Skocz do zawartości

LISTOPADÓWKI 2011 | Forum dla mam

aaa_aniusia_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Shelby_m

1290

• yenefer07_m

1098

• Cherry_m

1404

• lala89_m

1088

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
noz kurde tyle sie napislam laptop mi sie rozladowal i kalpa wszytsko poszlo w ie pameic
boze co za dzien///

wiec tak kurde znowu od poczatku z malym masakra myslalm ze wyjde z siebie z reguly staram sie opanowywac bo jestem z natury bardzo nerwowa...NAPRAWDe!!!

NIE Spal od 14 i niechcial juz potem spac wiec o 7 do akpielui potem do lozeczka placz...raczej histeria tak ze myslalam ze mi bebenki w uszach popekaja...dobra wyciagnelam go dalam zabawki nie dalej ryczy jeszcze bardziej juz nie mial jak plakac bo tak mu sie ziewalo i tarl ocy na rekach nie zabawki nie nic mu nie pasowalo poprotu wymeczony jak niewiem...wiec o 21 do lozka i dopiero usnal przez ten czas caly czas wstawal wiec ja go kaldlam w takich sytuacjach mam dosc puszczaja mi nerwy i amm ochote z jednej strony go wziasc na rece przytulic (co nic nie da a moze tylko zaszkodzic) a z drugiej strony juz z mojej wlasnej bezradnosci i zlosci tak naprawde na sama siebie ze nie potrafoe sobie z dzieckiem poradzic mam ochote na niego nawrzeszczec albo dac kalpda(czasem mam takie mysli moze jestem okrutna ale jestem tylko czlowiekiem ktory ciagle siedzi w domu z dzieckiem bo moj maz ciagle pracuje dzis niedziela a jego do tej pory nie ma w domu a nie mam z kim malego na chiwle nawet zostawic)ale w koncu dlam mu buzi glaskalam go przykrywalam i usnal 10minut temu boshe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i oczywiscie teraz nachodza mnie wyrzuty sumienia jak moglam tak zle myslec i wgole byc tak zdenerwowana na wlasne niczemu iewinne dziecko no koniec swiata zla ze mnie matka!!!!!!!!!!!

shelby maksiu uroczy:];

cherryy pokoik jest cudny marzy mi sie taki dla maksia jak kiedys w koncu sie wyprowadze z tej cholner klitki na ktora juz nie moge patzrec:/;/;/;

i jeszcze cos.....
aha madzia bardzo wpsolczuje chotoby bo jak maks mial trzydniowke to myslam ze zwariuje nie moglam spac co chwile sprawdzalam czy ma goraczke czy wszytsko w porzadku jednak wiadomo ze kazda z nas jakas tam chorobe ebdzie musiala przezyc i to nie jedna:] dopiero sie zaczyna oby przyszlo jak ajpozniej tego wam wszytskim zycze

no i moze juz nie ebde was meczyc swoia beznadziejna pisownia ale nie moge sie juz tyleczasu pryzwyczaic do innego ukaldu klawiatury i i wogole swoja osoba:]

• Mamusie
no heja mamuśki!

ja od rana latam i sprzątam :/ a Maja tylko wchodzi tam gdzie już wysprzątane i robi bałagan - chyba nawet specjalnie serio!

teraz wmuciła całą miske rosołku i położyłam ją spać - ale ale tu nowość. Od dziś drzemki w ciągu dnia już na normalnym łóżku. Jak przywyczai się do spania na nim to złożymy łóżeczko.
Jak pobudka - może nie spadnie z niego bo już ładnie schodzi , dam znać jak poszło.

u mnie mlody dalej szaleje, co prawda mial 10 min drzemki wczesniej ale to jak nie drzemka 😞
Matus jest zachrypniety 😞 musze sie wybrac z nim do lekarza zeby zobaczyl gradelko bo mi nie pozwala. Katarek dalej jest ale juz o wiele mniejszy.
U nas z butami jest strasznie nie mozna nigdzie zostawic bo pozniej wez szulaj po szafach i zakamarkach w calym domu, juz nawet sobie sam szafke z butami otwiera 😮