Mamusie Anulcia_m Napisano 3 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Listopada 2011 aniulka25 napisał(a):AsiulkaZG83 napisał(a):Doris5969 napisał(a):Asia Zg moze to jakis nerwoból? Ania ja tez przysypaim nawet jak karmie właśnie sie ocknęłam z drzemki z Mateuszem przy cycu 🙂daje mi dzisiaj urwis mój kochany w kosc!! moze ...nerwica,ale co sie dziwic.. 🤨 a z tym zasypianiem u Was kochane to nieciekawie-niebezpieczna sprawa nawet bym powiedziala... 😮 wyczerpanie ,przemeczenie jakies ..musicie witaminki podjadac i spac kiedy sie da -tylko jak dziecie zasypia ,klasc sie na chocby 15min drzemki wlasnie nie chce was straszyc, mi tez czesto chce sie spac ale sie pilnuje bo u nas kilka lat temu kobieta, ktora urodzila blizniaki karmiac je w lozku zasnela i jedno przydusiala!!! oczywiscie jak sie ocknela maly juz nie zyl!!!straszny lament byl!!! wielka tragedia Mnie na szczęście wspiera i pomaga mi Mama,naprawde niewiem co bym bez Niej zrobiła..jak Emilka uczyła sie pić z nowej butelki z większą dziurką w smoczku przejęła inicjatywe i Malutką nauczyła 🙂 a było cięzko bo Emilka strasznie łapczywie piła..ale teraz już git jest 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie aniulka25_m Napisano 3 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Listopada 2011 AsiulkaZG83 napisał(a):aniulka25 napisał(a):AsiulkaZG83 napisał(a):Dziewczynki ,mam problem..od jakiegos czasu meczy mnie cholerny bol prawej strony brzucha..tak w okolicy zeber(pod zebrami),przechodzacy przez bok promieniujacy az do plecow..kurde jak pobite..bol jest obecny caly czas,tylko nasila sie jak ide ,oddycham ...to jest bol taki jakby kolka i on sie nasila ,nieraz jest nie do wytrzymania...ostatnio zwijalam sie i nie moglam oddechu zlapac ,ani ruszyc sie..Nigdy tak nie mialam ,nie mam pojecia co to moze byc a do lekarza nie mam jak i kiedy sie wybrac ...Moze mialyscie kiedys cos takiego ,albo macie pojecie co to za cholerstwo.. P.S -juz myslalam ze to od tego pasa Teresy ..ale chyba nie ..? tez tak mialam kiedys, tylko z lwewj strony. Nawet myslalam ze mam zawal!! okazalo sie ze mam za malo zelaza!!moze masz tak samo...no ja wlasnie jade na zelazie ,bo mialam bardzo niska hemoglobine po porodzie 🤢 Myslisz ze moze byc to?a po jakim czasie Cie opuscil ten skurczybyk bolesny?? nie jestem lekarzem....ale mysle ze to to! z tego co opisujesz mialam podobnie. Mnie z miesiac trzymalo. CZasem nie moglam oddechu zlapac, albo sie ruszyc nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie aniulka25_m Napisano 3 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Listopada 2011 AsiulkaZG83 napisał(a):aniulka25 napisał(a):AsiulkaZG83 napisał(a):Anulcia napisał(a):Hejka Cioteczki 😎 😘no prosze ..zjawa sie pojawila 😜 😘 Kasia Grzesiowa pisala do mnie ,ze nie ma polączenia z netem i nie moze sie z nami skontaktowac ..byla na szczepieniu z Michasiem i malutki biedny plakal ,ze serce Jej pekalo ,ale ma juz 6,480 kg 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 jaki wielkoludek masakra 🤪 no i Kasi tesciowa podejrzewa przepuchline u Malutkiego ,bo jak placze to pepuś ma wystajacy i dziurka sie nad nim robi... 😞 😞 😞 😞 Caluje nas wszystkie ,a nawet mnie i Ole 😉 😜 🤪 Jenki, dlatego kupuje te skojarzone, nie moge pozwolic na tak wielki placz... nie znioslabym tego. W szpitalu jak pobierali malemu krew ja sie poryczlam jak on plakal, wlasnie przechodzilam baby blues! jak juz pobrano mu krew podbieglam do pielegniarki i wyrwalam jej malego, zaczelam go tulic i dalej beczec. Kobita byla w szoku i mowila ze jeszcze takiej reakcji matki nie widziala i ze chyba beda pobierac bez obecnosci matki, bo jeszcze im ktoras zejdzie!! o mnie tak myslala!! ja tez 🙂 😁 😁 😁 😁 😁 😁 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 smiej sie smiej!!! w zyciu nie przezylam czegos tak strasznego. Myslalam ze mi ktos serce rozrywa na kawalki! wtedy po raz pierwszy slyszalam jak maly tak naprawde plakal, bylo to 4 dnia. Bo przy porodzie to bylo pikuś! PAN PIKUŚ 🙃 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie Anulcia_m Napisano 3 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Listopada 2011 W ogóle dzisiaj Emilka strasznie w kość daje..w ogóle nie chce spać!!!! teraz dopiero zasnęła..bidulka ma katarek.. 😞 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie mariola-s_m Napisano 3 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Listopada 2011 ale dzisiaj jest masakryczny dzień, jakieś licho wstąpiło w mojego synka, nawet 5 min w łóżeczku nie daje rady i załącza się terrorysta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie aniulka25_m Napisano 3 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Listopada 2011 Anulcia napisał(a):aniulka25 napisał(a):AsiulkaZG83 napisał(a):Anulcia napisał(a):Hejka Cioteczki 😎 😘no prosze ..zjawa sie pojawila 😜 😘 Kasia Grzesiowa pisala do mnie ,ze nie ma polączenia z netem i nie moze sie z nami skontaktowac ..byla na szczepieniu z Michasiem i malutki biedny plakal ,ze serce Jej pekalo ,ale ma juz 6,480 kg 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 jaki wielkoludek masakra 🤪 no i Kasi tesciowa podejrzewa przepuchline u Malutkiego ,bo jak placze to pepuś ma wystajacy i dziurka sie nad nim robi... 😞 😞 😞 😞 Caluje nas wszystkie ,a nawet mnie i Ole 😉 😜 🤪 Jenki, dlatego kupuje te skojarzone, nie moge pozwolic na tak wielki placz... nie znioslabym tego. W szpitalu jak pobierali malemu krew ja sie poryczlam jak on plakal, wlasnie przechodzilam baby blues! jak juz pobrano mu krew podbieglam do pielegniarki i wyrwalam jej malego, zaczelam go tulic i dalej beczec. Kobita byla w szoku i mowila ze jeszcze takiej reakcji matki nie widziala i ze chyba beda pobierac bez obecnosci matki, bo jeszcze im ktoras zejdzie!! o mnie tak myslala!! ja tez 🙂 Ja jak byłam z Emilką w szpitalu 2 tyg po porodzie na pobranie krwi na tsh to spytałam czy mam wejśćdo środka z Emilką a pielęgniarki że lepiej nie bo jestem tam niepotrzebna.Zabrały mi Kluske i pobrały krwe z główki..Mała nawet nie zapłakała : bOZE Z GLOWKI!!! UMARLABYM!!! MOJ BARDZO PLAKAL Z RACZKI, JESZCZE ZACZELA MU NACISKAC NA TE RACZKE ZEBY KREW LECIALA, A TA CHOLERNA IGLA TAK STERCZALA MOCNO........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie aniulka25_m Napisano 3 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Listopada 2011 Anulcia napisał(a):W ogóle dzisiaj Emilka strasznie w kość daje..w ogóle nie chce spać!!!! teraz dopiero zasnęła..bidulka ma katarek.. 😞 ja nie chce zapeszac ale moj ostatnio wyjatkowo jest grzeczny w dzien, nawet jak nie spi to prawie nie placze i........ ostatnie 3 noce przespal w calosci 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Listopada 2011 Udostępnij to Napisano 3 Listopada 2011 aniulka25 napisał(a):AsiulkaZG83 napisał(a):Doris5969 napisał(a):Asia Zg moze to jakis nerwoból? Ania ja tez przysypaim nawet jak karmie właśnie sie ocknęłam z drzemki z Mateuszem przy cycu 🙂daje mi dzisiaj urwis mój kochany w kosc!! moze ...nerwica,ale co sie dziwic.. 🤨 a z tym zasypianiem u Was kochane to nieciekawie-niebezpieczna sprawa nawet bym powiedziala... 😮 wyczerpanie ,przemeczenie jakies ..musicie witaminki podjadac i spac kiedy sie da -tylko jak dziecie zasypia ,klasc sie na chocby 15min drzemki wlasnie nie chce was straszyc, mi tez czesto chce sie spac ale sie pilnuje bo u nas kilka lat temu kobieta, ktora urodzila blizniaki karmiac je w lozku zasnela i jedno przydusiala!!! oczywiscie jak sie ocknela maly juz nie zyl!!!straszny lament byl!!! wielka tragedia najlepiej cos do gęby włozyc i przezuwać 😁 ja tez padam na morde i nie moge sie dobudzic do malego przykladowo budzi sie o 3 a ja 15 min sie wybudzam z reszta on tez bo steka sie wierci ale oczu nie ma otwartych wiec go nie biore jeszcze gorzej jak zacznie wyć 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie aniulka25_m Napisano 3 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Listopada 2011 Anulcia napisał(a):W ogóle dzisiaj Emilka strasznie w kość daje..w ogóle nie chce spać!!!! teraz dopiero zasnęła..bidulka ma katarek.. 😞 bidulka! robisz jej sola na ten katarek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Listopada 2011 Udostępnij to Napisano 3 Listopada 2011 aniulka25 napisał(a):Anulcia napisał(a):W ogóle dzisiaj Emilka strasznie w kość daje..w ogóle nie chce spać!!!! teraz dopiero zasnęła..bidulka ma katarek.. 😞 ja nie chce zapeszac ale moj ostatnio wyjatkowo jest grzeczny w dzien, nawet jak nie spi to prawie nie placze i........ ostatnie 3 noce przespal w calosci 🤪 ale fajnie ciekawie kiedy mój szkrab przespi choc do 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie aniulka25_m Napisano 3 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Listopada 2011 karolajna1988 napisał(a):aniulka25 napisał(a):AsiulkaZG83 napisał(a):Doris5969 napisał(a):Asia Zg moze to jakis nerwoból? Ania ja tez przysypaim nawet jak karmie właśnie sie ocknęłam z drzemki z Mateuszem przy cycu 🙂daje mi dzisiaj urwis mój kochany w kosc!! moze ...nerwica,ale co sie dziwic.. 🤨 a z tym zasypianiem u Was kochane to nieciekawie-niebezpieczna sprawa nawet bym powiedziala... 😮 wyczerpanie ,przemeczenie jakies ..musicie witaminki podjadac i spac kiedy sie da -tylko jak dziecie zasypia ,klasc sie na chocby 15min drzemki wlasnie nie chce was straszyc, mi tez czesto chce sie spac ale sie pilnuje bo u nas kilka lat temu kobieta, ktora urodzila blizniaki karmiac je w lozku zasnela i jedno przydusiala!!! oczywiscie jak sie ocknela maly juz nie zyl!!!straszny lament byl!!! wielka tragedia najlepiej cos do gęby włozyc i przezuwać 😁 ja tez padam na morde i nie moge sie dobudzic do malego przykladowo budzi sie o 3 a ja 15 min sie wybudzam z reszta on tez bo steka sie wierci ale oczu nie ma otwartych wiec go nie biore jeszcze gorzej jak zacznie wyć 🤪[/quote jak wyje pobudka w sekundzie!!! 😲 😲 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 3 Listopada 2011 Udostępnij to Napisano 3 Listopada 2011 aniulka25 napisał(a):karolajna1988 napisał(a):aniulka25 napisał(a):AsiulkaZG83 napisał(a):Doris5969 napisał(a):Asia Zg moze to jakis nerwoból? Ania ja tez przysypaim nawet jak karmie właśnie sie ocknęłam z drzemki z Mateuszem przy cycu 🙂daje mi dzisiaj urwis mój kochany w kosc!! moze ...nerwica,ale co sie dziwic.. 🤨 a z tym zasypianiem u Was kochane to nieciekawie-niebezpieczna sprawa nawet bym powiedziala... 😮 wyczerpanie ,przemeczenie jakies ..musicie witaminki podjadac i spac kiedy sie da -tylko jak dziecie zasypia ,klasc sie na chocby 15min drzemki wlasnie nie chce was straszyc, mi tez czesto chce sie spac ale sie pilnuje bo u nas kilka lat temu kobieta, ktora urodzila blizniaki karmiac je w lozku zasnela i jedno przydusiala!!! oczywiscie jak sie ocknela maly juz nie zyl!!!straszny lament byl!!! wielka tragedia najlepiej cos do gęby włozyc i przezuwać 😁 ja tez padam na morde i nie moge sie dobudzic do malego przykladowo budzi sie o 3 a ja 15 min sie wybudzam z reszta on tez bo steka sie wierci ale oczu nie ma otwartych wiec go nie biore jeszcze gorzej jak zacznie wyć 🤪[/quote jak wyje pobudka w sekundzie!!! 😲 😲 😁 i to na baczność z cycem już na wierzchu hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie aniulka25_m Napisano 3 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Listopada 2011 dziewczyny pytam po raz kolejny... chcialabym jakis program do obrobki zdjec!!! macie cos? musze ludzi usunac zeby nie byli wsciekli ze widnieja na mamusiach, bo nie mam sama zdjec z malym. Zawsze sie ktos przyplatal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 3 Listopada 2011 Udostępnij to Napisano 3 Listopada 2011 aniulka25 napisał(a):dziewczyny pytam po raz kolejny... chcialabym jakis program do obrobki zdjec!!! macie cos? musze ludzi usunac zeby nie byli wsciekli ze widnieja na mamusiach, bo nie mam sama zdjec z malym. Zawsze sie ktos przyplatal ja mam picase 3 prosty w obsłudze i wycina sie tez http://epliki.info/grafika/edycja-i-tworzenie-grafiki/picasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie aniulka25_m Napisano 3 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Listopada 2011 karolajna1988 napisał(a):aniulka25 napisał(a):karolajna1988 napisał(a):aniulka25 napisał(a):AsiulkaZG83 napisał(a):Doris5969 napisał(a):Asia Zg moze to jakis nerwoból? Ania ja tez przysypaim nawet jak karmie właśnie sie ocknęłam z drzemki z Mateuszem przy cycu 🙂daje mi dzisiaj urwis mój kochany w kosc!! moze ...nerwica,ale co sie dziwic.. 🤨 a z tym zasypianiem u Was kochane to nieciekawie-niebezpieczna sprawa nawet bym powiedziala... 😮 wyczerpanie ,przemeczenie jakies ..musicie witaminki podjadac i spac kiedy sie da -tylko jak dziecie zasypia ,klasc sie na chocby 15min drzemki wlasnie nie chce was straszyc, mi tez czesto chce sie spac ale sie pilnuje bo u nas kilka lat temu kobieta, ktora urodzila blizniaki karmiac je w lozku zasnela i jedno przydusiala!!! oczywiscie jak sie ocknela maly juz nie zyl!!!straszny lament byl!!! wielka tragedia najlepiej cos do gęby włozyc i przezuwać 😁 ja tez padam na morde i nie moge sie dobudzic do malego przykladowo budzi sie o 3 a ja 15 min sie wybudzam z reszta on tez bo steka sie wierci ale oczu nie ma otwartych wiec go nie biore jeszcze gorzej jak zacznie wyć 🤪[/quote jak wyje pobudka w sekundzie!!! 😲 😲 😁 i to na baczność z cycem już na wierzchu hehehe oj te cyce! moj D dzis w nocy sie nabijal, bo maly spal ale sobie chyba przez godz stekal, ze mu sie cycki mamy snia!!! 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 3 Listopada 2011 Udostępnij to Napisano 3 Listopada 2011 aniulka25 napisał(a):karolajna1988 napisał(a):aniulka25 napisał(a):karolajna1988 napisał(a):aniulka25 napisał(a):AsiulkaZG83 napisał(a):Doris5969 napisał(a):Asia Zg moze to jakis nerwoból? Ania ja tez przysypaim nawet jak karmie właśnie sie ocknęłam z drzemki z Mateuszem przy cycu 🙂daje mi dzisiaj urwis mój kochany w kosc!! moze ...nerwica,ale co sie dziwic.. 🤨 a z tym zasypianiem u Was kochane to nieciekawie-niebezpieczna sprawa nawet bym powiedziala... 😮 wyczerpanie ,przemeczenie jakies ..musicie witaminki podjadac i spac kiedy sie da -tylko jak dziecie zasypia ,klasc sie na chocby 15min drzemki wlasnie nie chce was straszyc, mi tez czesto chce sie spac ale sie pilnuje bo u nas kilka lat temu kobieta, ktora urodzila blizniaki karmiac je w lozku zasnela i jedno przydusiala!!! oczywiscie jak sie ocknela maly juz nie zyl!!!straszny lament byl!!! wielka tragedia najlepiej cos do gęby włozyc i przezuwać 😁 ja tez padam na morde i nie moge sie dobudzic do malego przykladowo budzi sie o 3 a ja 15 min sie wybudzam z reszta on tez bo steka sie wierci ale oczu nie ma otwartych wiec go nie biore jeszcze gorzej jak zacznie wyć 🤪[/quote jak wyje pobudka w sekundzie!!! 😲 😲 😁 i to na baczność z cycem już na wierzchu hehehe oj te cyce! moj D dzis w nocy sie nabijal, bo maly spal ale sobie chyba przez godz stekal, ze mu sie cycki mamy snia!!! 🤪 hahaha ojj tam zazdrosni ze synusie przy cycusiu a oni nie 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie aniulka25_m Napisano 3 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Listopada 2011 karolajna1988 napisał(a):aniulka25 napisał(a):dziewczyny pytam po raz kolejny... chcialabym jakis program do obrobki zdjec!!! macie cos? musze ludzi usunac zeby nie byli wsciekli ze widnieja na mamusiach, bo nie mam sama zdjec z malym. Zawsze sie ktos przyplatal ja mam picase 3 prosty w obsłudze i wycina sie tez http://epliki.info/grafika/edycja-i-tworzenie-grafiki/picasa zaraz zobacze co to za cudenko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Doris5969_m Napisano 3 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Listopada 2011 qrwa nawet włosów wysuszyc nie moge no niech to .................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie aniulka25_m Napisano 3 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Listopada 2011 Doris5969 napisał(a):qrwa nawet włosów wysuszyc nie moge no niech to .................... oj znam to bardzo dobrze!!! 😮 🤔 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Anulcia_m Napisano 3 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Listopada 2011 aniulka25 napisał(a):Anulcia napisał(a):W ogóle dzisiaj Emilka strasznie w kość daje..w ogóle nie chce spać!!!! teraz dopiero zasnęła..bidulka ma katarek.. 😞 bidulka! robisz jej sola na ten katarek? tak robimy solą i odciągamy fridą.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie aniulka25_m Napisano 3 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Listopada 2011 Anulcia napisał(a):aniulka25 napisał(a):Anulcia napisał(a):W ogóle dzisiaj Emilka strasznie w kość daje..w ogóle nie chce spać!!!! teraz dopiero zasnęła..bidulka ma katarek.. 😞 bidulka! robisz jej sola na ten katarek? tak robimy solą i odciągamy fridą.. no najlepszy sposob. A jestes pewna ze to katarek? ja tez myslalam ze moj maly ma katar a okazalo sie ze to sa pozostalosci wod plodowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Anulcia_m Napisano 3 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Listopada 2011 aniulka25 napisał(a):Anulcia napisał(a):aniulka25 napisał(a):Anulcia napisał(a):W ogóle dzisiaj Emilka strasznie w kość daje..w ogóle nie chce spać!!!! teraz dopiero zasnęła..bidulka ma katarek.. 😞 bidulka! robisz jej sola na ten katarek? tak robimy solą i odciągamy fridą.. no najlepszy sposob. A jestes pewna ze to katarek? ja tez myslalam ze moj maly ma katar a okazalo sie ze to sa pozostalosci wod plodowych byłyśmy dzisiaj u lekarza, i stwierdził że to katarek..mam nadzieje że szybko minie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie aniulka25_m Napisano 3 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Listopada 2011 Anulcia napisał(a):aniulka25 napisał(a):Anulcia napisał(a):aniulka25 napisał(a):Anulcia napisał(a):W ogóle dzisiaj Emilka strasznie w kość daje..w ogóle nie chce spać!!!! teraz dopiero zasnęła..bidulka ma katarek.. 😞 bidulka! robisz jej sola na ten katarek? tak robimy solą i odciągamy fridą.. no najlepszy sposob. A jestes pewna ze to katarek? ja tez myslalam ze moj maly ma katar a okazalo sie ze to sa pozostalosci wod plodowych byłyśmy dzisiaj u lekarza, i stwierdził że to katarek..mam nadzieje że szybko minie... no to faktycznie niefajnie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Anulcia_m Napisano 3 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Listopada 2011 Dziewczynki ja mówie Wam już dobranoc 😘 😘 do następnego spisania 🤪 😁 😁 😘 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie aniulka25_m Napisano 3 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Listopada 2011 dodalam kilka fotek i mowie dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 Dalej Strona 159 z 733 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Użytkownicy online Brak użytkowników do pokazania Najnowsze odpowiedzi Łożysko w ścianie tylnej | Forum o ciąży Przez Beta24 · Napisano 6 Marca Hej dziewczyny! 😊 Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕 @Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy Problemy z osiągnięciem erekcji | Forum o ciąży Przez pavla pavla · Napisano 22 Marca 2024 czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał). Problemy z osiągnięciem erekcji | Forum o ciąży Przez pavla pavla · Napisano 21 Marca 2024 Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat. Nasze kluby Czerwcóweczki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Majóweczki 2021 Klub otwarty · 43 klubowiczów Kwietniówki 2021 Klub otwarty · 24 klubowiczów Marcóweczki 2021 Klub otwarty · 22 klubowiczów Lutówki 2021 Klub otwarty · 3 klubowiczów Lipcówki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Sierpniówki 2021 Klub otwarty · 17 klubowiczów Wrześnióweczki 2021 Klub otwarty · 9 klubowiczów Październikowe mamy 2021 Klub otwarty · 4 klubowiczów Najnowsze dyskusje 10738 Majóweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Angella Napisano 12 Września 2020 3332 Kwietnióweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Mynia98 Napisano 18 Sierpnia 2020 1830 Czerwcówki🤰 | Forum o ciąży Przez Lilla Napisano 24 Września 2020 3 Czy poród był dla was bardzo bolesny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Życzę wszystkim zdrowia :) Pozdrawiam wszystkie mamy :) | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Dobry ginekolog.Polecicie dziewczyny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 Co nowego na forum o ciąży? Cała aktywność Strona główna Dyskusja ogólna Forum dla mam - dzieci z rocznika 2008 - 2021 Mamusie 2011 Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam
Gość Napisano 3 Listopada 2011 Udostępnij to Napisano 3 Listopada 2011 aniulka25 napisał(a):karolajna1988 napisał(a):aniulka25 napisał(a):AsiulkaZG83 napisał(a):Doris5969 napisał(a):Asia Zg moze to jakis nerwoból? Ania ja tez przysypaim nawet jak karmie właśnie sie ocknęłam z drzemki z Mateuszem przy cycu 🙂daje mi dzisiaj urwis mój kochany w kosc!! moze ...nerwica,ale co sie dziwic.. 🤨 a z tym zasypianiem u Was kochane to nieciekawie-niebezpieczna sprawa nawet bym powiedziala... 😮 wyczerpanie ,przemeczenie jakies ..musicie witaminki podjadac i spac kiedy sie da -tylko jak dziecie zasypia ,klasc sie na chocby 15min drzemki wlasnie nie chce was straszyc, mi tez czesto chce sie spac ale sie pilnuje bo u nas kilka lat temu kobieta, ktora urodzila blizniaki karmiac je w lozku zasnela i jedno przydusiala!!! oczywiscie jak sie ocknela maly juz nie zyl!!!straszny lament byl!!! wielka tragedia najlepiej cos do gęby włozyc i przezuwać 😁 ja tez padam na morde i nie moge sie dobudzic do malego przykladowo budzi sie o 3 a ja 15 min sie wybudzam z reszta on tez bo steka sie wierci ale oczu nie ma otwartych wiec go nie biore jeszcze gorzej jak zacznie wyć 🤪[/quote jak wyje pobudka w sekundzie!!! 😲 😲 😁 i to na baczność z cycem już na wierzchu hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie aniulka25_m Napisano 3 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Listopada 2011 dziewczyny pytam po raz kolejny... chcialabym jakis program do obrobki zdjec!!! macie cos? musze ludzi usunac zeby nie byli wsciekli ze widnieja na mamusiach, bo nie mam sama zdjec z malym. Zawsze sie ktos przyplatal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 3 Listopada 2011 Udostępnij to Napisano 3 Listopada 2011 aniulka25 napisał(a):dziewczyny pytam po raz kolejny... chcialabym jakis program do obrobki zdjec!!! macie cos? musze ludzi usunac zeby nie byli wsciekli ze widnieja na mamusiach, bo nie mam sama zdjec z malym. Zawsze sie ktos przyplatal ja mam picase 3 prosty w obsłudze i wycina sie tez http://epliki.info/grafika/edycja-i-tworzenie-grafiki/picasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie aniulka25_m Napisano 3 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Listopada 2011 karolajna1988 napisał(a):aniulka25 napisał(a):karolajna1988 napisał(a):aniulka25 napisał(a):AsiulkaZG83 napisał(a):Doris5969 napisał(a):Asia Zg moze to jakis nerwoból? Ania ja tez przysypaim nawet jak karmie właśnie sie ocknęłam z drzemki z Mateuszem przy cycu 🙂daje mi dzisiaj urwis mój kochany w kosc!! moze ...nerwica,ale co sie dziwic.. 🤨 a z tym zasypianiem u Was kochane to nieciekawie-niebezpieczna sprawa nawet bym powiedziala... 😮 wyczerpanie ,przemeczenie jakies ..musicie witaminki podjadac i spac kiedy sie da -tylko jak dziecie zasypia ,klasc sie na chocby 15min drzemki wlasnie nie chce was straszyc, mi tez czesto chce sie spac ale sie pilnuje bo u nas kilka lat temu kobieta, ktora urodzila blizniaki karmiac je w lozku zasnela i jedno przydusiala!!! oczywiscie jak sie ocknela maly juz nie zyl!!!straszny lament byl!!! wielka tragedia najlepiej cos do gęby włozyc i przezuwać 😁 ja tez padam na morde i nie moge sie dobudzic do malego przykladowo budzi sie o 3 a ja 15 min sie wybudzam z reszta on tez bo steka sie wierci ale oczu nie ma otwartych wiec go nie biore jeszcze gorzej jak zacznie wyć 🤪[/quote jak wyje pobudka w sekundzie!!! 😲 😲 😁 i to na baczność z cycem już na wierzchu hehehe oj te cyce! moj D dzis w nocy sie nabijal, bo maly spal ale sobie chyba przez godz stekal, ze mu sie cycki mamy snia!!! 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 3 Listopada 2011 Udostępnij to Napisano 3 Listopada 2011 aniulka25 napisał(a):karolajna1988 napisał(a):aniulka25 napisał(a):karolajna1988 napisał(a):aniulka25 napisał(a):AsiulkaZG83 napisał(a):Doris5969 napisał(a):Asia Zg moze to jakis nerwoból? Ania ja tez przysypaim nawet jak karmie właśnie sie ocknęłam z drzemki z Mateuszem przy cycu 🙂daje mi dzisiaj urwis mój kochany w kosc!! moze ...nerwica,ale co sie dziwic.. 🤨 a z tym zasypianiem u Was kochane to nieciekawie-niebezpieczna sprawa nawet bym powiedziala... 😮 wyczerpanie ,przemeczenie jakies ..musicie witaminki podjadac i spac kiedy sie da -tylko jak dziecie zasypia ,klasc sie na chocby 15min drzemki wlasnie nie chce was straszyc, mi tez czesto chce sie spac ale sie pilnuje bo u nas kilka lat temu kobieta, ktora urodzila blizniaki karmiac je w lozku zasnela i jedno przydusiala!!! oczywiscie jak sie ocknela maly juz nie zyl!!!straszny lament byl!!! wielka tragedia najlepiej cos do gęby włozyc i przezuwać 😁 ja tez padam na morde i nie moge sie dobudzic do malego przykladowo budzi sie o 3 a ja 15 min sie wybudzam z reszta on tez bo steka sie wierci ale oczu nie ma otwartych wiec go nie biore jeszcze gorzej jak zacznie wyć 🤪[/quote jak wyje pobudka w sekundzie!!! 😲 😲 😁 i to na baczność z cycem już na wierzchu hehehe oj te cyce! moj D dzis w nocy sie nabijal, bo maly spal ale sobie chyba przez godz stekal, ze mu sie cycki mamy snia!!! 🤪 hahaha ojj tam zazdrosni ze synusie przy cycusiu a oni nie 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie aniulka25_m Napisano 3 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Listopada 2011 karolajna1988 napisał(a):aniulka25 napisał(a):dziewczyny pytam po raz kolejny... chcialabym jakis program do obrobki zdjec!!! macie cos? musze ludzi usunac zeby nie byli wsciekli ze widnieja na mamusiach, bo nie mam sama zdjec z malym. Zawsze sie ktos przyplatal ja mam picase 3 prosty w obsłudze i wycina sie tez http://epliki.info/grafika/edycja-i-tworzenie-grafiki/picasa zaraz zobacze co to za cudenko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Doris5969_m Napisano 3 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Listopada 2011 qrwa nawet włosów wysuszyc nie moge no niech to .................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie aniulka25_m Napisano 3 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Listopada 2011 Doris5969 napisał(a):qrwa nawet włosów wysuszyc nie moge no niech to .................... oj znam to bardzo dobrze!!! 😮 🤔 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Anulcia_m Napisano 3 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Listopada 2011 aniulka25 napisał(a):Anulcia napisał(a):W ogóle dzisiaj Emilka strasznie w kość daje..w ogóle nie chce spać!!!! teraz dopiero zasnęła..bidulka ma katarek.. 😞 bidulka! robisz jej sola na ten katarek? tak robimy solą i odciągamy fridą.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie aniulka25_m Napisano 3 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Listopada 2011 Anulcia napisał(a):aniulka25 napisał(a):Anulcia napisał(a):W ogóle dzisiaj Emilka strasznie w kość daje..w ogóle nie chce spać!!!! teraz dopiero zasnęła..bidulka ma katarek.. 😞 bidulka! robisz jej sola na ten katarek? tak robimy solą i odciągamy fridą.. no najlepszy sposob. A jestes pewna ze to katarek? ja tez myslalam ze moj maly ma katar a okazalo sie ze to sa pozostalosci wod plodowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Anulcia_m Napisano 3 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Listopada 2011 aniulka25 napisał(a):Anulcia napisał(a):aniulka25 napisał(a):Anulcia napisał(a):W ogóle dzisiaj Emilka strasznie w kość daje..w ogóle nie chce spać!!!! teraz dopiero zasnęła..bidulka ma katarek.. 😞 bidulka! robisz jej sola na ten katarek? tak robimy solą i odciągamy fridą.. no najlepszy sposob. A jestes pewna ze to katarek? ja tez myslalam ze moj maly ma katar a okazalo sie ze to sa pozostalosci wod plodowych byłyśmy dzisiaj u lekarza, i stwierdził że to katarek..mam nadzieje że szybko minie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie aniulka25_m Napisano 3 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Listopada 2011 Anulcia napisał(a):aniulka25 napisał(a):Anulcia napisał(a):aniulka25 napisał(a):Anulcia napisał(a):W ogóle dzisiaj Emilka strasznie w kość daje..w ogóle nie chce spać!!!! teraz dopiero zasnęła..bidulka ma katarek.. 😞 bidulka! robisz jej sola na ten katarek? tak robimy solą i odciągamy fridą.. no najlepszy sposob. A jestes pewna ze to katarek? ja tez myslalam ze moj maly ma katar a okazalo sie ze to sa pozostalosci wod plodowych byłyśmy dzisiaj u lekarza, i stwierdził że to katarek..mam nadzieje że szybko minie... no to faktycznie niefajnie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Anulcia_m Napisano 3 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Listopada 2011 Dziewczynki ja mówie Wam już dobranoc 😘 😘 do następnego spisania 🤪 😁 😁 😘 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie aniulka25_m Napisano 3 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Listopada 2011 dodalam kilka fotek i mowie dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 Dalej Strona 159 z 733 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Użytkownicy online Brak użytkowników do pokazania Najnowsze odpowiedzi Łożysko w ścianie tylnej | Forum o ciąży Przez Beta24 · Napisano 6 Marca Hej dziewczyny! 😊 Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕 @Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy Problemy z osiągnięciem erekcji | Forum o ciąży Przez pavla pavla · Napisano 22 Marca 2024 czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał). Problemy z osiągnięciem erekcji | Forum o ciąży Przez pavla pavla · Napisano 21 Marca 2024 Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat. Nasze kluby Czerwcóweczki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Majóweczki 2021 Klub otwarty · 43 klubowiczów Kwietniówki 2021 Klub otwarty · 24 klubowiczów Marcóweczki 2021 Klub otwarty · 22 klubowiczów Lutówki 2021 Klub otwarty · 3 klubowiczów Lipcówki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Sierpniówki 2021 Klub otwarty · 17 klubowiczów Wrześnióweczki 2021 Klub otwarty · 9 klubowiczów Październikowe mamy 2021 Klub otwarty · 4 klubowiczów Najnowsze dyskusje 10738 Majóweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Angella Napisano 12 Września 2020 3332 Kwietnióweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Mynia98 Napisano 18 Sierpnia 2020 1830 Czerwcówki🤰 | Forum o ciąży Przez Lilla Napisano 24 Września 2020 3 Czy poród był dla was bardzo bolesny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Życzę wszystkim zdrowia :) Pozdrawiam wszystkie mamy :) | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Dobry ginekolog.Polecicie dziewczyny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 Co nowego na forum o ciąży? Cała aktywność Strona główna Dyskusja ogólna Forum dla mam - dzieci z rocznika 2008 - 2021 Mamusie 2011 Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam
Mamusie aniulka25_m Napisano 3 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Listopada 2011 dziewczyny pytam po raz kolejny... chcialabym jakis program do obrobki zdjec!!! macie cos? musze ludzi usunac zeby nie byli wsciekli ze widnieja na mamusiach, bo nie mam sama zdjec z malym. Zawsze sie ktos przyplatal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Listopada 2011 Udostępnij to Napisano 3 Listopada 2011 aniulka25 napisał(a):dziewczyny pytam po raz kolejny... chcialabym jakis program do obrobki zdjec!!! macie cos? musze ludzi usunac zeby nie byli wsciekli ze widnieja na mamusiach, bo nie mam sama zdjec z malym. Zawsze sie ktos przyplatal ja mam picase 3 prosty w obsłudze i wycina sie tez http://epliki.info/grafika/edycja-i-tworzenie-grafiki/picasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie aniulka25_m Napisano 3 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Listopada 2011 karolajna1988 napisał(a):aniulka25 napisał(a):karolajna1988 napisał(a):aniulka25 napisał(a):AsiulkaZG83 napisał(a):Doris5969 napisał(a):Asia Zg moze to jakis nerwoból? Ania ja tez przysypaim nawet jak karmie właśnie sie ocknęłam z drzemki z Mateuszem przy cycu 🙂daje mi dzisiaj urwis mój kochany w kosc!! moze ...nerwica,ale co sie dziwic.. 🤨 a z tym zasypianiem u Was kochane to nieciekawie-niebezpieczna sprawa nawet bym powiedziala... 😮 wyczerpanie ,przemeczenie jakies ..musicie witaminki podjadac i spac kiedy sie da -tylko jak dziecie zasypia ,klasc sie na chocby 15min drzemki wlasnie nie chce was straszyc, mi tez czesto chce sie spac ale sie pilnuje bo u nas kilka lat temu kobieta, ktora urodzila blizniaki karmiac je w lozku zasnela i jedno przydusiala!!! oczywiscie jak sie ocknela maly juz nie zyl!!!straszny lament byl!!! wielka tragedia najlepiej cos do gęby włozyc i przezuwać 😁 ja tez padam na morde i nie moge sie dobudzic do malego przykladowo budzi sie o 3 a ja 15 min sie wybudzam z reszta on tez bo steka sie wierci ale oczu nie ma otwartych wiec go nie biore jeszcze gorzej jak zacznie wyć 🤪[/quote jak wyje pobudka w sekundzie!!! 😲 😲 😁 i to na baczność z cycem już na wierzchu hehehe oj te cyce! moj D dzis w nocy sie nabijal, bo maly spal ale sobie chyba przez godz stekal, ze mu sie cycki mamy snia!!! 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 3 Listopada 2011 Udostępnij to Napisano 3 Listopada 2011 aniulka25 napisał(a):karolajna1988 napisał(a):aniulka25 napisał(a):karolajna1988 napisał(a):aniulka25 napisał(a):AsiulkaZG83 napisał(a):Doris5969 napisał(a):Asia Zg moze to jakis nerwoból? Ania ja tez przysypaim nawet jak karmie właśnie sie ocknęłam z drzemki z Mateuszem przy cycu 🙂daje mi dzisiaj urwis mój kochany w kosc!! moze ...nerwica,ale co sie dziwic.. 🤨 a z tym zasypianiem u Was kochane to nieciekawie-niebezpieczna sprawa nawet bym powiedziala... 😮 wyczerpanie ,przemeczenie jakies ..musicie witaminki podjadac i spac kiedy sie da -tylko jak dziecie zasypia ,klasc sie na chocby 15min drzemki wlasnie nie chce was straszyc, mi tez czesto chce sie spac ale sie pilnuje bo u nas kilka lat temu kobieta, ktora urodzila blizniaki karmiac je w lozku zasnela i jedno przydusiala!!! oczywiscie jak sie ocknela maly juz nie zyl!!!straszny lament byl!!! wielka tragedia najlepiej cos do gęby włozyc i przezuwać 😁 ja tez padam na morde i nie moge sie dobudzic do malego przykladowo budzi sie o 3 a ja 15 min sie wybudzam z reszta on tez bo steka sie wierci ale oczu nie ma otwartych wiec go nie biore jeszcze gorzej jak zacznie wyć 🤪[/quote jak wyje pobudka w sekundzie!!! 😲 😲 😁 i to na baczność z cycem już na wierzchu hehehe oj te cyce! moj D dzis w nocy sie nabijal, bo maly spal ale sobie chyba przez godz stekal, ze mu sie cycki mamy snia!!! 🤪 hahaha ojj tam zazdrosni ze synusie przy cycusiu a oni nie 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie aniulka25_m Napisano 3 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Listopada 2011 karolajna1988 napisał(a):aniulka25 napisał(a):dziewczyny pytam po raz kolejny... chcialabym jakis program do obrobki zdjec!!! macie cos? musze ludzi usunac zeby nie byli wsciekli ze widnieja na mamusiach, bo nie mam sama zdjec z malym. Zawsze sie ktos przyplatal ja mam picase 3 prosty w obsłudze i wycina sie tez http://epliki.info/grafika/edycja-i-tworzenie-grafiki/picasa zaraz zobacze co to za cudenko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Doris5969_m Napisano 3 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Listopada 2011 qrwa nawet włosów wysuszyc nie moge no niech to .................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie aniulka25_m Napisano 3 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Listopada 2011 Doris5969 napisał(a):qrwa nawet włosów wysuszyc nie moge no niech to .................... oj znam to bardzo dobrze!!! 😮 🤔 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Anulcia_m Napisano 3 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Listopada 2011 aniulka25 napisał(a):Anulcia napisał(a):W ogóle dzisiaj Emilka strasznie w kość daje..w ogóle nie chce spać!!!! teraz dopiero zasnęła..bidulka ma katarek.. 😞 bidulka! robisz jej sola na ten katarek? tak robimy solą i odciągamy fridą.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie aniulka25_m Napisano 3 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Listopada 2011 Anulcia napisał(a):aniulka25 napisał(a):Anulcia napisał(a):W ogóle dzisiaj Emilka strasznie w kość daje..w ogóle nie chce spać!!!! teraz dopiero zasnęła..bidulka ma katarek.. 😞 bidulka! robisz jej sola na ten katarek? tak robimy solą i odciągamy fridą.. no najlepszy sposob. A jestes pewna ze to katarek? ja tez myslalam ze moj maly ma katar a okazalo sie ze to sa pozostalosci wod plodowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Anulcia_m Napisano 3 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Listopada 2011 aniulka25 napisał(a):Anulcia napisał(a):aniulka25 napisał(a):Anulcia napisał(a):W ogóle dzisiaj Emilka strasznie w kość daje..w ogóle nie chce spać!!!! teraz dopiero zasnęła..bidulka ma katarek.. 😞 bidulka! robisz jej sola na ten katarek? tak robimy solą i odciągamy fridą.. no najlepszy sposob. A jestes pewna ze to katarek? ja tez myslalam ze moj maly ma katar a okazalo sie ze to sa pozostalosci wod plodowych byłyśmy dzisiaj u lekarza, i stwierdził że to katarek..mam nadzieje że szybko minie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie aniulka25_m Napisano 3 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Listopada 2011 Anulcia napisał(a):aniulka25 napisał(a):Anulcia napisał(a):aniulka25 napisał(a):Anulcia napisał(a):W ogóle dzisiaj Emilka strasznie w kość daje..w ogóle nie chce spać!!!! teraz dopiero zasnęła..bidulka ma katarek.. 😞 bidulka! robisz jej sola na ten katarek? tak robimy solą i odciągamy fridą.. no najlepszy sposob. A jestes pewna ze to katarek? ja tez myslalam ze moj maly ma katar a okazalo sie ze to sa pozostalosci wod plodowych byłyśmy dzisiaj u lekarza, i stwierdził że to katarek..mam nadzieje że szybko minie... no to faktycznie niefajnie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Anulcia_m Napisano 3 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Listopada 2011 Dziewczynki ja mówie Wam już dobranoc 😘 😘 do następnego spisania 🤪 😁 😁 😘 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie aniulka25_m Napisano 3 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Listopada 2011 dodalam kilka fotek i mowie dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 Dalej Strona 159 z 733 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Gość Napisano 3 Listopada 2011 Udostępnij to Napisano 3 Listopada 2011 aniulka25 napisał(a):karolajna1988 napisał(a):aniulka25 napisał(a):karolajna1988 napisał(a):aniulka25 napisał(a):AsiulkaZG83 napisał(a):Doris5969 napisał(a):Asia Zg moze to jakis nerwoból? Ania ja tez przysypaim nawet jak karmie właśnie sie ocknęłam z drzemki z Mateuszem przy cycu 🙂daje mi dzisiaj urwis mój kochany w kosc!! moze ...nerwica,ale co sie dziwic.. 🤨 a z tym zasypianiem u Was kochane to nieciekawie-niebezpieczna sprawa nawet bym powiedziala... 😮 wyczerpanie ,przemeczenie jakies ..musicie witaminki podjadac i spac kiedy sie da -tylko jak dziecie zasypia ,klasc sie na chocby 15min drzemki wlasnie nie chce was straszyc, mi tez czesto chce sie spac ale sie pilnuje bo u nas kilka lat temu kobieta, ktora urodzila blizniaki karmiac je w lozku zasnela i jedno przydusiala!!! oczywiscie jak sie ocknela maly juz nie zyl!!!straszny lament byl!!! wielka tragedia najlepiej cos do gęby włozyc i przezuwać 😁 ja tez padam na morde i nie moge sie dobudzic do malego przykladowo budzi sie o 3 a ja 15 min sie wybudzam z reszta on tez bo steka sie wierci ale oczu nie ma otwartych wiec go nie biore jeszcze gorzej jak zacznie wyć 🤪[/quote jak wyje pobudka w sekundzie!!! 😲 😲 😁 i to na baczność z cycem już na wierzchu hehehe oj te cyce! moj D dzis w nocy sie nabijal, bo maly spal ale sobie chyba przez godz stekal, ze mu sie cycki mamy snia!!! 🤪 hahaha ojj tam zazdrosni ze synusie przy cycusiu a oni nie 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie aniulka25_m Napisano 3 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Listopada 2011 karolajna1988 napisał(a):aniulka25 napisał(a):dziewczyny pytam po raz kolejny... chcialabym jakis program do obrobki zdjec!!! macie cos? musze ludzi usunac zeby nie byli wsciekli ze widnieja na mamusiach, bo nie mam sama zdjec z malym. Zawsze sie ktos przyplatal ja mam picase 3 prosty w obsłudze i wycina sie tez http://epliki.info/grafika/edycja-i-tworzenie-grafiki/picasa zaraz zobacze co to za cudenko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Doris5969_m Napisano 3 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Listopada 2011 qrwa nawet włosów wysuszyc nie moge no niech to .................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie aniulka25_m Napisano 3 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Listopada 2011 Doris5969 napisał(a):qrwa nawet włosów wysuszyc nie moge no niech to .................... oj znam to bardzo dobrze!!! 😮 🤔 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Anulcia_m Napisano 3 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Listopada 2011 aniulka25 napisał(a):Anulcia napisał(a):W ogóle dzisiaj Emilka strasznie w kość daje..w ogóle nie chce spać!!!! teraz dopiero zasnęła..bidulka ma katarek.. 😞 bidulka! robisz jej sola na ten katarek? tak robimy solą i odciągamy fridą.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie aniulka25_m Napisano 3 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Listopada 2011 Anulcia napisał(a):aniulka25 napisał(a):Anulcia napisał(a):W ogóle dzisiaj Emilka strasznie w kość daje..w ogóle nie chce spać!!!! teraz dopiero zasnęła..bidulka ma katarek.. 😞 bidulka! robisz jej sola na ten katarek? tak robimy solą i odciągamy fridą.. no najlepszy sposob. A jestes pewna ze to katarek? ja tez myslalam ze moj maly ma katar a okazalo sie ze to sa pozostalosci wod plodowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Anulcia_m Napisano 3 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Listopada 2011 aniulka25 napisał(a):Anulcia napisał(a):aniulka25 napisał(a):Anulcia napisał(a):W ogóle dzisiaj Emilka strasznie w kość daje..w ogóle nie chce spać!!!! teraz dopiero zasnęła..bidulka ma katarek.. 😞 bidulka! robisz jej sola na ten katarek? tak robimy solą i odciągamy fridą.. no najlepszy sposob. A jestes pewna ze to katarek? ja tez myslalam ze moj maly ma katar a okazalo sie ze to sa pozostalosci wod plodowych byłyśmy dzisiaj u lekarza, i stwierdził że to katarek..mam nadzieje że szybko minie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie aniulka25_m Napisano 3 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Listopada 2011 Anulcia napisał(a):aniulka25 napisał(a):Anulcia napisał(a):aniulka25 napisał(a):Anulcia napisał(a):W ogóle dzisiaj Emilka strasznie w kość daje..w ogóle nie chce spać!!!! teraz dopiero zasnęła..bidulka ma katarek.. 😞 bidulka! robisz jej sola na ten katarek? tak robimy solą i odciągamy fridą.. no najlepszy sposob. A jestes pewna ze to katarek? ja tez myslalam ze moj maly ma katar a okazalo sie ze to sa pozostalosci wod plodowych byłyśmy dzisiaj u lekarza, i stwierdził że to katarek..mam nadzieje że szybko minie... no to faktycznie niefajnie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Anulcia_m Napisano 3 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Listopada 2011 Dziewczynki ja mówie Wam już dobranoc 😘 😘 do następnego spisania 🤪 😁 😁 😘 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie aniulka25_m Napisano 3 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Listopada 2011 dodalam kilka fotek i mowie dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 Dalej Strona 159 z 733 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0
Mamusie aniulka25_m Napisano 3 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Listopada 2011 karolajna1988 napisał(a):aniulka25 napisał(a):dziewczyny pytam po raz kolejny... chcialabym jakis program do obrobki zdjec!!! macie cos? musze ludzi usunac zeby nie byli wsciekli ze widnieja na mamusiach, bo nie mam sama zdjec z malym. Zawsze sie ktos przyplatal ja mam picase 3 prosty w obsłudze i wycina sie tez http://epliki.info/grafika/edycja-i-tworzenie-grafiki/picasa zaraz zobacze co to za cudenko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie Doris5969_m Napisano 3 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Listopada 2011 qrwa nawet włosów wysuszyc nie moge no niech to .................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie aniulka25_m Napisano 3 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Listopada 2011 Doris5969 napisał(a):qrwa nawet włosów wysuszyc nie moge no niech to .................... oj znam to bardzo dobrze!!! 😮 🤔 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie Anulcia_m Napisano 3 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Listopada 2011 aniulka25 napisał(a):Anulcia napisał(a):W ogóle dzisiaj Emilka strasznie w kość daje..w ogóle nie chce spać!!!! teraz dopiero zasnęła..bidulka ma katarek.. 😞 bidulka! robisz jej sola na ten katarek? tak robimy solą i odciągamy fridą.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie aniulka25_m Napisano 3 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Listopada 2011 Anulcia napisał(a):aniulka25 napisał(a):Anulcia napisał(a):W ogóle dzisiaj Emilka strasznie w kość daje..w ogóle nie chce spać!!!! teraz dopiero zasnęła..bidulka ma katarek.. 😞 bidulka! robisz jej sola na ten katarek? tak robimy solą i odciągamy fridą.. no najlepszy sposob. A jestes pewna ze to katarek? ja tez myslalam ze moj maly ma katar a okazalo sie ze to sa pozostalosci wod plodowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie Anulcia_m Napisano 3 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Listopada 2011 aniulka25 napisał(a):Anulcia napisał(a):aniulka25 napisał(a):Anulcia napisał(a):W ogóle dzisiaj Emilka strasznie w kość daje..w ogóle nie chce spać!!!! teraz dopiero zasnęła..bidulka ma katarek.. 😞 bidulka! robisz jej sola na ten katarek? tak robimy solą i odciągamy fridą.. no najlepszy sposob. A jestes pewna ze to katarek? ja tez myslalam ze moj maly ma katar a okazalo sie ze to sa pozostalosci wod plodowych byłyśmy dzisiaj u lekarza, i stwierdził że to katarek..mam nadzieje że szybko minie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie aniulka25_m Napisano 3 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Listopada 2011 Anulcia napisał(a):aniulka25 napisał(a):Anulcia napisał(a):aniulka25 napisał(a):Anulcia napisał(a):W ogóle dzisiaj Emilka strasznie w kość daje..w ogóle nie chce spać!!!! teraz dopiero zasnęła..bidulka ma katarek.. 😞 bidulka! robisz jej sola na ten katarek? tak robimy solą i odciągamy fridą.. no najlepszy sposob. A jestes pewna ze to katarek? ja tez myslalam ze moj maly ma katar a okazalo sie ze to sa pozostalosci wod plodowych byłyśmy dzisiaj u lekarza, i stwierdził że to katarek..mam nadzieje że szybko minie... no to faktycznie niefajnie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie Anulcia_m Napisano 3 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Listopada 2011 Dziewczynki ja mówie Wam już dobranoc 😘 😘 do następnego spisania 🤪 😁 😁 😘 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie aniulka25_m Napisano 3 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Listopada 2011 dodalam kilka fotek i mowie dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Społeczność
Ciąża i poród
Dziecko
Aktywność