Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

no ja mam stope 39/40. czasem jak widze buta tak do rozm. 38 który bardzo mi się podoba, noi biore 39/40 i niby nie wielka różnica a przewżnie juz tracą swój urok 😁

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Heh ja mam 39 😁 😁 I na wystawach zawsze pokażą 36 i takie ładne zgrabne, a jak wezmę te 39 to mi się taki kolosy wydają 😁 😁

Ech miałam czekać na Kubę bo na piwo poszedł, ale jakoś zmęczona jestem. Siostra u mnie jest na noc - już chrapie, więc i ja się położę, bo na rano do szkoły 😜

Dobranoc Siehankowa, bo pewnie my takie nocne marki, no chyba że jest jeszcze Inez 😁 😁

• Mamusie
Jest i Inez 😁 😁 😁
Ciekawe o której ten mój syncio zaśnie 😮
Właśnie zjadł i teraz tylko rączki, rączki 🤢 Ale dziś nocka męża...niech sobie radzi 😜
Chociaż i tak zawsze jest tak, że ja nie śpię i razem z nim zajmuję się małym, bo nie mogę spać jak on płacze czy marudzi. A mój m. w tygodniu jak moje nocki są jakoś nie ma problemu ze snem 😁

W razie wu mówię
DOBRANOC 😘 😘 😘

• Mamusie
Dzien Dobry!!!!

Siehankowa widze ze masz wielka stope jak ja ☺️ ☺️ tylko ja przy moich 160cm jak prosze o buta z rozmiarem 40 to jakos dziwnie na mnie patrza ☺️ 😉 😉

a wlasnie mam szpilki fajowe ( tzn. mi sie bardzo podobaja) troszke za duze na mnie 😠 ) bo kupilam je po calym dniu lazenia po galerii i musialam miec juz lekko stope spuchnieta 😠
poszukam na all podobnych moze ktoras by chciala - one sa nieuzywane bo przyjechalam do domu i na drugi dzien zalozylam i sie luzne okazalay - rozmiar 40

Dzień dobry 🙂

U nas nocka jakaś dziwna. Julek nie dość, że poszedł spać koło 23 to w dodatku budził się, bo mu smoczek wylatywał co róż. Ale jak Kuba wrócił do domu to już spokojny. Nie wiem co mu odbiło.
Na dodatek Julek się obudził z koszmarnym katarem, aż się dusił w nocy.

Co mam zrobić żeby mu ulżyć, bo myślę że dlatego może nie spał okey. 🤨 🤨

Marimerem mu już robiłam, ściągnęłam Fridą, ale jemu tam jakby w zatokach siedzie. W sensie, że ściągnę, a dalej charczy.

A tą maścią to jak mam robić, tym spirytusem też ?

• Mamusie
Andzelika napisał(a):
Paninka dzięki wielkie kochana. 😘 😘 Już mu posmarowałam.
Masz oklask 😎 😘 😘

nie ma za co...ciesze sie ze moglam pomoc...nie spodziewaj sie jakis rewelacyjnych rezultatow od razu ale po kilku takich zabiegach u nas bylo poprawe widac 😘

Paninka napisał(a):
Andzelika napisał(a):
Paninka dzięki wielkie kochana. 😘 😘 Już mu posmarowałam.
Masz oklask 😎 😘 😘

nie ma za co...ciesze sie ze moglam pomoc...nie spodziewaj sie jakis rewelacyjnych rezultatow od razu ale po kilku takich zabiegach u nas bylo poprawe widac 😘

Heh jestem cierpliwa. 😁 😁 Małymi kroczkami.

A teściowa dzwoni i mówi, żeby mu wapno w płynie dać, na katar ? 😮

Paninka napisał(a):
nie moge znalezc takich samych ale one sa takie jak te czarne tylko na platfornie kilka cwiekow maja wbitych 😉 😉 z daichmanna
http://moda.allegro.pl/na-platformie-trzy-kolory-czarne-roz-37-i1919163035.html

śliczne 🙂

widze, że i Julka katar dopadł 😞 Ksawier tez charczy od wczoraj... póki co w ruch idzie frida, sól, inhalacje i masc majerankowa... może i na ten spirytus się skusze 🙂

a tak w ogóle to dzien dobry 😜

• Mamusie
siehankowa napisał(a):
Paninka napisał(a):
nie moge znalezc takich samych ale one sa takie jak te czarne tylko na platfornie kilka cwiekow maja wbitych 😉 😉 z daichmanna

śliczne 🙂

chcesz? 🙃

Paninka napisał(a):
siehankowa napisał(a):
Paninka napisał(a):

śliczne 🙂

chcesz? 🙃

ale nie za darmo 😜

• Mamusie
siehankowa napisał(a):
Paninka napisał(a):
siehankowa napisał(a):
Paninka napisał(a):

śliczne 🙂

chcesz? 🙃

ale nie za darmo 😜

no to mozemy sie umowic ze jakbys szla po ta zabawke dla Danieli na targ i jakby ten pan mial jeszcze jedna to bys mi wziela ( oczywiscie ja za nia zaplace) a za fatyge wysle Ci buty 😉 😉 juz mialam wczoraj Cie prosic ale zapomnialam ☺️

Paninka napisał(a):
siehankowa napisał(a):
Paninka napisał(a):
siehankowa napisał(a):
Paninka napisał(a):

śliczne 🙂

chcesz? 🙃

ale nie za darmo 😜

no to mozemy sie umowic ze jakbys szla po ta zabawke dla Danieli na targ i jakby ten pan mial jeszcze jedna to bys mi wziela ( oczywiscie ja za nia zaplace) a za fatyge wysle Ci buty 😉 😉 juz mialam wczoraj Cie prosic ale zapomnialam ☺️

to ja ci po prostu kupie tą zabawke (o ile jeszcze będą)....
Paninka, a wiesz jaka one mają wkładke? - tzn. długosc 😜 bo ja mam 25,5 Wiesz, zeby się nie okazało, że tez będą za duże/małe... bo tak to wtedy może jeszcze inna mamuśka by chciała 😉

• Mamusie
siehankowa na taki uklad ja sie nie pisze 😉 😉za zabawke sama zaplaca a buty wysle Ci bo u mnie leza na strychu i sie kurza a strasznie mi ich szkoda bo zachwycona nimi bylam jak kupowalam...i mimo ze nie mialam ich gdzie zalozyc to strasznie zalowalam ze sa za duze...teraz lila usnela to pojde po nie zobacze jak wygladaja i jakie maja wymiary 🙂 🙂

• Mamusie
jak bylam po buty to przyniosłam szalik ktory tesciowa mi zrobila 😉 😉 niestety na zdjeciu nie widac jaki jest okazaly 😁 😁

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/265/zdjcie0208y.jpg/][IMG]http://img265.imageshack.us/img265/2540/zdjcie0208y.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Dzień dobry

Jak Wy wczoraj konwersacje prowadziłyście to ja już daawno spałam 😁 😁
Paninka szalik cudeńko dawaj no mi tu tą twoją teściową 😉 oj ma talent kobitka 🙂 a ile by chciała za zrobienie takiego dla mnie?? czy obcym ludziom nie dzierga??
Ja też słyszę że Tosia chyba dostaje kataru-odpukać oby nie u nas dzisiaj tak wieje okrutnie że ze spaceru nici będą....

Obiadek już podszykowałam Tosia po marudzeniach usnęła.....

• Mamusie
Daniela ona uwielbia to robic tylko ja nie wiem czy taki szalik to wogole sie oplaca robic...on wazy z kilogram wloczki poszlo strasznie duzo na niego...ja akurat nie musialam kupowac bo tesciowa miala nie wiem jak jest teraz...czy znalazla by tyle klebkow takich samycj w jakims odpowiednim kolorze...pogadam z nia i jak bede cos wiedziala to dam znac 😘

Paninka, zdolna ta twoja tesciowa 🙂
moja uszyła mi w zeszłym roku płaszcz zimowy 😉 jak będę miała chwile to tez sie pochwale 😜
ps-wysłałam wiadomośc na sierpnióweczkach 😉

daniela, u nas tez wieje, że mało głowy nie urwie 😮 na spacerze jeszcze nie bylismy i chyba dziś sobie darujemy... bo nie dosć, że tak pizga, to jeszcze ten wstrętny katar - normalnie ciurkiem leci mu z noska... w sumie pózniej i tak jedziemy do mojej mamuski, bo ma dzis imieniny 😉 to wyjde kilka minut wczesniej, tak żeby chociaz troche ksawier się dotlenił 😜