Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Anulcia napisał(a):
Ale mam nerwa!!!!
teściowa zadecydowała,że w tym roku wigilia będzie u brata J..nie wiem jak u Was jest ale u mnie jest tak,że to dzieci do rodziców sie zjeżdżają..!!!a tam jeszcze dodatkowo będą rodzice bratowej J i jej brat z dziewuchą!brat J ma dwóch synów 5 lat i 3 lata...chyba lepiej żeby oni przyjechali do teściowej z dzieciakami i ja przyszła z Emilką (mamy rzut beretem do teściowej) niż ja mam z takim maleństwem jechać do nich..jeszcze Emilka kaszle itd..a niechce Emilki zostawiać w Święta przecież to pierwsze Nasze Święta 😞!!!a jak powiedziałam do teściowej,że w takim razie jak wigilia jest u Sławka to Emilki nie biore bo nie bede Dziecka targała tak daleko z całym wyposażeniem i dodatkowo niewiadomo jaka pogoda będzie(myślałam,że ją to ruszy) a ona do mnie : MASZ RACJE!!!DZIECKO W DOMU TO DZIECKO BEZPIECZNE....nawet jej niezależy żeby spędzić z Wnuczką Jej pierwsze święa!!! 😞 😞

sorki że tak nieskładnie napisane ale wkurzyłam sie na maxa...
ja bym wolala wyprawic sobie w domu dla Waszej trójeczki-my w wigilie sami w domu spedzamy z dziecmi,w pierwsze sw.w odwiedziny,a drugi planujemy na błogim lenistwie spedzic..ale co z tego wyjdzie,,,czas pokaze 😁 😁 😁 co roku planujemy a wataha sie gromadzi u nas w tej ciasnocie 😁 😁 😁

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
agamu napisał(a):
o żesz qrwa!!!!!!!!!!!!!!! co za masakra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/818/37428623858708954139420.jpg/][IMG]http://img818.imageshack.us/img818/9936/37428623858708954139420.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
o jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pierdaczeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃

• Mamusie
Leginsik napisał(a):
maz wpadl dal mi kase i wypedza mnie sie obkupic 🤪 w totka wygral czy to jakis dzien dobroci 😮 😁
no to pa 😘 😎
mi tak nie dawno Andru zrobil..byla sobota,ja obiad pichciłam taka nie umalowana i nie wyjsciowa..a on wpadl dal mi kase i mowi idz sobie cos kupic .. 🤪no to ja w moment (jak na mnie) bylam gotowa i gnalam co sil ...w godzine nakupilam sie ciuchow hahaha sukienke ,2bluzki ,2tuniki ,leginsy,sweterekdługi i jeszcze cos ..takze to byly najszybsze zakupy w moim zyciu,bo do Oli spieszylam 😁 😁 😁 zawsze to łaze wydziwiam i w rezutacie nioc mi sie potem nie podoba 😮szoku doznal jak mnie po godz zobaczyl spowrotem z bagazem 🙃 🙃 🙃

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
achm napisał(a):
widzę,że były wyznania miłości 🙂 ja mimo,iż niezbyt się udzielałam na forum to Was podczytywałam więc też czuję się jakoś związana 🙂i fakt potrafita wysluchać i pocieszyć 😘
no i klasnacv Ci chcialam ,a Ty nie dostepna sie zrobilas,,,, ☺️

bo ja już Jej klasnęłam 🤪 🤪 🤪

• Mamusie
achm napisał(a):
agamu napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
achm napisał(a):
widzę,że były wyznania miłości 🙂 ja mimo,iż niezbyt się udzielałam na forum to Was podczytywałam więc też czuję się jakoś związana 🙂i fakt potrafita wysluchać i pocieszyć 😘

ja czasami klaszczęo 4 czy 5ej rano jak odciągam laktatorem 🙂 wtedy nie ma problemu 🙂
WIECIE CO JA TEZ CIĄGLE COŚ ODCIĄGAM,OBCIĄGAM ,FREDA CYCE I KURNA WACKA CZASEM ☺️ ☺️JUZ SIŁ MI BRAK CZASSEM ☺️

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
achm napisał(a):
agamu napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
achm napisał(a):

ja czasami klaszczęo 4 czy 5ej rano jak odciągam laktatorem 🙂 wtedy nie ma problemu 🙂
WIECIE CO JA TEZ CIĄGLE COŚ ODCIĄGAM,OBCIĄGAM ,FREDA CYCE I KURNA WACKA CZASEM ☺️ ☺️JUZ SIŁ MI BRAK CZASSEM ☺️

buhahahaahahaahahahahahahahahaha 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁