Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

milium napisał(a):
lydziaa84 napisał(a):
milium napisał(a):
lydziaa84 napisał(a):
aniołek- nie smuć się 🙂
Mi wreszcie dziś humor powrócił- przez ostatnie dni jak tylko pomyślałam p babci to łzy mi do oczu się cisły a dziś już myślę o niej z uśmiechem.
Dziewczyny święta idą pora radości

To dobrze Lydzia Babcia napewno chciałaby żebyś myślała o niej z uśmiechem a nie ze smutkiem.
No właśnie pora radości- biorę sie za robotę hehe

No właśnie trzeba, żyć dalej- sorki, że tak wam trułam ale to była pierwsza bliska osoba jaką straciłam- prawdę mówiąc byłam z nią bardziej zżyta niż z moją babcią, którą straciłam w sierpniu

Hmmm no nie wiem czy trułaś, o ile wiem to piszemy tu o wszystkim co nam leży na duszy i NIC z tych rzeczy nie jest truciem!!!!!!

😘 😘 😘 😘 😘 😘

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

A my już po reha i zakupach. Julek śpi w wózku.
Usg załatwiłam prywatnie i to dopiero na 20 grudnia, a 15 mamy wizytę, więc musiałam wizytę przełożyć na 5 stycznia. I wyobraźcie sobie, że jak ma się skierowanie od neurologa to u nas w szpitalu usg musi zrobić ordynator, do którego są kolejki aż do marca 😮 😮 😮 A nasz lekarka ma akurat wolne do czwartku i jej nie ma nigdzie. A chciałam żeby zrobili mu w przychodni, gdzie jest zapisany, to mają super nowy sprzęt, ale coś im się z głowicą tą do głowy stało i jest lipa.
A do neuro potrzebujemy nowe skierowanie, bo te będzie od nowego roku nie ważne. No cyrki, jak nie wiem.

Hehe a przyszły mi smoczki co z Chicco zamawiałam, fajne są 😁 😁 Taka pierdoła a mnie cieszy, ja to jestem, jakaś inna. 😁 😁

Co do Happysad - kocham tą piosenkę, Kazika i Akurata też lubię, nie słucham ich całych płyt, ale jak mi wpadnie jakaś piosenka to owszem. Zresztą ja nie mam ulubionego gatunku typu. hip-hop, rock czy coś, słucham co mi się podoba 😁 😁

• Mamusie
Hej 🙂
Ja se dzisiaj za porządki świąteczne wzięłam, trochę już zrobiłam, ale to niestety jeszcze nie koniec...Na razie jednak muszę chwilę odpocząć bo padam...
Inez - mam nadzieję, że podróż minęła przyjemnie 🙂
Daniela jaką ty mi dzisiaj miłą niespodziankę sprawiłaś 😘 😘 😘 😘 Masz ode mnie oklask i dużo buziaczków 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘
A teraz biorę się za czytanie 🙂

• Mamusie
Justyna891 napisał(a):
Siehankowa chyba kazdy Mariusz taki dobry 🙂 Chociaz moj ma czasami lenia ale niech tam,tez czasami mam 😁
Tez mam nadzieje ze nic zlego u Norbiego nie zauwazy ale wiadomo jak to lekarze,chwila i nowy problem wynaleziony.
Inez szczesliwej podrozy 😘
Andzelika ale masz tescia szczodrego 😉 Kupic teraz mieszkanie to nie lada wydatek.

Popieram 🙂Mój Mariusz też dobry chłopak 😁

ann5353 napisał(a):
Widzę, że zapisałam całą stronkę sama... Pewnie wszystkie sprzątają, albo gdzie wybyły... To ja w takim razie też biorę się za dalsze porządki...

hehe ja robię frytki do kurczaka, bo Kuba już z uczelni wraca - głodny jak wilk 😁 😁 😁

• Mamusie
Ja powróciłam z 2-godzinnego spacerku, na poczcie chyba z 20 min stałam bo taka koleja długaśna a tylko 1 okienko czynne 😠
Lydzia no modelka jak nic, na dodatek uwielbia jak się jej zdjęcia robi
Ann ja też powinnam za porządki się wziąć ale jakoś zabrać się nie mogę chyba jutro już będę musiała

• Mamusie
Andzelika napisał(a):
ann5353 napisał(a):
Widzę, że zapisałam całą stronkę sama... Pewnie wszystkie sprzątają, albo gdzie wybyły... To ja w takim razie też biorę się za dalsze porządki...

hehe ja robię frytki do kurczaka, bo Kuba już z uczelni wraca - głodny jak wilk 😁 😁 😁

OOOO frytki świetny pomysł też zrobię 🙂

Plus jednego pokoju jest sprzatanie na swieta,tylko okno umyje i podloge przelece 😉Ale brakuje mi domu ojca,tam bylo sprzatania,czulo sie ze swieta ida a teraz to d... Ja wogole jakas strasznie za swietami nie jestem.
Andzelika smaka mi narobilas na te frytki 😜
Daniela nadal czekam na bombe 😁
Diviana dawalas juz Ali jabluszko?
Dziewczyny a macie plany na Sylwestra?Ja myslalam ze przyjdzie mi siedziec tylko z m bo jak z malym gdzies isc.,a tu wczoraj znajomi stwierdzili ze jesli my nie mozemy gdzies isc to impreza przyjdzie do nas 😁 babcie i tesciowa sie wywiezie,chata wolna to i impreza bedzie 😎

A ja pojechałam do banku, po Gabi do przedszkola, wzięłam Tosię na krótki spacerek na którym usnęła.... teraz biorę się za jedzonko bom głodna..... a później z Gabi robimy pierniczki 🙂

Ann nie ma za co 🙂

A porządki zacznę później bo kurcze non stop coś tu robią.... dzisiaj klatki remont ciąg dalszy...... i mi się nie opłaca muszę czekać aż skończą.......więc pewnie przed samymi Świętami będę ze ścierą latać 😁 😁

Milium ale masz fajne zdjęcie...Wituś jaki śmieszek 🤪

Justyna891 napisał(a):
Plus jednego pokoju jest sprzatanie na swieta,tylko okno umyje i podloge przelece 😉Ale brakuje mi domu ojca,tam bylo sprzatania,czulo sie ze swieta ida a teraz to d... Ja wogole jakas strasznie za swietami nie jestem.
Andzelika smaka mi narobilas na te frytki 😜
Daniela nadal czekam na bombe 😁
Diviana dawalas juz Ali jabluszko?
Dziewczyny a macie plany na Sylwestra?Ja myslalam ze przyjdzie mi siedziec tylko z m bo jak z malym gdzies isc.,a tu wczoraj znajomi stwierdzili ze jesli my nie mozemy gdzies isc to impreza przyjdzie do nas 😁 babcie i tesciowa sie wywiezie,chata wolna to i impreza bedzie 😎

jeszcze nie doszła ta bomba?? 😁 😁 😁 😜 coś ta poczta się ociąga.........

Paninka ja mam Lovelke bo mi tata ost kupil ale nie uzywalam,u nas nie zbyt chwala bo uczula (podobno).Ja od samego poczatku kupuje Dzidziusia i zadowolona jestem.Ile kosztowal nie pamietam,jeszcze w ciazy go kupowalam.
Daniela moze ona pierdyknela na poczcie? 🙂 oo mialam sie zapytac ciebie o to crumble czy jakos tak.cio to jest? 😜

Ja za to kocham święta 🤪 Na maxa, centra handlowe całe ozdobione, choinki przystrojone. U mnie w domu też zawsze święta się czuje, babcia, wujek z ciotką do nas zawsze przyjeżdżali, potem jeszcze do 2 babci. Kocham ten czas, ale oby śnieg był, bo to dodaje magii 😁 😁

Andzelika napisał(a):
Ja za to kocham święta 🤪 Na maxa, centra handlowe całe ozdobione, choinki przystrojone. U mnie w domu też zawsze święta się czuje, babcia, wujek z ciotką do nas zawsze przyjeżdżali, potem jeszcze do 2 babci. Kocham ten czas, ale oby śnieg był, bo to dodaje magii 😁 😁

a mnie te swiateczne ozdoby draznia 🤔 przygotowania swiateczne kojarza mi sie z klotniami bo kazdy na najwyzszych obrotach.Lubilam swieta dopoki mama zyla,pozniej to jakos magie stracilo,wrecz mnie odpycha od siebie 🤢 🤢 🤢
Diviana ja dzisiaj pediatre pytalam mowila ze mozna juz dawac jabluszko,marchewke.A to dzien roznicy jest przeciez

• Mamusie
justynka ja tylko loveli uzywam od samego poczatku i jest ok...ani razu Lilka uczulenia nie miala...i za1,8kg placilam kolo 20 zl wiec 5 kg za 40 to okazja... 😉 😉 😉 😘

a ze siwtami to mam podobnie jak Ty...to cale szykowanie, siedzenie przy stole i usmiechanie sie do osob z ktorymi nie zawsze chce sie siedziec...udawanie jak wszyscy sie kochaja...skladanie zyczen, dzielenie sie oplatkiem 🥴 i jeszcze prezenty nie wiadomo czy to co kupilas sie spodoba it. ja najchetniej swieta spedzilabym tylko z lilka i m.
a jeszcze moja mama ewa ma na imie i imieniny w 1 dzien swiat

Paninka napisał(a):

a ze siwtami to mam podobnie jak Ty...to cale szykowanie, siedzenie przy stole i usmiechanie sie do osob z ktorymi nie zawsze chce sie siedziec...udawanie jak wszyscy sie kochaja...skladanie zyczen, dzielenie sie oplatkiem 🥴 i jeszcze prezenty nie wiadomo czy to co kupilas sie spodoba it.

podpisuje sie pod tym w 100% 🙂

Justyna891 napisał(a):
Andzelika napisał(a):

a mnie te swiateczne ozdoby draznia 🤔 przygotowania swiateczne kojarza mi sie z klotniami bo kazdy na najwyzszych obrotach.Lubilam swieta dopoki mama zyla,pozniej to jakos magie stracilo,wrecz mnie odpycha od siebie 🤢 🤢 🤢
Diviana ja dzisiaj pediatre pytalam mowila ze mozna juz dawac jabluszko,marchewke.A to dzien roznicy jest przeciez

Oj przykro mi Justyna 😘 😘. Wiesz mi się wydaje, że gdyby mamy nie było też by nie było tej magii, bo w sumie ona wszystko robi.
Zawsze mi mówiła, że jak ona była dzieckiem nie lubiła, jak babcia albo dała im wcześniej prezenty, albo dawała kasę żeby sobie coś kupili. Ona zawsze wolała, jak po wigilii każdy otwiera swoje prezenty. I tak zawsze jest u nas, teraz nie wyobrażam sobie świąt bez mojej famili 😁 A w tym roki niestety idziemy do teściów 🤢

• Mamusie
Mi Święta kojarzą się ze sprzataniem, szorowaniem podług, myciem okien, praniem firan i tym że człowiek się ucharuje 2 tyg by w 2 dni wszystko przeleciało i nawet przez te 2 dni nie zdąży odpocząć, tak było w moim domu rodzinnym, gdzie zawsze wszyscy goście w 1 dzień Świąt zjeżdżali a musiało być 9 różnych ciast i mnóstwo różnych potraw bo mama potem każdemu wałówkę dawała. Teraz jak jestemy tylko z m i Alą to święta będa skromne, zrobię 12 potraw ale tak po troszeczku, upiekę jakieś ciasto i pierniczki pewnie ale nie będę szykowała jak głupi wół