Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Agatka jest i wiadomo ...slychac ino szum i szmer oklaskow 😁 😁 😁 😁 😁 😁 ale nieliczny sie udalo m.in samej sprawczyni gwaru 😁 😘
A widzialyscie ten film "Wyjazd integracyjny"? smialam sie z tego ze taki glupi normalnie ...przereklamowany troche,ale da sie obejrzec..poczatkowo kulalam sie ze smiechu ,pitem tez kilka scen do łez ,ale tak naprawde to jeden wielki harmider niżeli film 😮 🙃 🙃 🙃

• Mamusie
Witajcie nocka super, dziś może będzie troszkę czasu to czas na zakupy świąteczne oczywiście internetowe. Zapowiada się ładna pogoda więc spacerek obowiązkowy. 🙂 🙂 🙂

Anulcia 25,nadal czekam na zdjęcia, podali mi też inną kwotę do zapłaty wyższą niż wyliczenia z allegro, na maile nie odpowidają, mam jakiegoś pecha do nich.

Agatka a ja lubię kombinezony myk,myk i już ale też kilka przerobiłam aż trafiliśmy na ten. 🙂 🙂 🙂

• Mamusie
no i jak tam pizza i pifffko?Smakowalo???
Tomkowe rogale normalnie wymietly ..moj do pracy sobie 5szt wzial ,a zrobilam z podwojnej porcji niz podalas i dzieki Bogu ,bo juz malo co zostalo ,a ma byc mama ,bo chce byc na Kamisi pasowaniu na ucznia 🙂 a ....i mama znalazla sobie prace 🙂Miejmy nadz.ze bedzie tylko lepiej,poki co (oby nie zapeszyc)jest wporzadku 😉

• Mamusie
ANIA100 napisał(a):
Witajcie nocka super, dziś może będzie troszkę czasu to czas na zakupy świąteczne oczywiście internetowe. Zapowiada się ładna pogoda więc spacerek obowiązkowy. 🙂 🙂 🙂

Anulcia 25,nadal czekam na zdjęcia, podali mi też inną kwotę do zapłaty wyższą niż wyliczenia z allegro, na maile nie odpowidają, mam jakiegoś pecha do nich.

Agatka a ja lubię kombinezony myk,myk i już ale też kilka przerobiłam aż trafiliśmy na ten. 🙂 🙂 🙂

No popatrz Aniu jakie oszustwo...ja tam tez chce zamowic po swietach...kurcze ,a ile szt fotek im wyslalas?tyle co w zamowieniu?Moze za dodatkowe efektyjakies sie placi...

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
no i jak tam pizza i pifffko?Smakowalo???
Tomkowe rogale normalnie wymietly ..moj do pracy sobie 5szt wzial ,a zrobilam z podwojnej porcji niz podalas i dzieki Bogu ,bo juz malo co zostalo ,a ma byc mama ,bo chce byc na Kamisi pasowaniu na ucznia 🙂 a ....i mama znalazla sobie prace 🙂Miejmy nadz.ze bedzie tylko lepiej,poki co (oby nie zapeszyc)jest wporzadku 😉

Asik pizza super wyszła, ciasto z któresgo ja robię zawsze jest grubsze, a to Twoje jest pycha 🙂
Cieszę się, że rogaliki smakowały , a przede wszystkim cieszę się, że z mamą się poprawiło 🙂 Oby tak dalej.... 😘

• Mamusie
ANIA100 napisał(a):

Ale tam na stronie było napisane, żebys sie nie przejmowala tym jaka kwota ci wyjdzie, bo to jest ogolny program. A dostalas e - maila zwrotnego ze system przyjal zamowienie?

• Mamusie
aniulka25 napisał(a):
ANIA100 napisał(a):

Ale tam na stronie było napisane, żebys sie nie przejmowala tym jaka kwota ci wyjdzie, bo to jest ogolny program. A dostalas e - maila zwrotnego ze system przyjal zamowienie?

Tak maila dostałam że system przyjął zamówienie i że do zapłaty mamm tyle ...., a ja już zapłaciłam wcześniej i z najdroższą przesyłą wychodzi mniej niż oni w mailu podali, pisałam i nic, jeszcze poczekam.

• Mamusie
Witojcie 😘

Nocka git 🤪 😁 😁 Martwi mnie jedna sprawa Dziewuszki 😞 boli mnie prawa pierś..mleka dawno nie mam do tej pory nie miałam problemów..a teraz 😞 boje sie najgorszego.. 😞 do lekarza narazie nie ide poczekam może samo przejdzie..mam schizo normalnie zwłaszcza,że mój Tato umarł na raka płuc.. 😞 a może to nic poważnego 🤨 😞

• Mamusie
izarybka napisał(a):
witam sie z rana niewyspana i przeziebiona rety zeby mój Daniel nie chorowal bo bylismy w sobote u mamy a ją rozlożyło w niedz a mnie dzis 😞
Anulcia ja Ci kopa w dupsztala zasadze odrazu diagnozy stawiac moze Ci sie jaki ropien zrobił zapalenie przydatków czy cos smigaj do lekarza

no dokładnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Mamusie
ANIA100 napisał(a):
aniulka25 napisał(a):
ANIA100 napisał(a):

Tak maila dostałam że system przyjął zamówienie i że do zapłaty mamm tyle ...., a ja już zapłaciłam wcześniej i z najdroższą przesyłą wychodzi mniej niż oni w mailu podali, pisałam i nic, jeszcze poczekam.

to nic. Tym sie nie przejmuj, ta kwote program wyliczyl, tyle bys placila, gdybys nie kupia aukcji. Ten program to jest ich ogolny. BO mozna na ich stronie wywolywac zdjecia i wtedy bedzie taka kwota. Oni tam gdzies mieli napisane, zeby nie zwracac uwagi na kwote jaka wyjdzie, bo system automatycznie to robi. A kiedy dostalas zwrotna wiadomosc, ze system przyjal zamowienie?

hej u nas noc ok
tylko moja laktacje szlag trafia 😞 wczoraj w dwie godziny zaledwie 110 po tym dallam mu cyca i nic mu nie lecialo to 4o jadł sztucznego ehh albo laktator sie zjeb..ał albo nie wiem ide dzis po mleko bo benilon juz dzis konczy miesiac wiec trzeba wymienic na nowe , i moze laktator kupie no nie wiem bede ratowała ile sie da ,
właśnie 7 minut temu skończyliśmy dwa miesiące 🙂

• Mamusie
Doris5969 napisał(a):
a ja z ranca zjadłam Kubiusiowy tort bo jeszcze zostałl i teraz mam wyrzuty sumienia bo z moimi gabarytami to przy takim łakomstwie nigdy nie schudne 😠 😠 😠

Ja Ci daM Z GABARYTAMI!! nORMALNIE NAKOPAĆ DO TYŁKA I WTEDY BY SPUCHŁ I BYŁYBY GABARYTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Mamusie
Anulcia napisał(a):
Witojcie 😘

Nocka git 🤪 😁 😁 Martwi mnie jedna sprawa Dziewuszki 😞 boli mnie prawa pierś..mleka dawno nie mam do tej pory nie miałam problemów..a teraz 😞 boje sie najgorszego.. 😞 do lekarza narazie nie ide poczekam może samo przejdzie..mam schizo normalnie zwłaszcza,że mój Tato umarł na raka płuc.. 😞 a może to nic poważnego 🤨 😞

mojej kolezance po zakonczeniu karmienia zrobil sie zator mleczny, i bolalo ja. Potem wymacala guzka, swinie, czyli lekarze 🙂powiedzieli jej prosto z mostu ze ma raka. Dziewczyna zalamala sie. Biopsja wykazala, ze to zator mleczny. Przepchali go i bylo dobrze. TAKZE NIE MARTW SIE!!!!Ale idz do lekarza,

• Mamusie
Doris5969 napisał(a):
a ja z ranca zjadłam Kubiusiowy tort bo jeszcze zostałl i teraz mam wyrzuty sumienia bo z moimi gabarytami to przy takim łakomstwie nigdy nie schudne 😠 😠 😠

ja mam postanowienie adwentowe zeby nie jesc slodyczy....zeby zgubic co nie co. Normalnie bym nie wytrwala w tym postanowieniu ale przeciez to jest postanowienie adwentowe!! 🙂

• Mamusie
agamu napisał(a):
Leginsik napisał(a):
Witam was po weekendzie spedzonym u tesciow 🙂
nie dam rady was nadrobic 😜
zakupilam ostatnio taka oto zabawke,za jedyne 45 zł 🙂
Hania sie wlasnie bawi wiec ide zrobic sobie sniadanie 🙂
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/854/dsc0624kopia2.jpg/][IMG]http://img854.imageshack.us/img854/6397/dsc0624kopia2.jpg[/IMG][/URL]
konczymy dzisiaj 2 miesiace 🙂 🙂 🙂

Haneczko!! Wszystkiego najlepszego 😘 😘 😘
Ale super ta mata i prawie jak za darmo 🙂 Sama bym chętnie taką kupiła, ale u nas nie widziałam 😞
A jak tam Hani kolki, uspokoiło się trochę ??

Wszystkiego naj naj HANIU!