Skocz do zawartości

Styczniowe dzieciaczki 2012 :) | Forum dla mam

skoreczka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• skoreczka_m

1635

• Nikusia102_m

1886

• elka144_m

1127

• Kruszyna123_m

1183

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Hej dziewczynki 🙂
Jestem po pierwszych zajęciach,teraz mam okienko,byłam już w biedronce na zakupach i jeszcze na 13.15 jedne zajęcia.
Już dzisiaj kilka razy płakałam za Fabisiem 😞
Andrzej wywołał mi jego zdjęcie w większym formacie i postawiłam sobie na komodę i jak je widzę to mnie bierze do płaczu 😞 nawet teraz mam łzy w oczach 😞
Muszę iść do dziekana,może on mi coś doradzi...tylko muszę zobaczyć,kiedy on jest dostępny

• Mamusie
Kasia to rzeczywiscie na dłuższą mete sie tak nie da 😞 śle buziaczki 😘 😘 😘

Zdjęcie z rana 🙂

Bo Ty sprawiasz że każdy kolejny dzień jest pełen radości:-)

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/192/143sd.jpg/][IMG]http://img192.imageshack.us/img192/435/143sd.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

i wspólnymi siłami kupke żeśmy wywołali 🤪

• Mamusie
Nikusia bardzo ładnie!!!!!
Muszę Wam dziewczyny powiedzieć że jesteśmy po 1 spacerku!!! 🙂 20minut Nikoś ślicznie spał nawet nie płakał jak go ubierałam tylko tak patrzył ze zdziwieniem gdzie go ta mama prowadzi,ja zostawiam wózek we wózkowni w bloku zamykanej na klucz a wkład do gondoli mam w domu także Nikodusia wkładam w ten wkład z rączkami i to znoszę na dół i wkładam we wózek także nie mam problemu z wózkiem.Odrazu człowiek się lepiej czuje jak zaczerpnie świeżego powietrza!

• Mamusie
Witam
Po ciężkim poranku w końcu znalazłam chwilę aby do was zajrzeć i zdać relacje 🙂
Tak więc na samo wyjście do kościoła pogoda nam dopisało bo do południa było bardzo różnie 😮
Były 3 dziewczynki i 3 chłopców do chrztu cały obrzęd prowadził diakon chyba pierwszy raz bo był bardzo a to bardzo zestresowany,ale mimo drzącego jego głosu i płaczu innych dzieci Zosia sobie smacznie spała 😁 obudziła się w chwili polewania głowy wodą 🙂a potem zaś zmrużyła oko 🙂 Póżniej do 20ej posiedzieliśmy w restauracji i następnie wszyscy zadowoleni udali się do domu 🙂 Dziewczyny myślałam,że będę bardzo zestresowana,ale jakoś wszystko minęło w jak najlepszym porządku 🙂
A teraz spróbuję was nadrobic o ile Zosia mi pozwoli 🙂

• Mamusie
Kruszyna ja pamiętam jak mój Kuba krzyczał podczas chrztu, z tym, że miał 3 tyg i jeszcze nie mieliśmy unormowanego karmienia. Zanim przyjechaliśmy do kościoła, zanim msza to już był głodny. Dałam mu troszkę z butelki bo miałam odciągnięte, (ale nie było tego dużo) to się jeszcze bardziej zdenerwował, potem to ulał. 🙃 i cały chrzest był krzyk.
a my chrzciny w przyszła niedziele 😮 i juz mam stresa 🥴

dzięki za oklaski, ale komu, komu.. 😘 😘

• Mamusie
Wielka to super weekend widac udany i ty odstresowana 😉

Kinga dzieki za oklaska no i rewanzyk 😉
Albo i nie bo ktos mnie wyprzedził 😉

A mi sie głosniki zepsuły;/ i nie moge posłuchac...

U ortopedy bioderlo lewe juz ok a prawe jeszcze nie wiec za miesiac znowu wizyta,,,

My pojedziemy na spacerek po Jakubka do przedszkola 😉u nas tez słoneczko prawda KiggaS 😉

Beatka współczule tachania sie po schodach z wózkiem... a masz chociaz balkon moze tam wywiez na spacerek małego ja tak robiłam z Jakubem teraz wózka nie wnosze do góry bo bym musiała codsziennie chodzic w ta i spoowrotem ... a tak to stoi na dole w tak zwanym wiatrołapie

Nikusia to ty chyba nic sie nie zmieniłas od czasu slubu 😉 nadal wygladasz młodziutko nooo moze kształty bardziej kobiece teraz l 😉

Elka ja to bułki kupuje na zapas i wkładam do zamrazalki bo tez rano nie mam jak do sklepu wyskoczyc 😉

Kasiulka nie wiem jak cie pocieszyc wiec usciski dla Ciebie

Elka Jas uroczy 😉

My chrzcimy za 2 tygodnie jeszcze sie nie denerwuje ale niedługo zaczne bo zdecydowalismy robic w domu wiec cała robata spadnie na moje rece...

• Mamusie
Łapcie po oklasku 🙂
Nikusia ślicznie prezentuje się ta twoja biżuteria z bliska 🙂 Super i brawo za chęci i pomysł 🙂
Nikusia to ty zjezdzach po schodach z Emilką bo ja szukam patentu jak wydostać się z domu jak męża nie będzie 🙂
Nikusia moja tez wcina 120 ml a Emilka taki niejadek 😮 Może inne mleko by chciała 🙂
Zdjęcia ślubne super 🙂
Elka Trojaczki 😮,ale ten twój duchowny cię kusi 🙃
Zdjęcie z podpierającą się rączką jest urocze 😁
Beata ja właśnie wczoraj dopiero wyciągnełam obrączkę bo o niej zapomniałam i się odzwyczaiłam 🙂 i jakoś mi z nią dziwnie bo chyba 4 miesiące jej nie nosiłam 🙃
Skoreczka ja tez nie lubię jak mój zagląda jak ja pisze do was 😠 A co się stało z twoim avatarkiem??
Kacha Fajnie pierwszy spacer już zaliczony 🙂
Pamiimoja też tak ma jak tylko włożę ją w kombinezon to zasypia 🙂 🙂
Kasiula Spróbuj z kimś pogadać może da się coś zrobić 🙂
Anabel to czeka cię dużo szykowania na chrzciny 😮 my poszliśmy na łatwiznę 🙂

• Mamusie
No, a my już po spacerku 🙂 Piękne słoneczko świeci, tylko wiatr niepotrzebny! No jakoś będę kombinować i zostawiać wózek na dole, może nikt się nie przyczepi. A jak się przyczepi, to trudno. Przecież nie będę siedziała ciągle w domu, bo sąsiadom wózek zostawiony na 5 minut może przeszkadzać 😜

Zapisałam się na wizytę kontrolną do gina na 20 marca. Oby mi się już wszystko do tego czasu pogoiło...

Chrzest nie stresujcie się, dacie radę 😉 To co mnie będzie stresować to przyjęcie gości w domu, obiad itp. Dobrze, że mama mi pomoże, bo już się zaoferowała.

Ela Jaś jest do Was baaaardzo podobny! 🙂

Nikusia taka jesteś drobniutka, że na tym zdjęciu wyglądasz jak 18-latka 😉

Kasiulka współczuje 😞 Napisz jak coś uda się załatwić u dziekana 😘

• Mamusie
Anabel ja też robię w domu, jak sobie przypomnę teraz szykowanie na urodziny męża a tu znowu na chrzciny to mam dość. No i muszę zacząć od obiadu 🙃. Dziś jedziemy dokupić kubki i szklanki bo urodziny pokazały, że mamy deficyt. 😁 😁
Kruszynka ja zjeżdżam po schodach. Jadę tak, żeby wózek był na prosto, zjeżdżam tylko tylnym kołem, delikatnie i powoli. Tak samo wjeżdżam do klatki, ale też jak do sklepu są schody, czy jak byłam w Urzędzie Miasta, u optyka itd. 😜
Beata mąż sobie zażyczył, żebym na jego urodziny się wystroiła. To się odmłodziałam 😁 😁 Super, że spacer zaliczony. A ja nie wyszłam, bo nie wiedziałam o której Kuba lekcje skończ. Raz miał mieć religię a potem że nie i w końcu poczekałam w domu. 🙂
Mnie na chrzcie też bardziej stresuje przyjęcie w domu. 🙃

• Mamusie
ale wam dobrze, u nas zas pada 😠 😠 a słonca brak 😠 😠 😠 😠

nikusia slicznie 😘jaka ty laseczka 😎 😎

ja boje sie ze jasiu bedzie płakał na chrzcinach w kosciele 🤨 🥴 🥴 ale moze nie bedzie tak zle 😉]

beata super ze juz po spacerku, ale wam dobrze ja chce latooo 😠

ja to nigdy nie mogłam nikomu powiedziec kto do kogo jest podobny , nawet Jasio nie wiem do kogo 🙂

• Mamusie
A tutaj Zosia z samego rana 🙂
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/848/dsc00661bq.jpg/][IMG]http://img848.imageshack.us/img848/815/dsc00661bq.jpg[/IMG][/URL]

A tutaj już my
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/171/dsc00540vp.jpg/][IMG]http://img171.imageshack.us/img171/8370/dsc00540vp.jpg[/IMG][/URL]

• Mamusie
Dzień dobry 🙂

Kruszyna Zosia to śliczna dziewczynka, po mamusi 😉 To chyba Ty na fotce?
Dziękuję za oklaska 🙂
A mój avatorek juz wrocił, miałam " problem" ale szef pomógł mi go rozwiazać 🙂
Co do podgladania przez ramię to akurat wczoraj moja mama przyszła i próbowała coś zobaczyć 😉 Mój mąż wie co piszemy bo mu mówię 🙂
Nikusia nic się nie zmieniłaś, piękne zdjęcia! I super fotka z dziećmi 😉
A babcie takie są, chciałyby rzadzić, jednak trafia kosa na kamień i mijaja rządy babć 😁
Pamii jak opisałaś jedzenie Laury to u nas identycznie. Mój starszy tez tak jadł, był tłuściutkim bobasem ale pozniej zaczął chodzić i zeszczuplał.
Kacha w lato chcemy chrzciny zeby rodzinka z daleka przyjechała, a garnitur do chrzcin mam na półroczne dziecko 🙂 Jednak jak tak w myslach przymierzam to moze byc mały za pol roku bo mój synek ma już 62cm 😎
Sali nie wynajmujemy, mamy dużo miejsca w domu, a rodzina nie jest az taka duża.
A i ustaliliśmy kogo weźmiemy na matkę chrzestną 🙂
Ty tak się godzisz z mezem jak i ja, czyli bardzo szybko 😁
Elka po takich małych dzieciaczkach nie zawsze widac do kogo podobny ale ja zawsze mówię: " a sam do siebie". Super fotka 🙂