Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Landusia napisał(a):
hejka
u nas nocka dobra nadii spala od 18 z przerwa na kapiel o 21 i jedzonko do 4 spala pozniej krucho ze snem ale do 7 przemeczylysmy sie i teraz zasypia w bujaku a ja zdarzylam posprzatac po tej swini -mezu. to jest ale burdelarz bo inaczej nie idzie go nazwac chata jakby tornado przeszlo a codziennie sprzatam.. nagrabil sobie jeszcze bardziej bo i tak juz sie do niego nie odzywam ostatnio mamy same ciche dni co mnie przeprosi to zaraz znow cos zrobi co mnie urazi i foch.
wczoraj np przeprosil mnie za to ze na mnie krzyczal i ze spi ciagle na kanapie obiecal ze sie poprawi a co zrobil wieczorem? spal na kanapie.. rano o 5 przyszedl ze zasnelo mu sie a ja mu mowilam ze chce aby zostal w lozku poprzytulamy sie i ze ciagle sie mijamy i tylko noc jest dla nas nawet na glupia rozmowe a on ze nie zasnie ze zobaczy aby film i przyjdzie .. no i przyszedl tylko ze o 5 rano jak wstawal do pracy.. nie odzywam sie de tego barana mam nadie wystarczy mi jej zainteresowanie..
a propos nadinki..
z jej cipuchna juz ok!!! wargi rozkleiły sie przy kapieli teraz tylko nie dopuscic do ich sklejenia ponownie.. 😉

no i pięknie 🙂 widzisz a tak się zaczęłaś stresować nie potrzebnie 🙂

• Mamusie
witam i ja 🙂 Alicja się nie przywita bo śpi 😉
poczytałam Was standardowo w nocy, dzis "jedynie"1,5h przerwy(od 3.30 do 5) ale za to po nastepnych 1,5h wstała, żeby się zmowu najeść 🤢 poszła spać dalej a mamusia ma po spaniu już 🤨
Luizka pisała o spaniu, że 15h powinny spać bobiki w tym wieku, moja chyba się wyłamuje, ostatnio w dzień robi 5-minutówki, śmiejemy sie z niej bo np. po odbiciu jak jest na rękach to zasypia, cała wiotka się robi, odkładam do łóżeczka i po 5 minutach oczy jak 5zł i się przeciąga jakby spała 2 godziny 😁 😁 😁
może dlatego wieczorem robi sie taka marudna-bo zmęczona?
i mam pytanko?odnośnie naszych ulubionych kup 😉 jakie robią wasze dzieciaczki? bo Ala jakieś takie wodniste ostatnio i zastanawiam sie czy to jest ok????????

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
Landusia napisał(a):
hejka
u nas nocka dobra nadii spala od 18 z przerwa na kapiel o 21 i jedzonko do 4 spala pozniej krucho ze snem ale do 7 przemeczylysmy sie i teraz zasypia w bujaku a ja zdarzylam posprzatac po tej swini -mezu. to jest ale burdelarz bo inaczej nie idzie go nazwac chata jakby tornado przeszlo a codziennie sprzatam.. nagrabil sobie jeszcze bardziej bo i tak juz sie do niego nie odzywam ostatnio mamy same ciche dni co mnie przeprosi to zaraz znow cos zrobi co mnie urazi i foch.
wczoraj np przeprosil mnie za to ze na mnie krzyczal i ze spi ciagle na kanapie obiecal ze sie poprawi a co zrobil wieczorem? spal na kanapie.. rano o 5 przyszedl ze zasnelo mu sie a ja mu mowilam ze chce aby zostal w lozku poprzytulamy sie i ze ciagle sie mijamy i tylko noc jest dla nas nawet na glupia rozmowe a on ze nie zasnie ze zobaczy aby film i przyjdzie .. no i przyszedl tylko ze o 5 rano jak wstawal do pracy.. nie odzywam sie de tego barana mam nadie wystarczy mi jej zainteresowanie..
a propos nadinki..
z jej cipuchna juz ok!!! wargi rozkleiły sie przy kapieli teraz tylko nie dopuscic do ich sklejenia ponownie.. 😉

no i pięknie 🙂 widzisz a tak się zaczęłaś stresować nie potrzebnie 🙂

stresy to specjalność młodych mam 😜 😜 😜

• Mamusie
Siema laski
MOja JULCIA ma dzisiaj 7 tyg
Noc spoko ....
W ten weekend duzo dziecieczków wrzesniowych bedzie ochrzczonych ....Hania, Pawełek i jeszcze ktos tam zapowiadał ze tez bedzie chrzcił....
Asik z Zg.....jak tam Twoja mama????
Dorcia ....a WY teraz domek czy w bloku kupiliscie te swoje M?????

• Mamusie
BUZIAKI DLA Julcii i Tymka!!!! 😘 😘 😘
dziewczyny ogladalam wlasnie ddtvn i bylo o maluchach naszych ze nie wolno zakladac im rekawiczek niedrapek bo to zaburza odruch łapania i dotyku ! 😲 ja nie zakladalam malej ale widzialam ze niektore z was zakladaja wiec tak napisalam 🙂a my meczymy sie dzis z kupka znow 😉
Tadeo najlepszego z okazji imieninek!!! 😘

• Mamusie
Landusia napisał(a):
BUZIAKI DLA Julcii i Tymka!!!! 😘 😘 😘
dziewczyny ogladalam wlasnie ddtvn i bylo o maluchach naszych ze nie wolno zakladac im rekawiczek niedrapek bo to zaburza odruch łapania i dotyku ! 😲 ja nie zakladalam malej ale widzialam ze niektore z was zakladaja wiec tak napisalam 🙂a my meczymy sie dzis z kupka znow 😉
Tadeo najlepszego z okazji imieninek!!! 😘

😘 dziękujemy 🙂 ja mojemu zakładałam tylko w szpitalu a tak w domu to mijało sie to z celem bo je ściągał i odpuściliśmy nie drapki 🙃
Oszukałam mojego herbatką 😮 i już się wierci i czuje nie spokój 😜 pewno zaraz będzie butla w ruchu ...

• Mamusie
czarna79 napisał(a):
Siema laski
MOja JULCIA ma dzisiaj 7 tyg
Noc spoko ....
W ten weekend duzo dziecieczków wrzesniowych bedzie ochrzczonych ....Hania, Pawełek i jeszcze ktos tam zapowiadał ze tez bedzie chrzcił....
Asik z Zg.....jak tam Twoja mama????
Dorcia ....a WY teraz domek czy w bloku kupiliscie te swoje M?????

buśki dla Julci 😘

• Mamusie
czarna79 napisał(a):
Wszytskiego naj dla wszytskich dzieciaczków .....
TYmon o tydz starszy od Julci ....ale ma juz narzyczona wiec nic nie pisze hi hi , ale dzisiaj Nataszka ma 7 tyg ....
Moja Julcia ma imieniny 10 grudnia.... 🙂 🙂

😜 już jest zarezerwowany 🙃
Trzeba ją zeswatać z jakimś młodzieńcem 🤪