Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Dzień dobry
My wracamy właśnie ze śląska na podkarpacie 😉
Dziś mam urlop 😉 więc jak dotrzemy do domu to zrobię sobie pranie i nagotuje obiadkow Michalkowi 🙂
Pralkę mam elektrolux i jestem bardzo zadowolona 🙂
Piorę już gdzieś ze 2 m-ce w vizir sensitive,wszystkie i nasze i małego rzeczy 🙂

Aniqa dobrze ze się wybawilas należało Ci się 😉 😉 😉

Hmmmmmmm nic więcej nie pamiętam ......

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
marika321 napisał(a):

Nie ma czego pamiętać, bo ja tu najwięcej bredzę 🙃 🙃Rita dzielnie to znosi 😜

My już po spacerze. Jaśmina usnęła akurat jak weszłyśmy do domu, czyli super bo mam chwilę dla siebie. 🙂 Jest już gorąco więc fajnie, że spacer zaliczony 🙃 Męża wykorzystałam do zniesienia wózka, a że wzięłam ten lekki nie trudno było się wdrapać na trzecie piętro!
Jak się okazało mamy piwnicę - nie wiedziałam 😜 - ale jest taka fajna, że po prostu na parterze 😆 więc problem mam z głowy zniesiemy duży wózek do piwnicy i tylko z Jaśminą na rękach będę schodzić. A lekki przyda mi się w mieszkaniu i na wyjazdy. Zresztą duży jest tak duży, że bez wypięcia koła nie moge nim do żadego pomieszczenia w mieszkaniu wjechać 😁 Ale to jest też kwestia wąskich drzwi. No to sobie popisałam 😜

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
marika321 napisał(a):

Jak się okazało mamy piwnicę - nie wiedziałam 😜 - ale jest taka fajna, że po prostu na parterze 😆 więc problem mam z głowy zniesiemy duży wózek do piwnicy i tylko z Jaśminą na rękach będę schodzić. A lekki przyda mi się w mieszkaniu i na wyjazdy. Zresztą duży jest tak duży, że bez wypięcia koła nie moge nim do żadego pomieszczenia w mieszkaniu wjechać 😁 Ale to jest też kwestia wąskich drzwi. No to sobie popisałam 😜

hahahahaha szukaj dalej może macie jeszcze strych 😜

• Mamusie
Dzień dobry 🙂
U nas ząbki idą... wygląda, że 3 na raz, więc jest MEKSYK 🤢 🤢 🤢
Pralkę mamy elektrolux i polecam 🙂 mąż pozwolił mi tego "sprzęta" samej wybrać i uwierzcie prześledziłam mnóstwo opinii nim się na nią zdecydowałam.
Piorę jeszcze w loveli, ale myślę, że jak butla dojdzie do końca to przerzucimy się na jakiś dorosły proszek
Ja fryzjera dziś zaliczyłam i na łbie moim rewolucja 😮 🤪 😮
I właśnie piekę swój pierwszy chlebek 🤪 to będzie dzisiaj wypas kolacja 😉

• Mamusie
meliska napisał(a):
Dzień dobry 🙂
U nas ząbki idą... wygląda, że 3 na raz, więc jest MEKSYK 🤢 🤢 🤢
Pralkę mamy elektrolux i polecam 🙂 mąż pozwolił mi tego "sprzęta" samej wybrać i uwierzcie prześledziłam mnóstwo opinii nim się na nią zdecydowałam.
Piorę jeszcze w loveli, ale myślę, że jak butla dojdzie do końca to przerzucimy się na jakiś dorosły proszek
Ja fryzjera dziś zaliczyłam i na łbie moim rewolucja 😮 🤪 😮
I właśnie piekę swój pierwszy chlebek 🤪 to będzie dzisiaj wypas kolacja 😉

to wrzucaj zdjęcie 😁

• Mamusie
my wróciliśmy ze spacerku, Maciek śpi. więc mam chwilę dla siebie 😁 😁 😁

jak wstanie to idziemy znowu, trzeba korzystać z pięknej pogody!!! 🙂

Rita to rzeczywiście małe zoo macie 😜
Coq no i widzisz jak fajnie, piwnica się znalazła, problem znoszenia wózka z głowy 🙂 super!
Meliska u nas też kilka zębów naraz wychodzi... i wychodzą tak, że aż się krew pojawia... więc nie dziwię się, że Maćka to boli. non stop paluchy w buzi i tam sobie jeździ po tych dziąsełkach. zębów mamy już 5 na razie. no ale wychodzą kolejne...
Marika udany weekend???

• Mamusie
Meliska zdjęcie obowiązkowo nowej fryzury!!!
Trzy zęby? U nas górna jedynka się przebiła, ale mam wrażenie, że druga jedynka i obok dwójka już też będą się wyłaniać...
Aga korzystajcie z pogody. 🙂
Rita nad głową mam sąsiadów, a potem już dach, ale kto wie zapukam do sąsiadów może się okazać, że u mnie na strychu mieszkają 😜

Moja córka odzyskała apetyt x 2 😮

• Mamusie
Rita no zemnie też taka świnia 😜 Ale szukając zobaczyłam ten isofix, więc do wikipedii zajrzałam, żeby wiedzieć co to. No i nie ukrywam, cena u nas też gra rolę więc wypasu nie będzie.
Meliska współczuję tej godziny porannej/nocnej.

Moja Jaśmina właśnie usnęła więc wieczór wolny 😜

• Mamusie
no widzę że Rita zaszalała i pospała wcześniej hahaha niecny plan legł w gruzach..... 🙂 😜 😜 😜

meliska obcięta i pasemka ma 😎 😎 😜 😜 😜 tylko nie mów że znowu jakieś gacie do wygrania:P

zdrówka beatko

aga oczywiście weekend udany bo byłam u siosterznic na urodzinach a przy okazji na "gwarkach" zaliczony koncert "ani dąbrowskiej" w sobotę i w niedzielę "łąki łan" więc się ładnie wyrwaliśmy 🤪 🤪 🤪 🤪 z małym zostawała moja siostra bo strasznie za nim steskniona 🙂