Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Leginsik napisał(a):
Tak mi się przypomniało...to sie tyczy mam które karmią mm a ich dzieciaczki maja kolki,aby robiąc mleko mieszać łyżeczką a nie potrząsać do rozpuszczenia się bo powstają pęcherzyki powietrza i dziecko je niestety łyka.
a to wazna wieść 🙂nie wpadlabym na to..ale ja nie karmilam nigdy sztucznym ,wiec jestem troszke usprawiedliwiona hihi 🙂

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Doris5969 napisał(a):
Gosix89 napisał(a):
a tu na allegro widze foteliki z wkladka dla niemowlakow...co to za wkladka?nasz nic takiego nie ma...

to sa wkladki dla noworodków i niemoewlaków ja mam taka wkadke ona pomniejsza głebokosc fotelika

moj nienawidził tej wkładki normalnie sie dusil tak mu głowa nisko wisiala i ja wyjelam i jest wniebowziety w foteliku 🙂 🙂
a tak wogule to skonsultowalam wynik bilirubinki i jest ok i nie wypisala mi recepty na bebilon pepti bo pow ze on nie ma zadnej nietolerancji laktozy i moze pic ormalne

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
Leginsik napisał(a):
Tak mi się przypomniało...to sie tyczy mam które karmią mm a ich dzieciaczki maja kolki,aby robiąc mleko mieszać łyżeczką a nie potrząsać do rozpuszczenia się bo powstają pęcherzyki powietrza i dziecko je niestety łyka.
a to wazna wieść 🙂nie wpadlabym na to..ale ja nie karmilam nigdy sztucznym ,wiec jestem troszke usprawiedliwiona hihi 🙂

ja tez nie,to taka rada starej ciotki hehe ..ale na pewno sposób poniekąd skuteczny 🙂

• Mamusie
szotka napisał(a):
tak patrzyłam dzisiaj na ten wątek z wagą i stwierdzam że w porównaniu z moją Alą to wasze dzieciaczki to kruszynki 🙂
a gdzie jest ten watek bo tu jest jeszcze nasza tabelka nieuaktualniona...i moja Ola jest tu wpisana 19.09 a urodzila sie 20tego.. 😲 Kasiu !!!popraw prosze http://www.brzuszek.net/forum,wrzesniowe_fasolki_2011,334,631696.html,str=36#986047

• Mamusie
Leginsik napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Leginsik napisał(a):

ja tez nie,to taka rada starej ciotki hehe ..ale na pewno sposób poniekąd skuteczny 🙂
logicznie to brzmi ,aczkolwiek sama bym na to nie wpoadla chyba 😁 😁 😁

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
szotka napisał(a):
tak patrzyłam dzisiaj na ten wątek z wagą i stwierdzam że w porównaniu z moją Alą to wasze dzieciaczki to kruszynki 🙂
a gdzie jest ten watek bo tu jest jeszcze nasza tabelka nieuaktualniona...i moja Ola jest tu wpisana 19.09 a urodzila sie 20tego.. 😲 Kasiu !!!popraw prosze http://www.brzuszek.net/forum,wrzesniowe_fasolki_2011,334,631696.html,str=36#986047

Asiu, tabelka juz dawno uaktualniona 🙂 na brzuszku jakiś czas temu wrzuciam jej ostateczną wersję 🙂

• Mamusie
Rozmawialam z Madzią z Czikago 🙂 i kazala Was wszystkie pozdrowic,przekazac,ze mimo ,iz nie ma Jej tu poki co z nami to jest duchem i nie ma dnia ,aby o nas nie myslala 🙂Pytala co tam u nas itd..Opowiedzialam,ze Tymonek bedzie mial operacje bedzie modlic sie za Asie i Tymusia ,aby operacja sie powiodla .
Zajrzalaby do nas ,ale bidna nie ma czasu za bardzo ,bo maly bardzo pieszczoszny jest i jak nie tulisie ,to na rączki ,a sama bidna spi po ok 2h ... 😮 daje Jej czadu Misiaczek nie ma co ..

jak tylko sie obrobi to postara sie zajrzec do nas-podalam linka 🙂

• Mamusie
kasia1986 napisał(a):
Asiu, tu masz link do tabelki - http://www.brzuszek.net/forum,wrzesniowe_fasolki_2011,334,631696.html,str=36#986047

ps. eh, teraz zobaczyłam ze masz tam jednak 19.09, dziwne bo u siebie na kompie mam 20.,09 😮
w wolnej chwili wrzuce poprawna tabelke
dziekuje Kochana 🙂 😘

• Mamusie
agamu napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
http://www.youtube.com/watch?v=guJ25FxCwmY&feature=related pamietacie ten hicior??? 🙂

no ba 🙂 uwielbiam tą piosenkę 🙂
ja tez ,tyyyle wspomnien..ale teraz tez maja fajne ,choc Anite uwielbialam
http://www.youtube.com/watch?v=5zfysTyz3h0

• Mamusie
izarybka napisał(a):
no jestem z malym ludzikiem na ramieniu gada mi ze laptop jest fefe 😁
hehhehe i ma racje ,pochłaniacz czasu 🙂 ale opowiesz mu o ciotkach i innych malych ludkach -"kuzynostwie"calym to moze zmieni zdanie i sie spodoba mu 😉 😎

http://www.youtube.com/watch?v=QrvJ7HVUTOk&ob=av2e

• Mamusie
mariola-s napisał(a):
my po spacerku i odwiedzinach u babci 🙂 i po kąpieli, teraz tylko czekać na tatusia będzie o 23..
fajnie Mariolcia 🙂 a moja Zabka juz spi smacznie 🙂 a ja dojare w ruch i muzyczki sobie slucham,a zaraz popedze Kamisie spac i chwila dla siebie-choc wieczorkiem,a Tatus wraca tez tak ok 22.30 🙂

• Mamusie
a opowiem wam apropo mojej sis. Ona ma problem bo jest w belgii i ojciec mojej chrzesnicy wytoczyl jej pozew do sadu o corke...... rozstali sie nie widzial dziecka 3 lata. No i moja mamcia musi jej tu psychologa dziececego zalatwic ze mala jest tu haappy w polsce w sensie.Były wczoraj.... Pani psycholog pyta mała o rodzine najblizsza i kogo kocha najbardziej a ta wylicza mama tata babcia ciocia monika iza grzesiek no i mój brat 😲 pani psycholog i moja mam w szoku ale mamcia mowi Pani jej spyta jak ma na imię tata się okazało że tata to mój brat czyli ojciec chrzesny 😁 😁 dla niej a brat Pani pyta no danielek mój 😁 😁 no dziecko udane 5lat ma a jak rozkminiła z tym tatą i braciszkiem 😮 😁 😁 🙃