Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
beata26 napisał(a):
My mamy chrzciny 9 czerwca akurat bedzie mecz Holandia-Denmark wynajelismy sale w jedynej knajpie we wsi i moj G sie smieje, ze bedzie kursowal miedzy sala z chrzcinami a glowna sala knajpy gdzie bedzie transmisja meczu. Dobrze, ze dzieli je korytarz, wiecnie bedzie halasu slychac
my prawdopodobnie chrzcimy w ostatnią niedzielę maja.ja to nie wiem jak Wy ale mnie te mecze to kompletnie nie interesują... ja nie wiem o co tyle hałasu...

• Mamusie
dzień dobry 🙂

no dziś to widać że wiosna rano 8 stopni ptaki śpiewają jak szalone 🤪 🤪 🤪 wiec w dzień to będzie jakieś........18 moje upragnione 😜 😜 😜

chloe czekam na relacje ze szcepienia i jak tam plasterki ???? my jutro 2-tura szczepień.....pewnie jak zawsze zresztą jesteśmy ostatni 😜

a mały jadł dziś tylko o 5 i nadal śpi 😜 😜

• Mamusie
Hej,

Ja juz w pracy ale czuje sie koszmarnie. Cos mnie zlapalo gardlo mnie boli z nosa mi leci i mam tylko nadzieje ze Florcio sie nie zarazi odemnie bo we wtorek szczepienie 3 tura.
Nawet nie wiem gdzie sie tak zalatwilam 😞
W Nocy malemu tez sie cos odwidzialo i budzi sie teraz na jedzenie o 1 i o 4. O 6:30 my malego budzimy na jedzenie zeby sie przyzwyczajal przed akademia malucha 🙂
Kasia Awad ma zapalenie oskrzeli czy Ty?

• Mamusie
Dzień dobry 🙂
Basienka budzicie żeby się do czego przyzwyczajał>? Bo nie rozumiem 🤔 U nas zapadła decyzja że chyba jednak żłobek a nie opiekunka, planuję sie tam przejść kiedyś i zobaczyć jak wygląda. Żłobek jest prywatny - koszt to 600zł - połowa tego co opiekunka....
marika wreszcie jesteś zadowolona z pogody 🙂 u mnie o 8 było już 10 stopni 🤪 Mała wylądowała teraz w łóżeczku ale jak wstanie to idziemy na dłuuuuugi spacer 🙂
Co do pobudek co 2h w nocy - pamiętacie jak pisałam że moja tak zaczęła robić? Dobra wiadomość jest taka że jej trochę przeszło, nie przesypia już 8h tak jak kiedyś ale po 5-6 w jednym kawałku więc nie narzekam. więc może to taki etap 🙂
Choruskom życze powrotu do zdrowia, Kasiunia wywołałam Cie myślami 🙂
Meliska super że się chrzciny udały a zdjęcia pozgrywacie to się nam pochwalisz 🙂

• Mamusie
wanilia napisał(a):
Basienka przeczytałam jeszcze raz i już wiem o co chodzi, ta pobudka o 6.30 celowa jest 🙂 bo myslałam że wszystkie i zgłupiałam

Colowo tylko o 6:30 🙂 do zloba bedzie szedl na 8:00 i o 8:45 ma drugie sniadanko, wiec odstep miedzy posiekami bedzie mial 2 godziny. U Nas prywatny zlobek kosztuje 900 zl za 10-godzinny pobyt. Florcio bedzie siedzial w zlobku 8-15 wiec odpowiednio mniej bedziemy placic.

• Mamusie
agami napisał(a):
wanilia napisał(a):
haha Chloe migacie sie z tymi szczepieniami 😜

dokladnie to samo chcialam napisac;D
wanila jak tam nasza zabkowa dziewczyna?;D

ząbkowa dziewczyna sporo śpi 😮 teraz właśnie usnęła przy cycu 🤔 chyba nie mam co narzekać na jej ząbkowanie - kropelki przeciwbólowe tylko na noc dostaje

• Mamusie
wanilia napisał(a):
agami napisał(a):
wanilia napisał(a):
haha Chloe migacie sie z tymi szczepieniami 😜

dokladnie to samo chcialam napisac;D
wanila jak tam nasza zabkowa dziewczyna?;D

ząbkowa dziewczyna sporo śpi 😮 teraz właśnie usnęła przy cycu 🤔 chyba nie mam co narzekać na jej ząbkowanie - kropelki przeciwbólowe tylko na noc dostaje

łe to super tylko pozazdroscic 🙂