Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Leginsik napisał(a):
Dobrze że chociaż z kupami nie mamy problemu. Hania dzisiaj marudna,drzemie za miast normalnie pospać. Wczoraj ją pierwszy raz kąpałam,dzisiaj powtórka z rozrywki 🙂
Martwi mnie troche jej pępuszek,który jeszcze nie odpadł,pielęgnuje go praktycznie po każdym przewijaniu octeniseptem i najwidoczniej jest mało skuteczny bo dolna część jeszcze ie jest tak jak powinna być zasuszona ;/ Jutro idziemy do lekarza z ta skaza białkową to od razu go zobaczy.

przemywaj spirytem bo ten oktanisept do dupy nie podobny ... najlepsze stare metody 🙂

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
ASIK JAK TYMON Z KUPĄ......MAM NADZIEJE ZE COS GO RUSZYŁO.....
WITAJ MPH.....JAK ZUZKA , JA WIDZE ZE ZUZKA Z 8 WRZESNIA , A MOJA JULCIA Z 9.....JA NA SWOJA TEZ NIE NARZEKAM ....ABY TYLKO ZDROWE BYŁY NASZE KOCHANE NIUNKI....
MY PO SPACERKU..... 🙂 🙂 🙂

Czekam 😁 🤪 leży zadowolony, dupsko mu wibruje i nawet usnął 😜 czekam na efekty 🙂

POCZEKAJCIE NIECH MU TROSZKE TE JELITA POWIBRUJE I MYSLE ZE BEDA EFEKTY....KTO BY SIE SPODZIEWAŁ ZE KIEDYS BEDZIEMY WALCZYŁY Z KUPAMI ....

• Mamusie
czarna79 napisał(a):
Leginsik napisał(a):
Dobrze że chociaż z kupami nie mamy problemu. Hania dzisiaj marudna,drzemie za miast normalnie pospać. Wczoraj ją pierwszy raz kąpałam,dzisiaj powtórka z rozrywki 🙂
Martwi mnie troche jej pępuszek,który jeszcze nie odpadł,pielęgnuje go praktycznie po każdym przewijaniu octeniseptem i najwidoczniej jest mało skuteczny bo dolna część jeszcze ie jest tak jak powinna być zasuszona ;/ Jutro idziemy do lekarza z ta skaza białkową to od razu go zobaczy.

DO MIESIACA MOJA WALIŁA W KAZDA PIELUCHĘ , A TERAZ JEDNA , DWIE DZIENNIE ,....CZYLI JUZ NIEDŁUGO ZOBACZYSZ JAK TO BEDZIE U CIEBIE

no zobaczymy

• Mamusie
czarna79 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
ASIK JAK TYMON Z KUPĄ......MAM NADZIEJE ZE COS GO RUSZYŁO.....
WITAJ MPH.....JAK ZUZKA , JA WIDZE ZE ZUZKA Z 8 WRZESNIA , A MOJA JULCIA Z 9.....JA NA SWOJA TEZ NIE NARZEKAM ....ABY TYLKO ZDROWE BYŁY NASZE KOCHANE NIUNKI....
MY PO SPACERKU..... 🙂 🙂 🙂

Czekam 😁 🤪 leży zadowolony, dupsko mu wibruje i nawet usnął 😜 czekam na efekty 🙂

POCZEKAJCIE NIECH MU TROSZKE TE JELITA POWIBRUJE I MYSLE ZE BEDA EFEKTY....KTO BY SIE SPODZIEWAŁ ZE KIEDYS BEDZIEMY WALCZYŁY Z KUPAMI ....

daj spokój w życiu bym nie pomyślała 🤢 mam nadzieje że coś zadziała ta pozytywka 🤪 😉 bo dziś mi się troszkę męczy i marudzi jakby na kupsko 🤔

• Mamusie
czarna79 napisał(a):
A ASIK TYMON TO JUZ TAKI DORODNY CHŁOPINA ILE ON JUZ MA KG , BO MOJA WCZORAJ WAZYŁAM TO PONAD 5 KG....JA TU WCZORAJ WIECZOREM ZAKŁADAC BODY PO KAPIELI A TU DUPA NIE ZAPINAJA SIE ....TAK MI DZIECIE WYROSŁO HI HI JUZ MA 62 CM , A JAK SIE URODZIŁA TO 3,5 KG I 54 CM

no w środę wyszło 6,190 kg - gips daje jakieś 5,7 kg 😮 lekarka kazała mu zmniejszyć ilość dawek mleka i oszukiwać herbatką 😮 no to próbowałam dać herbatki 100ml a tu ryk i butla musiała być .. ma smak straszny to też jak pulpecik wygląda 🙃 😜 nie będę go odchudzać w wieku 2 m-cy bez jaj , drze się w niebo głosy i jak mu nie dać mleka 🤔 🤨

• Mamusie
czarna79 napisał(a):
mphz napisał(a):
czarna- faktycznie-dzien po dniu nasze dzieci

JAK MNIE CIELI TO TY JUZ GANIAŁAS Z MAŁA HI HI , A JAK W OGOLE WSPOMINASZ CC, I JAK KARMIENIE CYCEM , BO JA SCIAGAM 3 RAZY DZIENNIE PO 20 Z 2 CYCÓW TOC TO SZOK I TAK SIE WŁASNIE ZAKONCZY MOJE KARMIENIE CYCEM

mówisz the end ?

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
A ASIK TYMON TO JUZ TAKI DORODNY CHŁOPINA ILE ON JUZ MA KG , BO MOJA WCZORAJ WAZYŁAM TO PONAD 5 KG....JA TU WCZORAJ WIECZOREM ZAKŁADAC BODY PO KAPIELI A TU DUPA NIE ZAPINAJA SIE ....TAK MI DZIECIE WYROSŁO HI HI JUZ MA 62 CM , A JAK SIE URODZIŁA TO 3,5 KG I 54 CM

no w środę wyszło 6,190 kg - gips daje jakieś 5,7 kg 😮 lekarka kazała mu zmniejszyć ilość dawek mleka i oszukiwać herbatką 😮 no to próbowałam dać herbatki 100ml a tu ryk i butla musiała być .. ma smak straszny to też jak pulpecik wygląda 🙃 😜 nie będę go odchudzać w wieku 2 m-cy bez jaj , drze się w niebo głosy i jak mu nie dać mleka 🤔 🤨

JA SWOJA OSZUKUJE RAZ DZIENNIE WODA Z GLUKOZA , NAWET NIE PLUJE JAK NA POCZATKU...

• Mamusie
czarna79 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
czarna79 napisał(a):

JA SWOJA OSZUKUJE RAZ DZIENNIE WODA Z GLUKOZA , NAWET NIE PLUJE JAK NA POCZATKU...

mój sie nie daje zrobić w bambuko 😜 😁 😁 😁

• Mamusie
czarna79 napisał(a):
mphz napisał(a):

JAK MNIE CIELI TO TY JUZ GANIAŁAS Z MAŁA HI HI , A JAK W OGOLE WSPOMINASZ CC, I JAK KARMIENIE CYCEM , BO JA SCIAGAM 3 RAZY DZIENNIE PO 20 Z 2 CYCÓW TOC TO SZOK I TAK SIE WŁASNIE ZAKONCZY MOJE KARMIENIE CYCEM

kochana u mnie mleka peeelno-karmie tylko piersia 🙂 ja jestem bardzo z cc zadowolona, a jak sie czujesz

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
mphz napisał(a):

mówisz the end ?

ASIK A CO MAM Z SIEBIE ROBIC WARIATA CO TO JEST 20 LEDWO WYCISIETE Z OBU CYCÓW....NIC Z TEGO NIE BEDZIE I NIE MA CO TYLKO NIE WIEM JAK TO ZAKONCZYC , CZY SAMO MI SIE SKONCZY MLEKO W CYCACH CZY JAK TO JEST ZEBY JESZCZE JAKIES CHOLERY NIE DOSTAŁA ....JAK TO BYŁO U CIEBIE ????

• Mamusie
czarna79 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
mphz napisał(a):

mówisz the end ?

ASIK A CO MAM Z SIEBIE ROBIC WARIATA CO TO JEST 20 LEDWO WYCISIETE Z OBU CYCÓW....NIC Z TEGO NIE BEDZIE I NIE MA CO TYLKO NIE WIEM JAK TO ZAKONCZYC , CZY SAMO MI SIE SKONCZY MLEKO W CYCACH CZY JAK TO JEST ZEBY JESZCZE JAKIES CHOLERY NIE DOSTAŁA ....JAK TO BYŁO U CIEBIE ????

Kochana ja miałam tak od początku więc odrazu zrezygnowałam...ja dostałam tabletki na spalenie pokarmu...i już ani śladu po mleku nie ma.

• Mamusie
czarna79 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
mphz napisał(a):

mówisz the end ?

nie poddawaj sie...