Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
czarnulka agamu dziekuje bardzo 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘
wogóle laseczki jestem Wam wdzieczna za smsiki tele jak byłam w szpitalu po szpitalu nie zapomniałyście o mnie 😘 Kochaane super że jesteście 😘
młody zasnął a ja zaraz leje wannę wody i plusk 🤪
Wam też takie wysokie rachunki teraz za wodę przychodzę przy ludzikach??

czarna najgorsze są chyba te noce kiedy budzi się co chwila 😮 wlasnie po kąpieli 😞

• Mamusie
czarna79 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Landusia napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Gdzie jest Asik z K i Asik zg......

asia od tymka jest z małymm na sciagnieciu gipsu ! 🙂
a od szkairki to nie wiem..
😁 😁 😁 i ostalo sie dziecier Szakirą 🙃 😘
a tlumacze wlasnie Oli ,ze Jej mezus przyszly ma dzis wazny dzien i ze sie bedzie kąpal po raz pierwszy tak w wodzie... 🤪 duzo wody i bąbelkow ,a nawet dżakuzi mial bedzie 🤪

buhahahaha, a co na to Ola jak jej tam mowisz 🤪 🤪
no co -gapi sie na mnie ,zaciera rece i liczy na wspolna kapiel! 😁

• Mamusie
Anulcia napisał(a):
Landusiatak sobie myślałam i wymyśliłam 🤪 😁 😁żżżżżżżeee możesz kupić taką farbe specjalną do malowania twarzy i ciała dla dzieci ona jest bezpieczna bez żadnych toksyn itd.. i odbić Nadince rączke i nóżke na takim formacie jak mają te ramk od sprzedającego i włożyć zamiast tego gipsu (czy co tam jest) 🙂
Ja chyba tak zrobie kupie potrójną ramke...i w środek włoże zdjęcie Emilki a po bokach odbite rączke i nóżke 🙂 Myślicie że dobry pomysł? 🙂
ja tak Kami kiedys zrobilam,ale zwyklym tuszem z wkladu do dlugopisu,dziecko zdrowe a pamiatka jest 😉 😜

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
jesteśmy , Tymon się tak drze że szok ... chyba ma zastane wszystko i łupi się w niebo głosy ...ściągneli , wszystko ok , buciki mamy ...
Nic nie pomaga , teraz usnął ale co ruszy nóżkami to jęczy albo zaczyna płakać a ja z nim .

dzięki za otuchę i za miłe słowa !
moj kochany Zieciuś 😘 😘 😘,bedzie z czasem lepiej,bo pewnie tak jest Asku jak mowisz,ze nie wycwiczone te partie sa..ale Tymus wytrenuje i bedzie gral w pile jak Ronaldo! 🤪 a i wystraszony pewnie,bo to przezycie ogromne ...mial gipsik i nagle nie ma -ZABRALI!!!! 😮 wkoncu 😎

• Mamusie
izarybka napisał(a):
uffff kupsztal poszedł zrobiłam mu herbatke koperkowa nie chciał pic za bardzo ale w koncu kupa poszla 🤪
juuuuuuuuuuupi 🙂 obmyje go tylko zaraz i lulu 🙂
a mąż przez fona jak usłyszał że ja placze to zaczął co ci znowu nie pasuje??? żałujesz??? no k...
dobranoc kobiety 😘 😘
😮chlopy..mnie zoladek z nerwow naparzal dzis to ten tez znieczulica 😠

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
izarybka napisał(a):
uffff kupsztal poszedł zrobiłam mu herbatke koperkowa nie chciał pic za bardzo ale w koncu kupa poszla 🤪
a mąż przez fona jak usłyszał że ja placze to zaczął co ci znowu nie pasuje??? żałujesz??? no k...
dobranoc kobiety 😘 😘

szkoda gadać 😠 lepiej się do dziecka poprzytulać przez najbliższe 10 lat jak nie więcej, przynajmniej tym naszym maluchom będziemy potrzebne i świata poza nami nie będą widzieć 😉 no potem już koledzy i kolezanki będą ważniejsze 🤢

• Mamusie
asia2011 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
izarybka napisał(a):
dobranoc kobiety 😘 😘

szkoda gadać 😠 lepiej się do dziecka poprzytulać przez najbliższe 10 lat jak nie więcej, przynajmniej tym naszym maluchom będziemy potrzebne i świata poza nami nie będą widzieć 😉 no potem już koledzy i kolezanki będą ważniejsze 🤢

oby nam się udało dzieciaków wychować na porządnych mężczyzn 🙂

• Mamusie
🤪hejka!
dziekuje dziewczyny ! 😘
u nas nocka super nadii spała jak zawsze od 19 do 7 rana 🙂 ☺️
a wieczor a raczej jego zakonczenie jeszcze lepsze ☺️ wczoraj mialam z mezem niezła kłotnie az dostalam taka migrene ze myslalam ze glowa mi peknie i twarz mi wybuchnie tak mnie bolalo ale po wyjasnieniu sprawy okazalo sie ze mylilam sie totalnie co do meza i nie jest tak jak myslalam wyjasnilismy wszystko nawet michala i teraz jest super 🙂
a dzis mam dentyste a pozniej laser juuhuu ☺️