Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Anulcia napisał(a):
karolajna1988 napisał(a):
Anulcia napisał(a):
Miałam jechac do tesco na świąteczne zakupy,a zasnełam heheh jutro podejmuje kolejną próbe 😉

narkolepsja?? 😁 😁 🤪 😁 😘

No coś w ten deseń 🤪 😁 😁

mój kumpel raz zasnoł przy gościach przy stole na siedząco obudził się a gosci juz nie było z 2 h tak spał

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
a tak serio to na pewno będzie ok ! 😘 czekam na same dobre wieści już od dziś 😆
tak jest !
😎 🙂
Aś a jaką paszą karmisz mego zięcia ,że on tak pięknie rośnie???ile juz na wadze Myszek ma?

bebilon pepti (to na receptę) pod koniec listopada miał 7,180 😮
PASZĄ 🤪 😁 😁 😁 😁 😁 BUHAHAHAHHAHAHAH
Następne szczepienie chyba 19 więc się dowiem ile ma teraz 😮
🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 😁 😁 😁 😁 😁 😁 kawał chłopa mi rośnie ,ależ bede dumna teściówka jak bedzie sie prowadzal z Olinka 😎

• Mamusie
Anulcia napisał(a):
Anulcia napisał(a):
Miałam jechac do tesco na świąteczne zakupy,a zasnełam heheh jutro podejmuje kolejną próbe 😉

narkolepsja?? 😁 😁 🤪 😁 😘

No coś w ten deseń 🤪 😁 😁

mój kumpel raz zasnoł przy gościach przy stole na siedząco obudził się a gosci juz nie było z 2 h tak spał

no to nieźle 😁 moja Ciotka tak ma...potrafi zasnać nawet z fajką w ręce... 😁 kurde niby śmieszne a może do nieszczęścia doprowadzić 🤢

• Mamusie
Louisedg napisał(a):
Landusia Gratulacje!!!!!!!!!!

Zocha - bedzie dobrze z Zosieńką, teraz już na pewno wykryją w szpitalu o co biega ....

Moja tez ma odruch moro - poki co ma miec czyli jest ok
Juz po kontroli USG
Bioderka zdrowiutkie !!
🙂 🙂 🙂 🙂
rehabilitacja tez ok, iwesci pozytywne malutka rozwija sie prawidlowo wszytsko wykonuje prawidlowo i nawet ciutke szybciej

Ania100 ma racje kazde dziecko w w swoim czasie, np obrot na brzuszek ma rozpoczac sie w 4 miesiacu, a wiadomo ze u kazdego dziecka bedzie roznie.
Ale aby rozwiac obawy zawsze warto podpyutac pediatry czy wsjo w normie co was niepokoi albo przejsc sie do neurologa na te 1 wizyte chocby prywatnie i miec pewnosc, bo jezeli pojawia sie cokolwiek to im szybciej sie dziecko prowadzi prawidlowo tym lepiej

SZAMAM fasolke po bretonsku i bedziem sie zabawiac i cwiczyc

super że bioderka ok i wsio ok i
też bym zeżarła fasolkę 😞 😞 😞

Anulcia napisał(a):
Anulcia napisał(a):
Anulcia napisał(a):

narkolepsja?? 😁 😁 🤪 😁 😘

No coś w ten deseń 🤪 😁 😁

no to nieźle 😁 moja Ciotka tak ma...potrafi zasnać nawet z fajką w ręce... 😁 kurde niby śmieszne a może do nieszczęścia doprowadzić 🤢

dokładnie tak , tak moich rodziców znajoma zfajczyła chate

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
ide herbate na laktacje pic bo kurna tez cos szwankuje ost...Dorcia a jakie mm stosujesz??ja chyba zaczne tez dawac na noc ..bo kurcze ost ciezko z tym mlekiem...jak nie podolam to kupie tylko jakie???Jakas promocja w Rossmanie jest na bodajze aHipp BIO czy jakos tak...nie znam sie na tych prochach 🙂

a U was jets promocja na jedynke? u mnie tylko od 2ki wzwyz promocja 34,99 za 800 g 😠 😠a 1ka 39.99 😠 😠

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
ide herbate na laktacje pic bo kurna tez cos szwankuje ost...Dorcia a jakie mm stosujesz??ja chyba zaczne tez dawac na noc ..bo kurcze ost ciezko z tym mlekiem...jak nie podolam to kupie tylko jakie???Jakas promocja w Rossmanie jest na bodajze Hipp BIO czy jakos tak...nie znam sie na tych prochach 🙂

mi też siada coś najgorzej jest na noc i rano ok.10 wtedy wiszenie jest 😞 ja podaje mojemu raz dziennie narazie Nan

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
agamu napisał(a):
Laski wrzucam link do apteki internetowej, z której biorę wit D za 8,99. W zwykłej aptece płaciłam 24 zł. Może któraś skorzysta 🙂

http://allegro.pl/d-vitum-witamina-d-kapsulki-dla-niemowlat-krakow-i1953413687.html
mi polozna mowila ,zeby lekarz wypisal na recepte ,wtedy kosztuje grosze 🙂

oooo no widzisz 😁 jak biederka ?
niby widziala tam jakas minimalna asymetrie,ale to jeszcze nic strasznego tak mowila,ze w normnie sie miesci,a mała jest jeszcze malutka ( 😉)i ze pewnie cześciej na którymś z boczków leżakuje ,wiec nie ma poki co powodow do obaw..za dwa miechy kontrola biederek 🙂

no i gitt 🙂
a jutro na którą macie ?
rano pewno ,musze przekrecic z ranca i sie umowic 😉 ciekawe ile ta moja Gwiazda przez tydzien przybrala...7mego grud.wazyła 5295...zobaczymy jutro czy dalej sie odchudza ta moja modelka .. 😮

ktoś w związku musi być szczuplejszy 🙃 😁 bo mój to wiesz .. kawał kloca 😮 😁
buahahahha nie chce jak mamusia wygladac ..dziecie patrzac na mame apetyt traci ..bidna 😲 🤨

Matko Aska jak Ty dowalisz 😁 😁 😁 masz wirtualnego kopa 😜

• Mamusie
izarybka napisał(a):
Louisedg napisał(a):
Landusia Gratulacje!!!!!!!!!!

Zocha - bedzie dobrze z Zosieńką, teraz już na pewno wykryją w szpitalu o co biega ....

Moja tez ma odruch moro - poki co ma miec czyli jest ok
Juz po kontroli USG
Bioderka zdrowiutkie !!
🙂 🙂 🙂 🙂
rehabilitacja tez ok, iwesci pozytywne malutka rozwija sie prawidlowo wszytsko wykonuje prawidlowo i nawet ciutke szybciej

Ania100 ma racje kazde dziecko w w swoim czasie, np obrot na brzuszek ma rozpoczac sie w 4 miesiacu, a wiadomo ze u kazdego dziecka bedzie roznie.
Ale aby rozwiac obawy zawsze warto podpyutac pediatry czy wsjo w normie co was niepokoi albo przejsc sie do neurologa na te 1 wizyte chocby prywatnie i miec pewnosc, bo jezeli pojawia sie cokolwiek to im szybciej sie dziecko prowadzi prawidlowo tym lepiej

SZAMAM fasolke po bretonsku i bedziem sie zabawiac i cwiczyc

super że bioderka ok i wsio ok i
też bym zeżarła fasolkę 😞 😞 😞

😘
boże jak mi brzuch rozsadza za duzo wladowalam

• Mamusie
izarybka napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
agamu napisał(a):
Laski wrzucam link do apteki internetowej, z której biorę wit D za 8,99. W zwykłej aptece płaciłam 24 zł. Może któraś skorzysta 🙂

http://allegro.pl/d-vitum-witamina-d-kapsulki-dla-niemowlat-krakow-i1953413687.html
mi polozna mowila ,zeby lekarz wypisal na recepte ,wtedy kosztuje grosze 🙂

oooo no widzisz 😁 jak biederka ?
niby widziala tam jakas minimalna asymetrie,ale to jeszcze nic strasznego tak mowila,ze w normnie sie miesci,a mała jest jeszcze malutka ( 😉)i ze pewnie cześciej na którymś z boczków leżakuje ,wiec nie ma poki co powodow do obaw..za dwa miechy kontrola biederek 🙂

no i gitt 🙂
a jutro na którą macie ?
rano pewno ,musze przekrecic z ranca i sie umowic 😉 ciekawe ile ta moja Gwiazda przez tydzien przybrala...7mego grud.wazyła 5295...zobaczymy jutro czy dalej sie odchudza ta moja modelka .. 😮

ktoś w związku musi być szczuplejszy 🙃 😁 bo mój to wiesz .. kawał kloca 😮 😁
buahahahha nie chce jak mamusia wygladac ..dziecie patrzac na mame apetyt traci ..bidna 😲 🤨

Matko Aska jak Ty dowalisz 😁 😁 😁 masz wirtualnego kopa 😜

Asia ty tłusciochu ja to wogole nie wiem jak na ciebie patrzec 😁 😁 😁

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
ide herbate na laktacje pic bo kurna tez cos szwankuje ost...Dorcia a jakie mm stosujesz??ja chyba zaczne tez dawac na noc ..bo kurcze ost ciezko z tym mlekiem...jak nie podolam to kupie tylko jakie???Jakas promocja w Rossmanie jest na bodajze Hipp BIO czy jakos tak...nie znam sie na tych prochach 🙂

ja daje Bebiko ha1 to jest hiperalergiczne a podaje ha bo jesli w rodzice albo rodzenstwo mieli alergie na białko mleka krowiego to jest duze prawdopodobienstwo ze drugie dziecie tez bedzie miało

izarybka napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):

mi też siada coś najgorzej jest na noc i rano ok.10 wtedy wiszenie jest 😞 ja podaje mojemu raz dziennie narazie Nan

ja daje bebilon zwykły

• Mamusie
A my dziś spedzilismy dzien z tatusiem 🙂 Mój G kręcił pauzę w domciu juhuuuuuu 🤪 odpoczynek taki mówie Wam nawet udało mu się Daniela uspić po poludniu po spacerku 😜
o 16 pojechał a my zaliczylismy drugi spacer o 17 musialam pojsc do nauki jazdy na bad lekarskie oczywiscie przyslepłam pewnie od siedzenia przy laptopie 😜 trza okulary wymienic co by nie było wypadków w Radomiu 😜 wiec czeka mnie pielgrzymka po lekarzach w styczniu już do gina do laryngologa z bioderkami muszę młodego zapisać i ta rehabilitacja 9stycznia i szczepienie

• Mamusie
agamu napisał(a):
Anulcia napisał(a):
Agatkooooo nie ukrywaj sie wiem że jesteś on-line 😁 wrzuć linka do swojego nawilżacza ☺️ 😘 😘 🤪

http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=1983467472&ars_source=ars&ars_socket_id=5&ars_rule_id=4 proszę 🙂

Dziękować 😘 😘