile on u Was kosztuje? ja za taka mala tubke zaplacilam ponad 20 zl 🤪 🤪

nie wiem ile u nas zamawiałam na Allegro o tu http://allegro.pl/oilatum-soft-krem-skora-sucha-75-g-szampon-i1959541495.html

• Mamusie
daniela napisał(a):
Paninka napisał(a):

nie wiem ile u nas zamawiałam na Allegro o tu http://allegro.pl/oilatum-soft-krem-skora-sucha-75-g-szampon-i1959541495.html

tez bede na allegro zamawiac bo ja za 40 g zaplacilam 22zl 🤔 🤔

• Mamusie
Dzień dobry!
Ja dziś późno zaglądam, ale musiałam ogarnąć w domu a jeszcze mi zostało odkurzanie i 'przelecenie' podłogi 🤪 Jakoś się nie wyrabiam ja nie wiem, co ze mna, poprałam, poprasowałam, pobawiłam sie z Witkacym, poszłam na spacer ale chyba to był najkrótszy spacer od sierpnia- trwał 20 minut i jeszcze wracałm w biegu bo tak sie rozpadało ze szok, cały wózek mokry, ja też no i pies również.Obiad juz przygotowałam, wiec czekam aż młody sie obudzi i odkurzę troche i zalicze te podłogi.
Madziu Twoje chłopaki super, tacy świąteczni 🤪
Daniela Tosiaczek piękna malusia kobietka, ma świetne włosy
Jola Emilka śliczna
Pati Nadi też świetna szczególnie w tym stroju mikołajowej, nie mogłam sie napatrzeć.
Widzę że na tapecie teściówki, moja już ustawiona wiec mam spokój z nia, i wszyscy sa zadowoleni i ja i ona i Witoldzik. Miałam jeszcze coś napisać ale m dzwonił ze zaraz bedzie wiec lece postawić ziemniaczki na gazik i skończyć obiadek- taka ze mnie dobra żona hehe 🤪

Kierownik napisał do producenta i na razie nie ma odpowiedzi jak tylko ja dostanie odpowie 🙂
Marta czy tobie niezbędnie potrzebny ten krokodyl na już? Komuś jeszcze też? Bo juz sie pogubiłam...Nikt mi nic nie napisał co do moej propozycji realizowania 4 zamówień teraz a potem reszta to po prostu napisałam do dystrybutora...teraz nie wiem komu zalezy na czasie bo nikt się nie zdeklarował...Foga Divianka nic nie napisały dlatego cały czas sie wstrzymuję z zamwieniem u gościa który ma te 4 sztuki bo nie wiem kto chce...Jeżeli nie zależy Wam na juz to ok, ale jeżeli chcecie teraz to może być lipnie skoro kierownik jeszcze nic nie wie, a ja tym bardziej i mam wyrzuty sumienia ,że Was wstrzymuję...ale na prawdę chcę jak najtaniej załatwić....tylko jak ma to być prezent od Mikołaja to troche lipa ☺️ 😞 😞 😞 😞