Skocz do zawartości

Styczniowe dzieciaczki 2012 :) | Forum dla mam

skoreczka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• skoreczka_m

1635

• Nikusia102_m

1886

• elka144_m

1127

• Kruszyna123_m

1183

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Skoreczka też nie obkładam małej poduszkami. Leżaczek mam wyżej jak ją karmię a tak jest na leżąco. Jedynie jak ją mam na kolanach to siedzi. I to już dość sztywni tylko z równowagą problem.
Beata Ty też okna myłaś, bo dziś szaleństwo z myciem okien. A mój zauważył, że u Kuby w pokoju umyłam 🤪 jak szedł z samochodu o obok okna przechodził 😁 😁
idę na obiad a potem kawka z mężem i do nauki

• Mamusie
😉

Nikusia mój to nigdy niezauwaza umytego okna... chyba ze firane zdejme i nie powiesze od razu...

Mała zasneła ale cos dzisiaj ciezko z tym spaniem przez ta chorobe zrobiła sie bladziudka i ma since pod oczkami ;( az mi przykro na nia patrzec;(

• Mamusie
Hej
Rano od razu jak wstaliśmy to wybraliśmy się na ploteczki i kawusi a teraz wrociliśmy bo tak nie ładnie za oknem sie zrobiło 🤨 Z działki przegoniły nas grzmoty,ale nic nie pada tylko jak na razie straszy 😲
A Zosia ma ewidentnie problem z kupką tak stęka i jest marudna 🤨 mam zrobić jakąś przerwę z obiadkami??

Okna ostatnio myła 🙂 i jakoś teraz się trzymają się czyściutko choć zawsze mam tak jak Nikusia od piachu i z zaciekami a na parterze to widać. A mój zawsze zauważa umyte okna
Kacha ja cały czas robię sama obiadki miałam tylko jeden deserek marchewkę z jabłkiem z bobovity innej firmy jeszcze nic nie próbowaliśmy
Kacha wkładka w foteliku już dawno wyciągnięta 🙂

Beata fotka kapitalna 😁 😁 😁
A festyn to taki pokaźny mieliście 🙂 w małej firmie to ty nie pracujesz 🙂
Ksiądz 😲 szkoda gadać

Wielka ja tez czasami słucham,, Strachy na lachy''
Teściu 😮 😮

Nikusia nowy avarek 🙂 🙂
Nikusia nie wiem jaki masz fotelik,ale mój ma możliwość regulowania pasów

Skoreczka fotki zobaczyłam 🙂 jestem twoją cichą fanką 😁
Zosia dzisiaj tez jadła o 5ej 🙂
Skoreczka nie okładam Zosi a jak już chce siadać i próbuje to nie zatrzymuję jej

Anabel jeszcze trochę i Kini poprawi się ,nabierze kolorków zobaczysz 😉

• Mamusie
Dziewczyny, a jaką Wy macie tą wkładkę w fotelikach? Bo ja mam taką pod pupą, a widziałam w necie, że są też pod główkę? Ja na razie tej swojej wkładki nie wyjmowałam i nie wiem kiedy mam wyjąć.

Kruszyna firmę, w której ja pracuję każdy zna, Ty też 🙂 Ale nie wiem czy pisać tu jej nazwę, w razie czego wolę na FB 😜

Skoreczka ja to samo dostałam z Bebilonu. A teraz czekam na pozostałe próbki, ale coś ich nie widać 🤨 😁

• Mamusie
Hej hej dziewczyny ja też Was bardzo lubię 🙂 i lubię popisać sobie i poczytać nasze forum 🙂
Mam dylemat dałam Nikiemu już marchewkę to pluł i dławił się, tak samo, jabłuszko no i dzisiaj spróbowałam zupkę jarzynową i to samo aż się dławił i wypluwa wsyztsko 🤢 🤢 nie wiem co to będzie dalej, pewnie że to nowy smak i musi trochę wypluwać ale kurcze nie pamiętam żeby Miłoszek aż tak pluł i się dławił, a u Was jak to wyglądało na początku?Może spróbuję swoją mu sama ugotować a nie ze słoiczka?Nie wiem...

Anabel szczególne uściski i buziaki dla Kinii i zdrówka aby mała jak najszybciej pozbyła się tej opsy,powiem Ci że mi też żal jak patrzę na Miłoszka jak schudł przez tę chorobę i jak zbladł i też ma since pod oczami.Miejmy nadzieję że dojdą do siebie nasze szkraby :-)

• Mamusie
ugotowałam Emilce zupki, zjadła 1,5 słoiczka 🤪 mam jeszcze 4 słoiczki a potem już mięsko dodam. A potem Emilka poszła spać, ja wypiłam kawę, położyłam się na łóżko i też zasnęłam. 🤪
Skoreczka miło słyszeć, ale powiem Ci, że masz rację. Każda z nas jest inna, ale przy problemach każda coś doradzi, pomoże. Do tego popiszemy sobie, zmotywujemy się itd 😜
Chciałam Ci dać setnego oklaska ale jesteś zablokowana.
Anabel jeszcze troszeczkę i Kinia wyzdrowieje. Wierzę, że jesteś wykończona. 😘
A co do tego umytego okna to ja powiedziałam mężowi, że umyłam a on powiedział, że zauważył jak szedł z auta do domu. 🙃
Skoreczka ja jakiś czas temu dostałam taka przesyłkę jak Ty. Dostałam tą z Bebilonu i z hippa poradnik i łyżeczkę oraz tą z kuponami do Rossmanna (i próbkami mleka i kaszki)
Kacha ja mieszkam na parterze to bez firam ani rusz. Do tego jeszcze moje wścibskie sąsiadki to chyba bym prześcieradła na okna z desperacji założyła. 😁 😁
Beata dzięki za oklaska. 🤪
cdn idę Emilce dać deserek

• Mamusie
Emilka zjadła cały deserek jabłko z bananem, jutro jej spróbuję sama zrobić z bananem.
Kruszyna to nie nowy avatarek to sama głowa z poprzedniego 🙃
Beata swoją firmę lepiej napisz na fb, 😜
Kinga jak nie chce to zrób z tydzień przerwy i spróbuj znowu.
Kruszyna moja wkładka do fotelika jest płaska i tylko w okolicach główki ma taki rulon. A pasy są już najkrótsze, ale jak teraz Emilkę mało co ubieram to jednak za długie. Jak wyjmę wkładkę to są jeszcze dłuższe.
Elka to będzie w tv 🤪

• Mamusie
Cieszę się, że wszystkie się lubimy: normalnie kółko wzajemnej adoracji 😁 😁 😁

KingaS u nas tez za specjalnie to jedzenie na początku nie szło, tez byłam zdziwiona bo starszy synek pieknie zajadał jedzonko ze słoiczków. Jednak nie poddałam sie i juz fajnie je, ale tylko obiadki bo przecierków deserków nie dotknie 🙃 To samo z soczkami, nie i już, tylko woda 🙃 Próbuj podawać i powoluku się przyzwyczai, ale jak bedzie sie wzdrygał to radziłabym przestać i poczekać do następnego dnia, zeby go bardziej nie zniechęcić.
Kruszyna a ja zastanawiałam sie gdzie jesteś, bo Ty zawsze rano jestes 😁 I doszłam do wniosku ze net Ci padł 🙃
Cieszę się ze mam cicha fankę 🤪 😘
Nie dobrze jak dziecko męczy sie z kupką, bo marudne jest, zeby szkybko zrobiła!!!

Co do wkładki, to wczoraj pierwszy raz wyjełam te pod głowke i plecki, a została ta pod pupkę.

Nikusia dziękuję za chęci co do oklaska 🙂 I Beacie dziekuję za 99 oklaska 🙂
Elka a kiedy puszczają Ugotowanych? Bo ja lubię ale nie widze juz w tvn 😮
I daj znac jak juz ta twoja ciotka bedzie emitowana 🤪

Pewnie o czymś zapomniałam napisać 😎

• Mamusie
Kinga kurcze ja dopiero martwiłam sie o Jakubka a teraz Kiniusia na szczescieKubus juz złapał troche powietrza i prawie strópków juz nie ma no ale teraz jeszcze Kinga walczy z tym paskudztwem no i tez nie chce jesc az sie boje czy przez ta ospe i stres i prace nie skonczy sie moje karmienie bo teraz Kinia pije mnie jeszcze domaga sie oczków lub herbatki wiec w cycach ubywa a jak skonczy sie ospa i bedzie chciała wiecej to znów bbedzie trzeba walczyc a ja nie wiem z kad na to siły brac...

Nikusia no to Emilka zaszalała dzis na obiadek 😉
Kinia dzis miała zupke z brokułkiem i ryzem u nas miesko troszke puzniej bedzie bo Kinia na piersi jest 😉

Kinga u nas nie było problemów bpo małej zupki zasmakowały tylko na poczutku kombunowała jak to zrobic zeby do brzuszka leciało a nie na slinik 😉

Kiniusia spi pewnie dzis pójdzie spac pózniej...

• Mamusie
Doberek 🙂
Jestem na sekundę 🙂
Nie mam czasu,bo jestem z Fabim Jutro wieczorem jednak jadę do Zielonej. Tata niedawno pojechał do Niemiec.
Powiem tylko,że Fabi nie chce mi pić już Pepti, od 2 dni! Jakoś wmuszam w niego trochę,ale dzisiaj w nocy zjadł tylko 60ml 😲 trudno będzie...

Przybyło mi oklasków 🙂 dziękować 😘 😘
Zmykam:*