- Mamusie
ASIADOBRZE OLA PRZYBIERA 🙂MÓJ MATI W PRZECIAGU 30 DNO PRZYTYŁ 1100 TO W TYDZ OK 200 G I LEKARZ POWIEDZIA ZE TO PRAWIDOWO 🙂
no a Ola w tydz,przybrala 15g... 😞 a tak przybierala po 300g-200 a nawet 400g
ASIADOBRZE OLA PRZYBIERA 🙂MÓJ MATI W PRZECIAGU 30 DNO PRZYTYŁ 1100 TO W TYDZ OK 200 G I LEKARZ POWIEDZIA ZE TO PRAWIDOWO 🙂
tez tak mysle i sie pocieszam tak Kochana 🙂 😘 😘 😘Dzień doberek Kochane
Ależ tu dzisiaj dużo smutnych wiadomości.
Zocha - trzymaj się Kochana. Na pewno w specjaliści w CZMP zdianozują Twoją Kruszynkę i wszystko będzie dobrze.
Luizka - Ty biedna od samego początku z problemami. Na szczęście i Ty i Twój lekarz jesteście czujni, bo najważniejsze jest w porę reagować.
Dorcia - takie problemy dają o sobie jakoś znać czy tylko przy USG wychodzą? My USG mamy dopiero 28go - takie terminy były, pediatra mówiła,że badanie trzeba wykonać do 3go m-ca.
Asiulka - wszystkiego naj dla Córuni. Co do wagi to chyba jeden tydzień niczego nie przesądza. Może nie ma jeszcze powodu żeby sie martwic
OJOJOJ..A CO DOKLADNIE sie dzieje Smerfetko ? 😲Ja wczoraj byłam u gina na kontroli i niestety moje obawy się potwierdziły. Katarzyna bardzo ucierpiała w czasie porodu i ciężko do siebie dochodzi. Póki co mam ćwiczyć mięśnie Kegla i zastosować jakieś globulki i krem na gojenie, a jeśli do pół roku 😮 wiele się nie zmieni to czeka mnie zabieg 😞
kahlanik napisał(a):karolajna1988 napisał(a):kahlanik napisał(a):Ależ ta laktacja jest dziwna... Tylko zdecydowałam, że się poddaję i od 9:30 do teraz uciągnęłam w sumie 380 ml 😮 😮 Czyli spokojnie na 3 karmienia! I to ręczną przystawką do elektrycznego AVENTA (która moim zdaniem ściąga dużo efektywniej) Więc jeszcze walczymy 🙂, ale tym razem przed każdym karmieniem masuję lewego cyca dość mocno, żeby laktator nie ściągał tylko z sutka, ale też z głębi piersi (bo przez to płytkie ssanie się właśnie robią te zatory ponoć). Po wczorajszej załamce wstąpiły we mnie nowe siły!!! Mój cel do karmienie moim mlekiem do końca 3 miesiąca, ale bez spiny. I zobaczymy co dalej, może małymi kroczkami dam radę wykarmić Tadzia do 6 miesiąca? Zobaczymy, jak się nie uda tragedii nie ma 🙂
włąsnie dlatego nielubie odciagac bo u mnieleci do laktatora tylko dopewnego momentu a pozniej juz nic a w cyckach mleko nadal jest wole jak maly sam ciagnie ijestemspokojna ze sie naje
A kto lubi odciągać?? 🤢 Ale coś trzeba kombinować, jak się dziecię na pierś wypięło 🤔
i nie chce wogule??
Rekomendowane odpowiedzi
Doris5969_m
AsiulkaZG83_m
Kochana Asiulko
nie martw sie wazenie co tydzien nie jest dobre bo niemiarodajnie tak moze byc ale to nie znaczy ze ogolnie nie przybiera na pewno w ciagu miesiaca waga sie wyrowna
moj tez strasznie ulewa ja mam dodatkowy problem bo jak tylko troszke posssie to zaczyna plakac przy cycku z bolu brzuszka i nie moze zjesc masakra a ja placze z nim
oj Kamisiu biedulek malenki...wierze jednak ze bedzie wkoncu ok 😘 😘 😘