Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
hejka kochane spoko mam bombke hehehe!!!
Basiu ząbki już Eluś ma 2 na dole na szczęście i już oki!!!!
Wanilia rowerek super też bym taki chciała małemu kupić!!!!
Co do budowy domu to my tak samo mamy z kasą ja narazie mam fundament ale płyty nie mam zalanej!!!Na wiosne ruszamy ale bierzemy kredyt!!!!
Niestety trzeba się tylko tak ratować bo kto nam pomoże jak nie BANK eheheh

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Basienka84 napisał(a):
Rita napisał(a):
nosz kurrrrr... pojemnik ze świerszczami mi upadł 😠 w życiu ich nie połapie!!!!! 😠 😠

zlapiesz zlapiesz... tez tak kiedys mialam 🙂 trzy miesice to trwalo ale w koncu juz nie slyszalam swierszczenia 🙂

hahahahaha 😁 😁 😁 😁 Ale ze mnie durnota 😎 Czytam, czytam, czytam i w głowę zachodzę o co chodzi 🤔 trzy miesiące...dlaczego złapać, a nie pozbierać...świerszcze przeczytałam jako śmieci 😁

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
Basienka84 napisał(a):
Rita napisał(a):
nosz kurrrrr... pojemnik ze świerszczami mi upadł 😠 w życiu ich nie połapie!!!!! 😠 😠

zlapiesz zlapiesz... tez tak kiedys mialam 🙂 trzy miesice to trwalo ale w koncu juz nie slyszalam swierszczenia 🙂

hahahahaha 😁 😁 😁 😁 Ale ze mnie durnota 😎 Czytam, czytam, czytam i w głowę zachodzę o co chodzi 🤔 trzy miesiące...dlaczego złapać, a nie pozbierać...świerszcze przeczytałam jako śmieci 😁

hehe Coq po 3 miesiącach śmieci pewnie same by z domu wypełzły 😁
Basieńka no właśnie pamiętałam że któraś też ma agame ale nie pamiętałam która 🙂
a co dajesz do jedzenia? nasze mają ok 30 cm i 25 cm dostają noworodki mysie,świerszcze,jakieś robaki, granulat i bazylie-to wsio

• Mamusie
wiecie co-coś mi spokoju nie daje: szłam z małą do tego banku i po drodze przy jednej kamienicy usłyszałam hmmm jęki,wycie nie wiem jak to nazwać -mężczyzny starszego chyba ,zatrzymałam się na chodniku i nasłuchiwałam-drzwi od klatki schodowej tam były otwarte i myślałam w pierwszym momencie ze może ktoś spadł ze schodów albo nie wiem zawał może ma i chciałam tam wejść ,zostawiłam małą na chodniku i podchodze a drzwi ktoś zamknął (nie było nikogo widać) to pomyślałam że może ten wyjący chory jakiś -niedorozwinięty umysłowo no i ktoś drugi tam zamknął te drzwi żebym nie słuchała ,może bym zapukała i zapytała czy wszystko ok ale ze małą miałam to miałam troche cykora,więc poszłam dalej ,
ale teraz w domu tak się nad tym zastanawiam-a jak tam kogoś mordowali?????? 🥴
chyba oglądam za dużo kryminałów ale możliwe nie?

• Mamusie
Rita napisał(a):
wanilia napisał(a):
Rita w związku z tym że już jest styczeń to rozmyślne wydawanie zacznij od tego że nie pokażesz mężowi tych bodziaków 😁
Wiem ze większość dzieci potrafi to od dawna ale i tak się pochwalę : Werka nauczyła się wczoraj wchodzić na kanapę - tak jej się spodobało że cały wieczór trenowała

hehehe dobre 😉
a Werci gratuluje -Majcia opanowała tę sztukę ze 3 dni temu też dopiero i od tygodnia chodzi

u mnie Michałek chodzi od 17 grudnia 😉ale umie schodzić tylko z łóżka wchodzić nie umie 😜 a i raczkować to moje dziecię nie potrafi 😜 tylko się czołga jak żołnież 🙃 każde uczy się innych rzeczy 🙃

• Mamusie
Basienka84 napisał(a):
Rita napisał(a):

😮 😮 🙃 😁 😁 no masakra 😜

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
Basienka84 napisał(a):
Wlasnie bo zapomne potem... 8 lutego w klubie malucha jest bal przebierancow... doradzcie mi za co przebrac Florka tanim kosztem....

Tanim kosztem?

😁 😁 😁
A foto pochodzi ze strony disign dla dzieci, a oni ostatnio na fb umieszczali inspiracje na bale przebierańców, może coś Cię zainspiruje 😉

normalnie leże przy Was!!! 😁 😁

• Mamusie
Rita napisał(a):
coquelicot napisał(a):
Basienka84 napisał(a):
Rita napisał(a):

hehe Coq po 3 miesiącach śmieci pewnie same by z domu wypełzły 😁
Basieńka no właśnie pamiętałam że któraś też ma agame ale nie pamiętałam która 🙂
a co dajesz do jedzenia? nasze mają ok 30 cm i 25 cm dostają noworodki mysie,świerszcze,jakieś robaki, granulat i bazylie-to wsio

😮 🤢

• Mamusie
Rita napisał(a):
wiecie co-coś mi spokoju nie daje: szłam z małą do tego banku i po drodze przy jednej kamienicy usłyszałam hmmm jęki,wycie nie wiem jak to nazwać -mężczyzny starszego chyba ,zatrzymałam się na chodniku i nasłuchiwałam-drzwi od klatki schodowej tam były otwarte i myślałam w pierwszym momencie ze może ktoś spadł ze schodów albo nie wiem zawał może ma i chciałam tam wejść ,zostawiłam małą na chodniku i podchodze a drzwi ktoś zamknął (nie było nikogo widać) to pomyślałam że może ten wyjący chory jakiś -niedorozwinięty umysłowo no i ktoś drugi tam zamknął te drzwi żebym nie słuchała ,może bym zapukała i zapytała czy wszystko ok ale ze małą miałam to miałam troche cykora,więc poszłam dalej ,

mnie to po ostatnich akcjach( m.in w sanoku strzelanina w biały dzień )szokuje świat do okoła..więc nie wiem co Ci napisać....

nie myśl o tym ....

• Mamusie
My już po spacerku, Werka się obudziłą pod blokiem, jak to Coq napisała kiedyś - zeby się mamusia w domu nie nudziła 😁 Po drodze zajrzałyśmy do tanioszki (Holi 🙃 ) i upolowałam spodenki na wiosnę dla Werki i.......kołderkę z ochraniaczem 🤪 To juz dla Maluszka będzie 🙂
Rita ja bym z Małą nie ryzykowała chodzenia po podejrzanych bramach 🥴 I chyba faktycznie zacznij jakies komedie romantyczne oglądac zamiast W11 😜

• Mamusie
marika321 napisał(a):
Rita napisał(a):

mnie to po ostatnich akcjach( m.in w sanoku strzelanina w biały dzień )szokuje świat do okoła..więc nie wiem co Ci napisać....

nie myśl o tym ....

nic nie słyszałam o Sanoku 🥴

• Mamusie
Michałek poleca niejadkom spaghetti
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/43/img0012hol.jpg/][IMG]http://img43.imageshack.us/img43/9801/img0012hol.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

normalnie pychota 🤪

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/694/img0007hma.jpg/][IMG]http://img694.imageshack.us/img694/9913/img0007hma.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusie
wanilia napisał(a):
My już po spacerku, Werka się obudziłą pod blokiem, jak to Coq napisała kiedyś - zeby się mamusia w domu nie nudziła 😁 Po drodze zajrzałyśmy do tanioszki (Holi 🙃 ) i upolowałam spodenki na wiosnę dla Werki i.......kołderkę z ochraniaczem 🤪 To juz dla Maluszka będzie 🙂
Rita ja bym z Małą nie ryzykowała chodzenia po podejrzanych bramach 🥴 I chyba faktycznie zacznij jakies komedie romantyczne oglądac zamiast W11 😜

gratuluje zakupów 🙂
Wanilia to własnie było w centrum miasta na jednej z dużych ulic -to wygląda tak że jest z 30 połączonych kamieniczek w jednym rzędzie i od ulicy dzieli je jedynie chodnik ,pieszych nie było prócz mnie ale samochody jakieś jeździły tak ze to nie były jakieś ''slamsy '' inaczej uciekała bym od razu z tamtąd gdzie pieprz rośnie

• Mamusie
Marika Michałek wymiata 😁 Jak robisz dla niego spaghetti?
Co do samodzielnego jedzenia to my od dawna próbujemy i rączkami idzie nam super a łyżeczką.....to chyba zależy od tego czy Werka głodna czy raczej ma ochotę się pobawić. Tyle że ja do rączki daję 'zaladowaną" łyżeczkę- do samodzielnego nabierania jeszcze nam daleko 😉 Ciuszki oczywiście cierpią na tej nauce ale ja się nie przejmuje - po to kupuję używki żeby się z nimi nie cackać 😜