Witam ponawiam : mam duza puszke mleczka hipp ,otwarte w pon i zuzyte 5 miarek, wyslac ktorejs? szkoda mi wyrzucac...
jA DZIEKUJĘ, MY PIJEMY BEBILON...WIEM ŻE LUI HIPPA UŻYWA...ALE TO BYŚ MUSIAŁA Z NIĄ ROZMAWIAĆ 🙂
qrwa widze ze pepti jest tez antyalergiczne wiec czym sie rozni od HA?? 🤨bede w piatek u pediatry to sie zapytam bo 11 złł i to za 450 g toz to szok 😮😮
BEBILON A NIE BEBIKO????MÓWIŁAS ZEW MASZ MLEKO NA RECEPTE CZYLI BEBILON JEST NA RECEPTE??
bEBILON PEPTI I ON JEST NA RECEPTĘ 🙂
a no widzisz my bebilon ha uzywaismy ale wpieruny drogi i teraz kupiłam bebiko ha duzo tansze i mam nadzieje ze bedzie tak samo dobre 🙂
PEPTI KOSZTUJE 11 ZL Z RECEPTĄ, 22 BEZ I TO JESZ PUSZKA 450 GRAM .
aawiecie ile w mojej aptece pepti kosztuje na recepte 6.99
Odwiedził Nas kurier !! 🙂 Agusiaprzyszła ta zabawka o którą pytałaś czy tylko sie naciąga...przeraziłam sie jak ją zobaczyłam.. 🤪nie żadne małe gówienko tylko porządna duża pozytywka ! 🙂 i do tego dużżżżąąąwibrująca biedronka 🙂
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
achm_m
izarybka_m
no nie 🤪 🤪
achm_m
Gość
aawiecie ile w mojej aptece pepti kosztuje na recepte 6.99
Anulcia_m
Agusiaprzyszła ta zabawka o którą pytałaś czy tylko sie naciąga...przeraziłam sie jak ją zobaczyłam.. 🤪nie żadne małe gówienko tylko porządna duża pozytywka ! 🙂 i do tego dużżżżąąąwibrująca biedronka 🙂
izarybka_m
Anulcia_m
ja przy kroplówce to sie smiałam na początku,później raz tylko sie wydarłam że skurcz bezczelny sie zbliża 🤪 😁 😁 ☺️
achm_m
ależ ja nie napisałam,że był przyjemny tylko,że to chyba najprzyjemniejsza część porodu
Gość
Gość
boze .. jak sobie przypomne jak mi podpieli kroplówkw 🤪 🤪 najpierw paw a pozniej sie darlam
Anulcia_m
a ja kupiłam te z promocji w realu niby trójki ale jakieś małe takie na Emilke 😮
Gość
no własnie na poczatku byly za duze a teraz u nas sa tez w sam raz 🙃
rosną te szkraby dominik waży 6100 🙂