Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
hejka
mph daj linka! 🤪
u nas nocka tragiczna.. nigdy wiecej nie poloze spac malej o 19stej,... noz kurcze blade budzila mi sie o 22, 2 w nocy, 4 i 6 i do teraz nie spimy.. a tak to raz budzi sie o 4 jak kladziemy ja spac po 21..
walczymy z kupa.. nic nie idzie zapodam czopka jutro jak co bo bedzie tydzien.
i powiem wam ze z odciganiem mleczk ajest coraz gorzej,.,. nie dziala system nadii pije z jednegi z drugiego leci.. leci owszem ale juz malutko po 50ml lub 60ml gdzie nadii pije duzo wiecej z drugiego.. chyba sie koncze.. 😁
a dzis mamuska ma nas odwiedzic poprzatamy chate na blysk i do galerii na zkaupy.. musze sie odstresowac tym wszystkim.. 😜
a moja nadii ma dzis 8 tygodni!!!!
buziaki 😘

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Landusia napisał(a):
hejka
mph daj linka! 🤪
a moja nadii ma dzis 8 tygodni!!!!:

http://www.nadrex.eu/Sukienka_z_plaszczykiem_Bella-159.html ale cena widze, ze juz wzrosla- ja kupilam o 20 zl mniej z rozowymi rozyczkami
http://allegro.pl/biala-szatka-i-swieca-na-chrzest-do-chrztu-i1880387593.html 3sm z napisem
i jeszcze czekam na buciki

sto latek dla Nadzi! 🤪 😘

• Mamusie
Leginsik napisał(a):
Dzieeeń dobryyy 🙂 Wieczór i nocka piękna,zero kolek 🤪 Hania nam ładnie spała i budziła się tylko na karmienie,ja tak chce cały czas !! 🤪
Dzisiaj nie bede miała czasu do Was zaglądać więc zycze miłęgo dnia i buziaki dla maluchów od cioci Izy 🙂 😘
🙂 no super 🙂Ja to mam tak co noc 🙂az sie boje,ze kiedys mi sie urwie ta sielanka nocna...

• Mamusie
kahlanik napisał(a):
Louisedg napisał(a):
Było sobie trzech Chińczyków:
Jaksa,
Jaksa Draksa,
Jaksa Draksa Droni.
Były sobie trzy Chinki:
Cypka,
Cypka Drypka,
Cypka Drypka Lampamponi.
No i oni się pobrali:
Jaksa z Cypką,
Jaksa Draksa z Cypką Drypką,
Jaksa Draksa Droni z Cypką Drypką Lampamponi.
No i oni mieli dzieci:
Jaksa z Cypką Szacha,
Jaksa Draksa z Cypką Drypką Szachszaracha,
Jaksa Draksa Droni z Cypką Drypką Lampamponi Szachszaracha Droni.

Lui do dyni już dostałaś??? 😁 😁 😁
😁 😁 😁 😁 🙃 🙃 🙃 🙃 ja tez tak sie zastanawiam,co ta nasza Luiza tu wymyslila 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusie
Landusia napisał(a):
hejka
mph daj linka! 🤪
u nas nocka tragiczna.. nigdy wiecej nie poloze spac malej o 19stej,... noz kurcze blade budzila mi sie o 22, 2 w nocy, 4 i 6 i do teraz nie spimy.. a tak to raz budzi sie o 4 jak kladziemy ja spac po 21..
i powiem wam ze z odciganiem mleczk ajest coraz gorzej,.,. nie dziala system nadii pije z jednegi z drugiego leci.. leci owszem ale juz malutko po 50ml lub 60ml gdzie nadii pije duzo wiecej z drugiego.. chyba sie koncze.. 😁
a dzis mamuska ma nas odwiedzic poprzatamy chate na blysk i do galerii na zkaupy.. musze sie odstresowac tym wszystkim.. 😜
buziaki 😘

Buziaki z okazji 8 tygodni 😘 😘 😘

• Mamusie
mphz napisał(a):
witam 🙂 u nas nockajak zwykle piekna 🙂 teraz sobie cwiczymy na ramieniu gaworzenie hihihi dzis wizyt u tesciow sie zapowiada. milego dnia dziewczyny! calujcie dzieci 😘

a i zapomnialam, ze przyszla zamoiwona na chrzest sukienka dla malej! jest przesliczna 🤪 c hrzciny za tydzien
pokaaaa jaka??? 🤪

• Mamusie
Landusia napisał(a):
hejka
mph daj linka! 🤪
buziaki 😘
najlepsze zyconka dla Nadinki 😘 😘 😘
a jak tam u mamy wczoraj bylo? no a galerii Ci zazdroszcze -ja nie pamietam kiedy rylam do syta w ciuchach... 🤢

• Mamusie
mphz napisał(a):
Landusia napisał(a):
hejka
mph daj linka! 🤪
a moja nadii ma dzis 8 tygodni!!!!:

http://www.nadrex.eu/Sukienka_z_plaszczykiem_Bella-159.html ale cena widze, ze juz wzrosla- ja kupilam o 20 zl mniej z rozowymi rozyczkami
http://allegro.pl/biala-szatka-i-swieca-na-chrzest-do-chrztu-i1880387593.html 3sm z napisem
i jeszcze czekam na buciki

sto latek dla Nadzi! 🤪 😘
Martusia +przecudny komplecik 🙂

• Mamusie
agamu napisał(a):
Dzień dobry!! U nas nocka ok, Mała zasnęła przed 20, spała do 24-karmionko , później do 4.30-karmionko i teraz rano do 8 🙂
Zapowiada się piękny dzień-słoneczko i ciepełko 🙂 🙂 🙂
No i kończymy dziś 6 TYGODNI

Miłego dnia laseczki moje kochane 🙂 Idę nadrabiać ...
no popatrz kochana...a jeszcze niedawno nie chcialy wyjsc z brzusia te nasze Skarby 😁buziaki dla Gabrysienki naszej 😘 😘 😘

• Mamusie
Landusia napisał(a):
zdrowka dla haneczki i gabrysi! 😘 laski od lu jest goraczka u dzieciaczkow? wczoraj cos czytalam ale zapomnialam .. w2 necie napisane jest ze od 38,5? a ja mierze nadii zawsze w pupie?
tak od 38.5 juz cza zbijac temperature,ale w pupie zawsze jest o 0,5stopnia wiecej ,wiec od wyniku z pupy odejmij 5 kresek 🙂

witamy
u nas nocka ładna 🙂 po 19zasnoł to dop obudzil sie przed 1 no i ok 5 i do 7.30 🙂
a teraz czuwanko i spac nie chce pogoda jako tako ale na spacer idziemy nie ma co trzeba korzystać ,
Buziolki dla Nadusi i Gabrysi 🙂

Witam się i ja.
Noc z 3 karmieniami więc ok.Kataerek malutkej już przeszedł więc bardzo sę ciesze mam tez nadzieje że będzie spokojniejsza 🙂
U nas narazie szaro i chłodno mam nadzieje że się rozpogodzi i troszeczke na spacerek wyjdzemy.
Udanego weekendu dla wszystkich! 🙂

• Mamusie
WITAMY 🙂
Moja Ala kończy dziś 8 tygodni 🙂 🙂 🙂 🙂 kiedy to zleciało 🙂 🙂 🙂 🙂
Wszystkiego naj dla Gabrysi i Nadii 🙂 🙂 🙂
ja Was poczytałam korzystając z okazji, że Malutka sobie grzecznie drzemie 🙂
zrobiliśmy porządki od rana, mąż jeszcze podłogi myje 😉

Asia ja mam problem z ojcem taki jak Ty z mamą... i powiem Ci, że ja już straciłam nadzieję...alkohol to straszna rzecz i bardzo niszczy człowieka, pamiętam jaki mój ojciec był kiedyś i wydaje mi się, że nie ma za wiele wspólnego z człowiekiem którym jest teraz... 😞 a po rozwodzie rodziców nie pił 7,5 roku ale niestety to co jakis czas wraca... moim zdaniem rzadko się zdarza, że ludzie naprawdę wychodzą z nałogu 😞
a najbardziej przykre jest to co nałóg robi z rodziną, jak ja niszczy, jak ryje głowy dzieciom osób które piją...ehh temat rzeka...

• Mamusie
EMI1 napisał(a):
Landusia napisał(a):
karolajna1988 napisał(a):
dziewczyny a wy bylyscie na zakupach ze swoimi maluchami??? chodzi mi o galerie itp

tak nie raz juz, dzis tez idziemy.

My już też pare razy zaliczyłyśmy zakupki 🙂

my nawet czesto, bo na normalne zakupy z nim jezdzimy, bo nie chcemy go nikomu zostawiac a chcemy tez chodzic razem 😉