Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
marika321 napisał(a):
Coq a ty gadasz z siostrą na tel czy skype??

Nie, Trudno nam się zgrać ... 🥴 zazwyczaj do siebie piszemy...ona ma dwójkę dzieci, praca itd. Jaśmina domagająca się uwagi,więc w chwili wolnej pogadamy na fb, podobnie z drugą siostrą, a ona jeszcze bardziej zabiegana. Natomiast mama ma stacjonarny telefon więc do niej mam za darmoszkę 🙂

• Mamusie
3452 - zaznaczam że do tej strony udało mi się nadrobić - reszta potem 🙂
Ślicznie sie Maciuś śmieje za pierwszym zdjęciu 🙃
Rita powiem szczerze ze mnie takie wynalazki nieprzekonują - chyba jestem tradycjonalistką która bedzie zachęcała dziecko do pedałowania raczej niż naciskania pedału gazu. Zresztą ja ne cierpię quadów i tym podobnych

• Mamusie
Myślę, że się Nadia nie obrazi 😉 wstawię Wam co napisała, bo to w końcu o tym co u Nich 🙂
" Hej Justyna u nas wszystko ok. Tosia rozrabia, nie choruje, dalej karmie ja piersią. Wszystko super, gdyby nie to, ze w nocy nadal budzi się na karmienie co 2-3 h. Ogólnie brak czasu,robimy remont, trochę pracuje. Podczytuje Was, ale głupio mi, ze tak nieregularnie się odzywam, wypadlam już z Waszego rytmu forum, więc nic nie pisze. Pozdrów dziewczyny. Zawsze o Was ciepło myśle "

• Mamusie
wanilia napisał(a):
3452 - zaznaczam że do tej strony udało mi się nadrobić - reszta potem 🙂
Rita powiem szczerze ze mnie takie wynalazki nieprzekonują - chyba jestem tradycjonalistką która bedzie zachęcała dziecko do pedałowania raczej niż naciskania pedału gazu. Zresztą ja ne cierpię quadów i tym podobnych

Ja też przekonania nie mam ale mąż zamiłowanie fo aut i motorów a dziadek fan żużla więc prezenty ciut w tym kierunku
Spijcie dobrże. Kolorowych snów 😉 dobranoc:*

• Mamusie
wanilia napisał(a):

Maciuś z reguły jest uśmiechnięty, wszyscy mówią, że bardzo radosne z niego dziecko 🙂

tylko po prostu jak widzi aparat to zazwyczaj jest zafascynowany sprzętem i uśmiech jak na złość znika z buziuni...

no nic żegnam Was, dobrej nocy 😘

• Mamusie
Coq mój mąż na kompie to się zna tyle co by allegro włączyć a i ja nie lepiej heheh
Wanilia mnie też przerażają czasami wizje Adama co do motocyklowej przyszłości Majki ale mam świadomość tego że Majci tata należy do teamu kaskaderskiego więc pewnie tak całkiem jej to nie ominie 🤨

• Mamusie
Oooo mamo,dobrze ze ten dzien juz sie konczy...mje dziecko podjelo dzisiaj chyba 100 prob wykonczenia mnie nerwowo...i chyba jej sie udalo, juz dzisiaj mialam nie na zarty ochote dac jej w dupe. Szok,jak ona psoci!!!!!! Ciagle siedzi mi w szfkach, i w ciuchach i w kuchni,wszystko wyrzuca,co ja uloze to za dwie minuty znowu moje gacierozrzuconepo calym domu. Ja myslalam ze dla.wlasnego dziecka bede miala duzo cierpliwosci,ale niestety...
Poza tym dzisiaj dwa razy sie wywalila.przez wlasne nogi i krew jej z buzi leciala. A jak chcialam sprawdzic czy ma wszystkie zeby,to wiecie co odkrylam?!?!?! Piekna,wielka piatke!!!!!! No szok,dopiero jej wychodzi ostatnia dwojka, trojek i czworek nie ma,a ma piatke u gory po lewej stronie. Myslalam,ze to na ta wychodzaca dwojke jest taka maruda,ale to chyba ta nieszczesna piatka powoduje to ciagle marudzenie i budzenie sie w nocy czesto
Ufffff,wyzalilam sie:-S

• Mamusie
Aniqa ja też czasami jestem na skraju cierpliwości...No,ale oprócz dziecka są inne stresy, problemy, kto pracuje to pewnie jakieś stresy z pracy znosi, kto nie pracuje i siedzi jak ja 24/24 z dzieckiem też ma czasami po dziurki w nosie... także się nie przejmuj...moim zdaniem to bardzo ważne mówić o takich stronach macierzyństwa, bo to nie tylko dziu dziu dziu moje maleństwo.

Też się żegnam z Wami.
dobrej nocy!!

• Mamusie
Ja dodam,ze ten kto pracuje,to idzie do ludzi i sie troche odchamii a tak jak ja 24/24 na wiosce bez sklepu nawet autobusow nie ma to ocipiec idzie.Tez czasem nie mam cierpliwosci,ale zagryzam wargi i dzialamdalej. Mysle czasem,ze mam szczescie poswiecac corce tyle czasu,ale z drugiej zas strony jakis odpoczynek,urozmaicenie by sie przydalo. Moj Mkazal mi rozejzecsie za wycieczka w wakacje,ale pewnie i tak nic z tego bo auto nsm sie sypie i trzeba ciulac na nowe. A poza tym jakbysmy pojechali gdzies nad wode to ja bympilnowala Sare a wygodnis by topil smalec hehe
Dobranoc

• Mamusie
Haha, topienie smalcu:-D:-D:-D slodkie:-P
Ja to sama chcialam napisac co Beata. Bogu dziekuje,ze mam prace do ktorej chodze bo chce a nie bo musze( pomijajac ostatnia sprawe zwiazana z tym,ze moj szef mnie niezle w ciula wali na kase). Ja jestem pewna Coq,ze jakbym byla. Domu z Kalina 24/24 to bym w krotkim czasie w jakas depresje wpadla...kocham moja Corke nad zycie,ale dla wlasnego zdrowia psychicznego chce chodzic do pracy