Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Nova no jak to o kim zapomniałas 😉)) o swojej ulubionej koleżance 😉))
Bry bry bry bry bry dziewuszki...
Ja od dziś na antybiotyku;/
Młody za to pierwszy raz przesłał noc bez nurofenu 😉)
Ważą w biedronce są super puzle drewniane.... Kupiłam jedne ale tak się super bawi że z niania odkupił jeszcze dwie tabliczki 😉)) że zwierzętami i owocami 😉

• Mamusie
agami napisał(a):
Nova no jak to o kim zapomniałas 😉)) o swojej ulubionej koleżance 😉))
Bry bry bry bry bry dziewuszki...
Ja od dziś na antybiotyku;/
Młody za to pierwszy raz przesłał noc bez nurofenu 😉)
Ważą w biedronce są super puzle drewniane.... Kupiłam jedne ale tak się super bawi że z niania odkupił jeszcze dwie tabliczki 😉)) że zwierzętami i owocami 😉

Piszesz o tym pociągu alfabecie co był już kiedyś? Weronika też się nim super bawi 🙂 A jak to cos innego to pisz : dam cynka mamie zeby kupiła jak będzie wracać z pracy

• Mamusie
A tak poza tym to heja...

Agami kochana moja - no wybacz okropnej Novej 🤨 ☺️ 😘

Wiecie co...ja nie mam już słów żeby opisać tą moją sytuację z Prezesem ☺️ ☺️ ☺️
Wczoraj nosiłam go na rękach od 22-ej do 23-ej 😮 Nawet usiąść nie mogłam bo wył jeszcze bardziej...po godzinie chyba się zmęczył bo przysnął i pozwolił mi się z nim położyć...afkors on nadal na mnie leżał trzymając mnie za szyję 🤔
Ogólnie przespałam chyba łącznie ze 3 godziny bo w nocy co chwilę płacz i wstawanie no i o 5-ej na dzień dobry wycie i smarkanie i sranie ...
...nie daję rady już...i jeszcze ten remont i wszechobecny syf...zwariuję niedługo 🥴 🥴 🥴

• Mamusie
Hej,

U mnie dzis pogodo troche do D.py spac mi sie nie chce caly czas.
Floro jak zawsze szaleje w domu, a moj M dostaje do glowy z malym. Jak to mi powiedzial wczoraj czuje sie jakby maryche codziennie palil 😉
Rita urlop spedzamy we Francji. W Trzech Dolinach na nartkach
Nova ja tez Ci wybaczam zapomnienia o mnie 😜 Co do Prezesa to juz jest blizej konca zabkowania niz poczatku. Trzymam kciuki.
Melisa Wszystkiego Najlepszego duuuuuuuzo zdrowka szczescia pomyslnosci ciepliwosci i spelnienia marzen 😘

• Mamusie
O widze, ze sie juz wydalo 😉 a mialam wlasnie pisac, ze z okazji nadejscia wiosny... tylko nie pytajcie ktorej 😜
Biszkopta wczoraj nie dalam rady zrobic, bo wrocilam z pracy dpoiero o 23:30 i nie mialam sily ruszyc nawet malutkim palcem 🤢 corcia wyrozumiala i na mleczko obudzila sie dopiero o 5:40 a pobudka 8:30 🤪 to u nas nie do wiary!!! Za biszkopta powiedzmy, ze sie juz zabralam... jaja oddzielone, ino proszku do pieczenia brak 😜 czekam az M interwencje zakonczy
Julka zas cos w klawiaturze poprzestawiala 🤢

• Mamusie
A tak swoja droga Meliska piekna masz datę urodzin 🙂 Moja koleżanka ze studiów się dziś na porodówkę szykuje - ciekawe czy jej się uda 🙂 Czwarty dzien po terminie to by się mogło coś ruszyć 😜
A moje dziecko zasnęło dziś o 10 😮 Próbowałyśmy do dziadków na kawkę iść ale ledwo zobaczyła dziadka w drzwiach to się rozbeczała więc spasowałam i wróciłysmy do domku (rodzice mieszkają zaraz obok 😉 ) No i tak mi marudziła że w końcu pytam czy chce spać a ta rączkę wyciąga i prowadzi mnie do łóżeczka 🤔 Ciekawe ile pośpi i jak nam sie dalej dzień ułoży przy tak wczesnej drzemce....
NovaM my też miałyśmy noc z przebojami ale przy Twojej to pikuś bo cała akcja trwała godzinkę a potem spałyśmy razem w łóżku do 7.30. Myślę że u nas to kwestia brzuszka była bo Młoda strasznie pierdziała a dziś rano zaczęła dzień od stękania eeeee eeeee i walnęła pięknego kupsztala w nocnik 😁
I muszę Was jeszcze przeprosić ale zdjęć dziś nie będzie ☺️ Weronika zasnęła mi wczoraj przed 20 a ja byłam taka zmęczona że się położyłam zaraz po niej i zdjęć nie zgrałam 🥴 Coś mi się wydaje że teraz już tak będę chodzić spać z kurami, jednak brzuszek daje trochę popalić i naprawdę wieczorami jestem niezywa....
Chloe super że podejrzałas dzidziusia i że pięknie rośnie : to nagroda za mdłości 🙂

• Mamusie
Drugie śniadanie zaszykowane. Nasz ostatni hit to płatki owsiane na mleku plus zblendowane owoce. Robię je w różnych wariantach zaczynając od płatków (owsiane, orkiszowe, żytnie, gryczane) po dodatki : banan, jabłko, morele z kompotu, brzoskwinie z puszki, rodzynki, żurawina itp. Młoda wciąga porcję płatków robioną na 150ml mleka co po dodaniu owoców daje pełną miseczkę sporej wielkości 🙂

• Mamusie
Ja rządzę w kuchni 😎 biszkopt upieczony, wygląda nawet nawet, zobaczymy jak przekroję... z przepisu Mariki, bo mąki ziemniaczanej niet 😉 ale obu Wam bardzo dziękuję 😘 następnym razem wypróbuję przepis Agami 🙂 Muffinki też już mam gotowe 🙂 Będę jeszcze tak polecane przez Was parówki w cieście francuskim robić 😉

Raz jeszcze dziękuję za życzonka 🙂

• Mamusie
meliska napisał(a):
Ja rządzę w kuchni 😎 biszkopt upieczony, wygląda nawet nawet, zobaczymy jak przekroję... z przepisu Mariki, bo mąki ziemniaczanej niet 😉 ale obu Wam bardzo dziękuję 😘 następnym razem wypróbuję przepis Agami 🙂 Muffinki też już mam gotowe 🙂 Będę jeszcze tak polecane przez Was parówki w cieście francuskim robić 😉

Raz jeszcze dziękuję za życzonka 🙂

myślę że wyszedł 😉 naprawdę zawsze wychodzi 😉

będzie impreza??? 😎