Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Mała zasnęła, więc mogę coś napisać 🙂

Melisko nasza droga wszystkiego najlepszego w tę kolejną wiosnę!!! Oby układało się życie w sferach różnych po twojej myśli. 😘

Nova wiosną z chęcią się podzielę. Obiecuję jutro wysłać w paczce 🙂 🙂
A co do ząbkowania Kajtka...bardzo współczuję. Ja w ogóle myślałam, że tak właśnie ząbkowanie przechodzą dzieci, jak twój mały synek...mam to szczęście, że u nas spokojnie... Siły kochana!!!

Wanilia nie załapałam na początku dziadków 😎 myslalam, ze o rodzicach swoich piszesz i już pomyślałam, że Ty gdzieś w hotelu rezydujesz 😉

Już nie wiem teraz co miałam pisać jeszcze.

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
Dziewczyny, w końcu spełniłam swoje mikro marzenie 🙂 Uszyłam Jaśminie szmacianego królika 😁

A tutaj, pierwsze dzieło 😁 Do tej pory Mała maznęła jedną kreskę, dwie...a tu proszę jakie emocje wylała na papier 🙂

Super 🙂
Krolik przepiekny 🙂 A artystka z Jasminki bedzie 100% 🙂

• Mamusie
hejka kochane!!
Nova pomogłam bym ci choć na jeden dzień a ty byś do spa [poszła z Jerzym hehe!!!!
Kajtek na pewno był by inny z obcą osoba!!!
Coq Króliczkowa Panna piękna masz talent a Jaśminka jeszcze większy heheh!!!
Moja siostrzenica z takim królikiem od małego do teraz śpi a ma 13 lat a królik męski nazywa się BAMBUS hhehe
Wanilia mówisz że szybko chodzisz spać no pewnie odpoczywaj bo czeka cie dużo!!!

• Mamusie
Dzięki dziewczyny, to tak to pani króliczyca...nazwałyśmy ją Klara, po babci 😉

Nova żeby Ci ulżyło przyjęłabym Kajtka na godzinę chociaż, Jasmina miałby jakieś towarzystwo. 😉

Wróciliśmy dziś z punku B do punktu A, czyli wywaliłam łóżeczko z sypialni...łóżeczko, które od jakiś 3 tygodni tylko tam stało i się kurzyło. W końcu nie będę się przeciskać do łóżka i łóżeczka nie będę musiał przesuwać, żeby szafę otworzyć.

• Mamusie
dzień dobry 🙂

właśnie gotuje się zupka ogórkowa 😁

w pracy dobrze 🙂 towarzystwo fajne (mam nadzieję, że nie zapeszę 😉)

M. był dzisiaj z Maćkiem u lekarza, gardło czyste, oskrzela czyste. to taki stan zapalny. kazał patrzeć na rodzaj kataru...

ale aż mi dziwnie... bo moje dziecko pierwszy raz było u lekarza beze mnie... 😞

• Mamusie
Meliska wszystkiego naj naj najlepszego 😁

Basieńka zazdroszczę Wam tego urlopu we Francji ☺️

Nova podziwiam Cię kochana. i wiem, że na pewno dasz sobie radę. no i w końcu będzie lepiej! 😘 😘 😘

Coq no szmacianka cudownaaaa!!! serio serio! 🙂 i chyba taka dość duża... 🙂

• Mamusie
Dobry wieczor 🙂
Meliska Wszystkiego co najlepsze zdrowka,radosci,spelnienia marzen,pociechy z Julci i wszystkiego co najwspanialsze zyczymy Tobie-ja i Sarah
CoqPani Kroliczkowa przepiekna!!!! Bardzo mi sie podobaja takie zabawki są od serca i dlatego takie cudowne 😆 A jakieś imię posiada?
Nova przybijamy sobie 5 🤢

• Mamusie
Dzien dobry!
Juz po wizycie, potwierdzony bobas 20mm, co daje 8t6d 🙂) wszystko ok 🙂
Ja wsuwam ogoki kiszone 😉
Dzisiaj i wczoraj to ja bylam w pracy a maz z malym i sluchajce jest wykonczony. Mowi na julka male diable 😉

Coq jasmina przeslodka, i krolik bardzo fajnie ci wyszedl.
Reszte Araz nadrobie 🙂

• Mamusie
Dzień dobry,
Marika i jak, zasypało Was?
Chloe : 🤪 🤪 🤪 Bardzo się cieszę 🙂
Coq króliczka prześliczna, żadna kupna zabawka nie ma tyle uroku 🙂 Mam nadzieję że kiedyś pójdę w Twoje ślady i też coś dzieciom uszyję 🙂 A co do mleka to wydaje mi się że Jasmina sobie sposób na smoczek znalazła...Weronika też ostatnio w ciągu dnia próbuje się do smoka przykolegować ale jak uda jej się znaleźć to zabieram bo nie cierpię jak chodzi ze smoczkiem po domu 🥴
Bsienka udanego urlopu i ostrożnie na tych nartkach 🙂
A ja dziś do fryzjera idę, tzn tata mnie zawozi bo coś zdrowie nie chce do mnie wrócić....Chyba nawet nie muszę pisać ja wygląda mój nos po 10 dniach kataru?

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/837/dsc0332jx.jpg/][IMG]http://img837.imageshack.us/img837/3498/dsc0332jx.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusie
wanilia napisał(a):
Dzień dobry,
Marika i jak, zasypało Was?
Chloe : 🤪 🤪 🤪 Bardzo się cieszę 🙂
Coq króliczka prześliczna, żadna kupna zabawka nie ma tyle uroku 🙂 Mam nadzieję że kiedyś pójdę w Twoje ślady i też coś dzieciom uszyję 🙂 A co do mleka to wydaje mi się że Jasmina sobie sposób na smoczek znalazła...Weronika też ostatnio w ciągu dnia próbuje się do smoka przykolegować ale jak uda jej się znaleźć to zabieram bo nie cierpię jak chodzi ze smoczkiem po domu 🥴
Bsienka udanego urlopu i ostrożnie na tych nartkach 🙂
A ja dziś do fryzjera idę, tzn tata mnie zawozi bo coś zdrowie nie chce do mnie wrócić....Chyba nawet nie muszę pisać ja wygląda mój nos po 10 dniach kataru?

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/837/dsc0332jx.jpg/][IMG]http://img837.imageshack.us/img837/3498/dsc0332jx.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

dzień dobry
piękna fotka Wanilia!!!aż się reszty nie mogę doczekać 🤪 zwłaszcza z brzuszkiem 😉

trochę nas zasypało ale tragedi niby nie ma 😜 ale chciałam dziś jechać po buty na wiosnę ale po g.... mi narazie takie buty.... jak sniegu powyżej kostek.... 🤨 🤔

• Mamusie
Co do smoczka to u nas podobnie ja daję tylko do spania młodemu ale jak tylko znajdzie to też chce i czasem jak się obudzi nie chce oddać.... nigdy nie był aż tak za smoczkiem ale ja myślałam że to może że te czwórki mu idą wszystkie 4 już widać białe kropki ....ale to może poprostu taki etap bo widzę że te dzieci idą dosyć książkowo ....
np. jak ostatnio ktoś pisał o oddawaniu śmieci to Michałek nie oddawał...tylko zjadał najchętniej a teraz faktycznie przynosi .... 🙃 i to chyba taki etap....

a z tym smoczkiem to czasem żałuję że go nie zlikwidowałam koło roczku bo pewnie było by łatwiej...ale teraz to poczekam ąz wyjdą te czwórki.... 😉