Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Milium- jakoś mam seksualne podejście do sprzątania. Daj linka do tych zdjęć, bo ja mam jeszcze kupe do wywołania
My Mimusia wyprodukowaliśmy 18 listopada 🙂
Diviana- trzeba było tablice spisać i podać dziada

Dziękujemy zażyczenia

Diviana ja tez mam nadzieje ze to beda sluszne decyzje.
Daniela jakie krzeselko kupilas? A z TT to przez all czy w sklepie?Chodzi mi o te sztucce bo ja sie rozgladam i nic ciekawego nie widze.
Co tu dzisiaj takie pustki? 🤢

• Mamusie
DZIEŃ DOBEREK 🙂
100 LAT I DUŻO ZDROWIA 🙂 🙂 🙂 DLA SZYMONKA 🙂FOTECZKA SUPER 🙂
Tak czytam o Waszych wigiliach i się rozmażyłam, jak super by było przyjść tylko do teściów zjeść i wyjść do domu swojego a nie siedzieć z nimi całe święta 😞(moja mama wyjeżdża na święta, więc nie będę miała do kogo iść 😞)ehh
Marysia też w nocy coś często się budzi na karmienie a co lepsze jak ją odłożę do łóżeczka zaraz skwiałczy a na łóżku śpi jakby nigdy nic 🙂a wdzień to jak jej się chce raz śpi po godzinie, dwie a raz 20 min, 30 i po spaniu 🙂

Justyna trzymam za Ciebie kciuki 😘 😘 😘 😘
Kupiłam krzesełko Chicco Happy Snack o takie http://www.google.pl/imgres?q=chicco+happy+snack&um=1&hl=pl&client=firefox-a&sa=N&rls=org.mozilla:pl:official&channel=s&biw=1307&bih=596&tbm=isch&tbnid=Mx1bVo5R-_Uc7M:&imgrefurl=http://www.just4baby.co.uk/acatalog/Chicco_Happy_Snack_Highchair_in_Seventy.html&docid=hR5jRIOY1a6xbM&imgurl=http://www.just4baby.co.uk/acatalog/happy_snack_seventy_highchair_l.jpg&w=235&h=300&ei=D-XcTuCnGYTUsgbGz8yIDA&zoom=1&iact=rc&dur=471&sig=100128663965452645926&page=1&tbnh=112&tbnw=88&start=0&ndsp=27&ved=1t:429,r:15,s:0&tx=32&ty=35

a co do sztućcy to kupiłam 2lyzeczki z czujnikiem ciepła i 2miseczki z pokrywką +lyżeczka i tak na Allegro kupowałam

A robiąc dzisiaj obiad poparzyłam sobie wewn stronę ręki mam w bąblach i mnie cholernie piecze 🤢 🤢 🤢

• Mamusie
Mu już po obiadku 🙂
Tymcio marudzi, bo już mu się spać chce.

Co do Wigilii to spędzamy ją u mojej mamy razem z babcią i siostrą, w pierwszy dzień świąt są chrzciny a w drugi dzień świąt jedziemy do teściowej i zostajemy do nowego roku 🙂
A w następnym roku na odwrót 😁 Na szczęście ja lubię moją teściową więc nie mam problemu spędzać z nią Świąt 🙂 A moja mama jest wniebowzięta, że pierwsze święta Tymonka będą u niej 🙂

Justyna nie wiem o co chodzi, ale trzymam kciuki. Jeżeli po podjęciu decyzji doznałaś ulgi tzn że dobrze robisz 🙂 Przesyłam buziaki 😘 😘 😘
Foga nie mogę się doczekać tego kocyka 😜

A ja równo za tydzień lecę do Polski. Nawet nie wiecie jak się cieszę 😁 😁 😁

• Mamusie
daniela napisał(a):
a co do sztućcy to kupiłam 2lyzeczki z czujnikiem ciepła i 2miseczki z pokrywką +lyżeczka i tak na Allegro kupowałam

A robiąc dzisiaj obiad poparzyłam sobie wewn stronę ręki mam w bąblach i mnie cholernie piecze 🤢 🤢 🤢

posmaruj masłem 🙂

• Mamusie
ufff a my juz w domu...auta nie udalo sie przerejestrowac - w urzedzie czynnym do 14.30 bylismy o 14.32 😠 pani juz nas nie chciala przyjac....ale kupilismy cyfre + i w koncu jak ludzie bedzimy mogli cos obejrzec 😉 😉 i u fotografa bylismy - u nas cena wywolania jednego zdjecia -65gr 🤔 🤔 jaka szkoda ze rossmana nie ma....
aaa i w komisie byl taki chodzik za 50 zl
http://allegro.pl/jezdzik-pchacz-2w1-jak-nowy-i1961518407.html

ale moj m. stwierdzil ze paskudny 😮 i nie kupilam

• Mamusie
widzialam ze pisalyscie o poczeciu 🤪 🤪 Lilka kolo polowy listopada sie pojawila, niestety dokladnej daty nie znam 😜 😉 ☺️ ale tesct zrobilam w wigilie rano - dzwonilam do najblizszych gabinetow gin. zeby na wizyte sie umowic ale nikt mnie nie chcial przyjac...a ze nie mialam pewnosci to nikomu nic nie mowilismy...dopiero po swietach a taki fajny prezent by byl przy wigilijnym stole 😉 😉 a termin mialam wyznaczony na 18 sierpnia - nasza 6 rocznice - Lila pojawila sie 3 dni pozniej 🙂 🙂 🙂

O Daniela to możemy sobie ręce podać, też się oparzyłam cholernie w środkowego palca, całego poparzonego, złapałam na garnek a był gorący. Raz boli jak nie wiem , raz w cale. 🥴