Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Witajcie.

My po usg brzuszka i mała na małą torbiel na jajniku 😞, za 3 mc na kontrolę ma się ponoć wchłonąć bo to jeszcze uroki po ciąży, ponoć 90 % dzwiewczynek tak ma i się wszystko wchłania. Pozostałe narządy super.
Odrazu zrobiłyśmy też usg główki ,wszystkie przepływy ok.
A mała była niegrzeczna zawsze u lekarzy jest grzeczniutka a dziś krzyk.
na poczekalni byla mama z dwutygodniowym maluszkiem, jejku ja juz zapomnialam jak emi byla taka malutka, przy tej dziewczynce to moja to kolos.

ANIA100 napisał(a):
Witajcie.

My po usg brzuszka i mała na małą torbiel na jajniku 😞, za 3 mc na kontrolę ma się ponoć wchłonąć bo to jeszcze uroki po ciąży, ponoć 90 % dzwiewczynek tak ma i się wszystko wchłania. Pozostałe narządy super.
na poczekalni byla mama z dwutygodniowym maluszkiem, jejku ja juz zapomnialam jak emi byla taka malutka, przy tej dziewczynce to moja to kolos.

napewno się wchłonie 🙂bedzie dobrze

• Mamusie
Anulcia napisał(a):
laurka2011 napisał(a):
hej idzie ktoras z was noca do tesco na zakupy zabawek? ja liste zrobilam na zabawki za 400zl z czego 200sie zwroci bonach:0 maz pojedzie 🙂 i prezenty dla malej,chrzesniaka,kuzyna i dwoch kuzynek mam z glowy 🙂

ja sie zastanawiam 🙂

napewno warto ale jak juz to dzisiaj lepiej tam isc bo jutro to juz powybierane zabawki bede te najlepsze heh

• Mamusie
laurka2011 napisał(a):
Anulcia napisał(a):
laurka2011 napisał(a):
hej idzie ktoras z was noca do tesco na zakupy zabawek? ja liste zrobilam na zabawki za 400zl z czego 200sie zwroci bonach:0 maz pojedzie 🙂 i prezenty dla malej,chrzesniaka,kuzyna i dwoch kuzynek mam z glowy 🙂

ja sie zastanawiam 🙂

napewno warto ale jak juz to dzisiaj lepiej tam isc bo jutro to juz powybierane zabawki bede te najlepsze heh

też tak myśle 🙂 a masz coś konkretnego na oku?

• Mamusie
mariola-s napisał(a):
byliśmy na spacerku, ale kur... zimno... masakra...
mój leżąc na brzuszku często właśnie nóżki podnosi i rączki i w sumie tylko na brzuszku lewituje... jak superman 🙃
my tez bylismy na drugim spacerku juz dzis 🙂 rano bylo milo a teraz pizgawicha! 😮 😮 😮

• Mamusie
Anulcia napisał(a):
jedna:

http://allegro.pl/mini-wear-swieta-sukienka-sniezynka-68-74-i1945101593.html

druga:

http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=1945101746&utm_source=ars&utm_socket_id=5&utm_rule_id=4
😁 😁 😁 weszysz powiadasz 😁 😁 😁 🙃 🙃 🙃 🙃
Anulka idz do tesco i kup mi zabawke 🤪 🤪 🤪 🤪

a glosniki kupilas?
ja dzis Oli za 5zlo kupilam sukienusie boska biala ,cieplutka na szeleczkach 🤪 🤪 🤪 a Kami bluze fajoska nowka funkiel za 9zl 😎

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
Anulcia napisał(a):
jedna:

http://allegro.pl/mini-wear-swieta-sukienka-sniezynka-68-74-i1945101593.html

druga:

http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=1945101746&utm_source=ars&utm_socket_id=5&utm_rule_id=4
😁 😁 😁 weszysz powiadasz 😁 😁 😁 🙃 🙃 🙃 🙃
Anulka idz do tesco i kup mi zabawke 🤪 🤪 🤪 🤪

a glosniki kupilas?
ja dzis Oli za 5zlo kupilam sukienusie boska biala ,cieplutka na szeleczkach 🤪 🤪 🤪 a Kami bluze fajoska nowka funkiel za 9zl 😎

no kupie Ci takie kaczuszki do kapieli gumowe,żebyście sobie z Andrzejem pofikali w wannie 😁
a głośniki grają 😎
A ja wygrałam kolejną akukcje 😎

ja bym se kurna pofikala w wannie tylko żeeee..sie razem z J nie zmieścimy ☺️ 🤪 😁 😁 🙃

• Mamusie
Anulcia napisał(a):
laurka2011 napisał(a):
Anulcia napisał(a):
laurka2011 napisał(a):

ja sie zastanawiam 🙂

też tak myśle 🙂 a masz coś konkretnego na oku?

mate fisher price za 189zl i slonik przywieszka do wozka za 35zl, dla chrzesniaka klocki lego za 99zl, dla kuzyna auto na steroanie za 30zl, dla kuzynek 2 ciastoliny za 30zl 🙂

• Mamusie
karolajna1988 napisał(a):
ANIA100 napisał(a):
Witajcie.

napewno się wchłonie 🙂bedzie dobrze

Dziękujemy za miłe słowa 🙂 🙂 🙂 ,

• Mamusie
ANIA100 napisał(a):
Kasiu , i co doczytałaś o okulistce co ci pisałam i czytalaś o tym badaniu na jej stronie?

Kochana nie doczytałam 😞 gdzies musiałam przeoczyć. ostatnio co parę dni wchodzę tu bo nie mam czasu ;/
zarejestrowałam się na Kadłubka, termin mam na.. marzec 2012. Pytałam czy to nie za późno, al epowiedziano mi że kontrole wykonuje się między 3 m-cem a 1 rokiem zycia, więc spoko 😎
A ten torbiel na jajniku na pewno siw wchłonie! bedzie dobrze 🙂

Gdyby któras z Was zmagała się z odparzeniem skóry, u nas działa mycie pupy wodą z szarym mydłem i obfite pudrowanie na przemian pudrem i mąką ziemniaczaną.
Widzę już wyraźną poprawę 🙂

upiekłam dzis pod wieczór biszkopt przekładany kremem ajerkoniakowym i na wierzch galaretka 🙂 wszystko byłoby super gdyby nie fakt, że spaliłam spód biszkoptu bo zamiast bułki tartej to podsypałam tortownicę mąką, tak jak w przepisie było ;/ no i wiem że mąka sie spala. Ale ogólnie gotowanie i pieczenie daje mi sporą satysfakcję więc jest ok 🙂

dobranoc 😘

• Mamusie
Pierwsza 🙂 🙂 🙂
Ania100-na pewno wszystko się dobrze skończy 🙂
Asia z KR-jak tam z Tymonkiem???Śniliście mi się w nocy...biedactwa!Wszystkie tu jesteśmy z Wami-będzie dobrze 🙂
Gabi kończy dziś 10 tygodni 🤪 🤪 🤪
Podobnie jak Laura i Michałek-wszystkiego najlepszego Dzieciaczki 😘 😘 😘, Nadinka też chyba dziś kończy kolejny,okrągły tydzień 😘 😘 😘

• Mamusie
agamu napisał(a):
Pierwsza 🙂 🙂 🙂
Ania100-na pewno wszystko się dobrze skończy 🙂
Asia z KR-jak tam z Tymonkiem???Śniliście mi się w nocy...biedactwa!Wszystkie tu jesteśmy z Wami-będzie dobrze 🙂
Gabi kończy dziś 10 tygodni 🤪 🤪 🤪
Podobnie jak Laura i Michałek-wszystkiego najlepszego Dzieciaczki 😘 😘 😘, Nadinka też chyba dziś kończy kolejny,okrągły tydzień 😘 😘 😘

to najlepszego wszystkie slodziaki 😘

• Mamusie
u nas nocka w porzadku, jak zwykle 🙃 juz jest jakis rytm- spanko od 20 do 4- jedzonko i o 6 przytulanko do piersi i dalej spanko 🤪 o tej 6 to musi byc piers, nic innego nie dziala 🙃 nie wiem, co zrobimy, jak skoncze karmic 😮
dzisiaj przygotowania pelna para- jutro chrzest, az sie stresuje 🤪