Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Marta, a ty dajesz julce jabłuszko ze słoiczka czy sama robiłaś? bo ja dałam ze słoiczka, ale chciałabym tez sama zrobić, zarównp jabłko jak i marchewke... tylko jak? to ma być gotowane i "zmielone", czy tylko starte na drobno?
aneczkare, po jakim czasie wysypało filipka?

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
daniela napisał(a):
Aneczka wysypało go od ziemniaka??
Inez jak Tymcio??

Tymcio jakby mógł to by siebie zjadł 😮 Na razie nie marudzi, ale noc długa. Mam nadzieję, że będzie dobrze spał. A jutro koniecznie trzeba jechać do apteki. Dziękuję za troskę 😘

Ja uciekam

Niech chorutkie szkraby śpią dobrze i szybko zdrowieją
Andzelika co do odciągania to zobaczysz jak mu się oddychać będzie..... no bo wiadomo ze możesz go rozbudzić.....

A ja nie mam prezentu dla Gabi i nie wiem co kupić, chciałam matę do tańczenia ale z All nie zdąży przyjść a u nas w sklepie cena 112 zł a to samo na All z przesylką 50zł.....powariowali w tych sklepach.... 😠 😮 🤢

Do jutra DOBRANOC

Siehankowa ja inhalowałam koło 21, po kąpaniu z 15 min. Ociągnęłam przed tym inhalowaniem i po też. Jak będę się kładła to może też odciągnę.
Kuba dziś będzie spał na kanapie, żeby mały spał ze mną, będę słyszała czy charczy, jak tak to odciągnę i w nocy, żeby się nie męczył.

Inez - ja ostatnio tylko na bajki chodzę 🙂 Tym razem "Artur ratuje gwiazdkę"

Dobranoc

P.S. Chorym dzieciaczkom życzę zdrówka a ich mamusiom spokojnej nocki 😘 😘 😘

P.S.2. Gasić światło?

• Mamusie
siehankowa napisał(a):
Marta, a ty dajesz julce jabłuszko ze słoiczka czy sama robiłaś? bo ja dałam ze słoiczka, ale chciałabym tez sama zrobić, zarównp jabłko jak i marchewke... tylko jak? to ma być gotowane i "zmielone", czy tylko starte na drobno?
aneczkare, po jakim czasie wysypało filipka?
Hej. Potem chyba nie dam rady zajrzeć. M poleciał 😞 Julka się rozchorowała, więc odpuszczamy ćwiczenia i dziś do lekarza.
Siehankowa ja dawałam jabłko ze słoiczka, bo niestety u nas nie ma dobrych targów warzywnych a ja swoich nie mam. A nawet jakbym miała to bym się zastanawiała nad tym czy one takie zdrowe. A wczoraj już Julka załapała, ze jabłuszko dostanie i buzia otwarta na maksa 🙂
Zupkę będę już robić sama. Tak jak pisałam kiedyś. Marchewkę będę na początek gotować na łyżeczce oliwy z oliwek (potem już na skrzydełku) i pod koniec gotowania dodam kaszę manną, potem miks i jest na 2 dni.

Siehankowa napisz mi esa jak się ugadałaś. Ciekawa jestem 🙂

Jo-aneczka jednak wynalazłam Magdę, wiem co i jak 😉

A i mam pytanie do Pati, czy Nadia przechodzila już jakąś infekcję i jak ją zniosła, co jej podawałaś? Pytam bo chodzi mi o tą krtań.

Ja się tylko witam i uciekam bo mam mnóstwo roboty.
Muszę do miasta opłatę zrobić, pranie, sprzatanie, prasowanie, gotowanie..... 🤢
do tego Tosia coś pokasłuje i katar ma 🤢 🤢 🤢

• Mamusie
Dzien Dobry!!!

Daniela rozmawialam z tesciowa...moj szalik robila ponad dwa tyg...zuzyla na to wloczki za jakies 60 zl(nie wiem jakie sa ceny u was...mowi ze teraz zeszloby dluzej bo czasami do pracy chodzi ( i pewnie dlatego ze jest Lila a ona skutecznie jej uwage przyciaga) 😉bo ja pisalam ze na zdjeciu niestaty nie widac a;e on jest ogromny 😁 wracajac do tematu to jak spytalam ile by chciala za to to stwierdzila ze nic ale mi samej glupio ja prosic zeby tak za darmo siedziala...do tego koszt przesylki - bo on okolo kg wazy - musisz sie zastanowic czy Ci sie to oplaca...

• Mamusie
siehankowa - pada dzisiaj u nas i w aki deszcz nie bardzo chce mi sie na poczte kawal leciec ☺️ ☺️ jutro m. ma byc w domu to auto wezme i pojade 😉 😉 😉
Divianka - a jak u Ciebie? 😉Wsiadlas? ja ostatnio jak jechalam to kawalek na recznym bo tak sie denerwowalam ze zapomnialam ☺️ ☺️ ☺️

Moniczek no to trzymam kciuki 😘 🙂 🙂

A tak a propo to dzień dobry.

I uciekam na rehabilitacje na 11, zapytam co z tą główką, a teraz muszę się ubrać i coś zjeść. Pójdę na nogach, żeby mały się przewietrzył.

Ps. W nocy nie odciągałam, bo zrobiłam jak Inez - spałam. ☺️ Ale nie charczał więc ok. Tylko rano miał już zielonkawe 🤨

Paninka no to faktycznie dużo wyjdzie ale dzięki ze zapytałaś 😘 😘
ja lecę dalej do porządków przez te remonty nie wiem kiedy w końcu będę miała luz 🤨 non stop syf........... 🤢 🤢 🤢

• Mamusie
Jola Daniela dziewczyny Wasze prześliczne ma łe modnisie
Madalena super kartka świąteczna bo super chłopaki
Agapurka wesołych świąt i miłego pobytu u teściów
Aniołek dobrze ze Oliwka zdrowa
Karoliakam zdrówka
Moniq zabawki ekstra
Jola to może wiedze z kursu mi Palomie Karolci i Agusi przekażesz  ja zapraszam do mnie, najlepiej ciuchciem na cały dzień  Bo ja co do makijażu to taki standard, a zazwyczaj bez.
Paninka dziewczyny przyjechały dały kopniaka na rozped to wsiadłam ale na małym kawałku drogi i takiej małouczęśzczanej
Jola a czegoż to ja nie robilam jak mnie nie było 😁 Byliśmy na wielkich zakupach i kupiliśmy dużo ozdób choinkowych bo chcemy mieć dużą choinkę 🙂 mała wszystko w sklepie oglądała jakie to śmieszne jak ją to wszystko tak ciekawi 🙂 no i spędzalam czas z mężowatym 🙂