Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
aaagaaa napisał(a):
wanilia napisał(a):
dzień dobry 🙂
Ja znów sama bo płeć brzydka na budowie 😜 M się zawziął i walczy ze wszystkim sam ale gdyby wział ekipę to za same fundamenty wyszłoby ok 7000zł robocizny 😲 szok

no pieniędzy to na dom idzie... zobaczysz... to dopiero początek

Haha, gorzej że zalejemy fundamenty i nie będzie już czego wydawać 😉

• Mamusie
wanilia napisał(a):
aaagaaa napisał(a):
wanilia napisał(a):
dzień dobry 🙂
Ja znów sama bo płeć brzydka na budowie 😜 M się zawziął i walczy ze wszystkim sam ale gdyby wział ekipę to za same fundamenty wyszłoby ok 7000zł robocizny 😲 szok

no pieniędzy to na dom idzie... zobaczysz... to dopiero początek

Haha, gorzej że zalejemy fundamenty i nie będzie już czego wydawać 😉

ale to szybko dostaliście warunki przyłączeniowe a potem pozwolenie na budowę. jak jeszcze niedawno pisałaś o mieszkaniu a teraz już zaczynacie budowę 🙂

• Mamusie
dzień dobry 🙂
Jaśminka jaki ma uśmiech bajeczny 🤪
Aga ale Ci fajnie z tą koleżanką-ja ze swoją przyjaciółką tylko na skypie sie widuje a na zywo widziałayśmy się jak byłam w 3 miesiącu ciąży 🥴
my wróciliśmy właśnie z fluhmarku ( takiego targowiska) i jestem mega zadowolona bo trafiliśmy na fajowe zabawki dla Majci a pogoda też nas miło zaskoczyła-prawie 30stopni mamy czaaaad 🙂

• Mamusie
Rita napisał(a):
dzień dobry 🙂
Jaśminka jaki ma uśmiech bajeczny 🤪
Aga ale Ci fajnie z tą koleżanką-ja ze swoją przyjaciółką tylko na skypie sie widuje a na zywo widziałayśmy się jak byłam w 3 miesiącu ciąży 🥴
my wróciliśmy właśnie z fluhmarku ( takiego targowiska) i jestem mega zadowolona bo trafiliśmy na fajowe zabawki dla Majci a pogoda też nas miło zaskoczyła-prawie 30stopni mamy czaaaad 🙂

Rita no rewelka z tą temperaturą 🤪 A ja się wybieram na spacer jak sójka za morze. ale u mnie teraz ciężko, 3 piętro, widny nie ma. Musze małą w łóżeczku zostawić, zeby wózek z nieść, a do lekkich on nie należy. Mam jeszcze drugi super leciutki, ale po pierwsze dziecko siedzi tyłem, a po drugie bardzo płytki jest, tak jakoś dziecko siedzi dziwnie wydaje mi się. No ic teraz mała śpi, zobaczymy później, może tatuś już wróci.

• Mamusie
Dzien dobry
Moje dziecko chore i mimo,ze pogoda super my w domu siedzimy.
Coq buziaki dla Yasmine na 9miesiecy
Baska bylam raz na takim markcie w Bochum. Oj poszlabym raz jeszcze 😉
Aga Maciek to rakieta chlopak
Aniqa mam nadzieje,ze zabawa byla udana
Jesli kogos pominelam to prEpraszam,ale po nieprzespanej nocy nie bardzo lapie kontakt.

• Mamusie
Beata zdrówka Twojej pchełce życzymy 😘
Coq-trafił nam się fajny "stoliczek" z fisher price za jedyne 10e jak nowy-wstawiła bym fotke ale coś mi imageshack nie chce linków ostatnio kopiować 😮 no i samochodzik samojeżdżący z różnistymi światełkami itd-Maja posikana 😁 a tata sobie helikopterek zafundował i bawi się mój duży chłopiec nim w ogrodzie hehe
a z tym pakowaniem dziecka z piętra to zawsze kłopoty samej-my tak w Bobrocu mamy-na szczęście tutaj mamy domek parterowy tak że mi się upiekło

• Mamusie
Hej,
przede wszystkim zdrówka życzę Saruni 😘
Ja padam na pyska, powiem Wam że popołudniami to mi się tak spać chce ze wyrobić nie mogę 🤔 Calutki weekend siedzę sama z Weroniką i w tzw międzyczasie staram się posprzatać, zrobić zakupy, ugotować itd...Ale i tak jest fajnie w porównaniu z wizją jutrzejszej pobudki o 5 🥴 Obiecuję sobie że jak juz będę w domku z Małą to nie bedę narzekać 😜
I jeszcze Wam sie pochwalę że Werka wreszcie zaskoczyła że poruszanie się jest fajne i ruchem pełzako-obrotowym jest w stanie dotrzeć wszędzie 😁 Wy to już chyba zapomniałyście o takim sposobie przemieszczania się 😉

• Mamusie
Dzieki dziewczyny za zyczenia zdrowka Saruni 😘
Rita fajowy stolik
U nas zabawki w 2 koszach i toys bagu,takze tez dostatek.
Wanilia Sarah przemieszcza sie albo u nas na rekach albo w wozku. Zero raczkowania a pelza albo w boxie albo na lozku. Za to jak sie ja trzyma za raczki to robi kroczki 🙂