Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

Louisedg napisał(a):
Maga napisał(a):
mphz napisał(a):
kahlanik napisał(a):
kalais napisał(a):
hej dziewuszki
mam pytanko, jak to jest z okresem podczas karmienia piersia? ja mialam przez 3 tyg podczas pologu i wczoraj znowu dostalam, ja myslalam ze dopoki sie karmi piersia nie ma sie okresu

Ja już jestem po pierwszym, dość byle jakim ale jednak 🙂

kahlanik a ty karmisz piersia? i dostalas okres? ja bylam pewna ze jak sie karmi tom nie ma okresu?- ja nic nie dostalam poki co

jesli przerwa miedzy karmieniami wyniesie ponad 5h to mozna dostac okres spowrotem 🙂 tak mowi moj gin

no mi tez mowili na szkole rodzenia ze nieplodnosc jest zachowana jezeli karmi sie na kazde żądanie i przerwa nocna nie jest dluzsza niz 5 h wtedy powinno byc ok

znajac mnie i moje szczescie jak bym sie bzyknela odrazu bym byla w ciazy wiec wole nie ryzykować z naturalnymi nieplodosciami 🤪

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Maga napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
qrwa zimno mi sie robi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!czy to jest niebezpieczne dla dziecka???

kup sobie te plasterki na zimno i po prostu go nie caluj 🙂 a domyslam sie, ze ciezko bedzie 😁

mi ostatnio wyskakiwało cus ale dwa dni nosilam plasterki i zesło najlepiej takie na noc bo są silniejesze i szybciej złazi 🙂

• Mamusie
karolajna1988 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
Maga napisał(a):
mphz napisał(a):
kahlanik napisał(a):
kalais napisał(a):
hej dziewuszki
mam pytanko, jak to jest z okresem podczas karmienia piersia? ja mialam przez 3 tyg podczas pologu i wczoraj znowu dostalam, ja myslalam ze dopoki sie karmi piersia nie ma sie okresu

Ja już jestem po pierwszym, dość byle jakim ale jednak 🙂

kahlanik a ty karmisz piersia? i dostalas okres? ja bylam pewna ze jak sie karmi tom nie ma okresu?- ja nic nie dostalam poki co

jesli przerwa miedzy karmieniami wyniesie ponad 5h to mozna dostac okres spowrotem 🙂 tak mowi moj gin

no mi tez mowili na szkole rodzenia ze nieplodnosc jest zachowana jezeli karmi sie na kazde żądanie i przerwa nocna nie jest dluzsza niz 5 h wtedy powinno byc ok

znajac mnie i moje szczescie jak bym sie bzyknela odrazu bym byla w ciazy wiec wole nie ryzykować z naturalnymi nieplodosciami 🤪

ja tez bym nie sprawdzala bo tragedia gotowa 😁 😁
a ja juz dziekuje forever 😮

• Mamusie
kamiska napisał(a):
witam
nie było mnie troszke bo kryzys nas dopadl,mnie psychiczny i laktacyjny rowniez ale walcze twardo płacze i walcze

na szczescie wyniki moczu jasia sa dobrze ufff

milego dzionka ja lece bo obiad a dziadek z malym na spacerku 🙂

jupiii! wiedxzialam ze bedzie dobrze 😘 😘 😘

• Mamusie
Maga napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
qrwa zimno mi sie robi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!czy to jest niebezpieczne dla dziecka???

kup sobie te plasterki na zimno i po prostu go nie caluj 🙂 a domyslam sie, ze ciezko bedzie 😁

o własnie zapomniaam o plasterkach dzieki 🙂 😘nie bede całowac ale ciezko bedzie na bank 😞

• Mamusie
lui ale z ciebie agnetka 🤪 😁 zagladaj jak najczesciej do nas hehe 😁
ja czekam az maltka sie obudzi bo normalnie chce ic na spacer a ona juz spi4 godziny 😠 a jakbym nie planowala spaceru to wiercilaby sie w domu 😁
mi gin powiedzial ze nie ma czegosc takiego jak nieplodnosc przy karmieniu cycem..
i znowu krwawie.. to juz dziesiaty okres chyba od porodu 😁
co do miauczenia dzieci to moja nadinka dzisiaj zrobila mi niezlego pskusa.. bylam w kuchni i nagle slysze cos ala placz ale taki glosny ja biegiem do pokoju a ona sie smiala na glos 😁
najlepsze jest to jak ja klade do lozeczka i podchodze podac jej smoka jak sie budzi a ona tak na mnie bykiem patrzy i usmiech to jest cudowne az normalnie leje ze smiechu 😁

• Mamusie
Leginsik napisał(a):
A tak poza tym to dzień dobry 🙂
Smerfetka dostała o 23:30 butle i kima do 4:30,teraz została nakarmiona i jak na razie śpi 🙂
Wiecie że mnie od paru dni pobolewa brzuchol,nie wiem czy to macica dalej sie obkurcza czy dostane okres 🤢

mnie tez ostatnio bolaly jajniki dobrych kilka dni...
a propos Smerfetki????ktos wie co z Nia???pojawia sie tu wogole?

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
Leginsik napisał(a):
A tak poza tym to dzień dobry 🙂
Smerfetka dostała o 23:30 butle i kima do 4:30,teraz została nakarmiona i jak na razie śpi 🙂
Wiecie że mnie od paru dni pobolewa brzuchol,nie wiem czy to macica dalej sie obkurcza czy dostane okres 🤢

mnie tez ostatnio bolaly jajniki dobrych kilka dni...
a propos Smerfetki????ktos wie co z Nia???pojawia sie tu wogole?

ja jej ani razu tutaj nie widziałam !!!!raczej zrezygnowała z nas

• Mamusie
czarna79 napisał(a):
Siema laski
MOja JULCIA ma dzisiaj 7 tyg
Noc spoko ....
W ten weekend duzo dziecieczków wrzesniowych bedzie ochrzczonych ....Hania, Pawełek i jeszcze ktos tam zapowiadał ze tez bedzie chrzcił....
Asik z Zg.....jak tam Twoja mama????
Dorcia ....a WY teraz domek czy w bloku kupiliscie te swoje M?????

szkoda mi slow ..zawszze byla pomocna,zawsze uczuciowa do przesady ..a teraz ma jakies zalamanie ,wszedl alkohol ... 😞 😞 😞nie umiem i juz nie mam sily Jej pomoc.. juz tyle razy pomagalam i ja i brat... 😞cholera nerwy i zal ..wiem ze ona napewno ubolewa nad tym ale chyba sila wyzsza...nie gadam z Nia ,czekalam tyle weekendow,tyle dni ,obiecywala jedno a robila drugie...naprawde jestem bezsilna

buziolki dla Juleczki naszej 😘 😘 😘 😘 😘