Skocz do zawartości

Styczniowe dzieciaczki 2012 :) | Forum dla mam

skoreczka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• skoreczka_m

1635

• Nikusia102_m

1886

• elka144_m

1127

• Kruszyna123_m

1183

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Elka nie zakładaj od razu, że to wada wzroku. Skoro to się normuje do 6 m-ca a Jasiu ma 7 to może się przedłużyło. Lekarz oceni
Kruszyna Kuba jeszcze nie przyszedł. Miał tam zjeść śniadanie. Też jestem ciekawa. 😜
Skoreczka u mnie słońce, ale dom mam nagrzany. Teraz w pokoju mam 26 stopni.
Idę dalej sprzątać, bo jeszcze chcę coś upiec (tylko pomysłu brak) a potem idziemy na urodziny.

• Mamusie
Czesc
Mała jadła tylko raz w nocy ale sie wierciła i popiskiwała i wstala w złym humorze o 6 22 🙃

Elka idz do lekarza a moze sie okazac ze niepotrzebnie sie martwisz .I tego ci oczywiscie zycze

Jej dziewczyny jakie wczoraj po południu Kinia mi robiła jazdy myslałam ze padne juz mi cierpliwosci brakowało ;/ niesworne to mije dziewcze juz naet mam mysle ze jak mam jechac na wakacje i cały wyjazd z nia walczyc to dziekuje ...

• Mamusie
Cześć Mamuśki 😘
Dzisiaj nocka fajna, bo tylko jedna pobudka 🤪 Teraz, jak wróciłam do pracy, to mamy umowę z mężem, że jednej nocy on wstaje, a drugiej ja i tak na zmianę. No i na razie jest tak, że jak jest męża kolej, to Aleks ładnie śpi 😁
Wiecie co, taka dziwna sytuacja była wczoraj - mąż zagląda do skrzynki na listy, a tam ktoś nam wrzucił gazetę "Maluszek" 😮 Taką bez żadnego opakowania i tylko na pierwszej stronie ktoś długopisem napisał skrót naszej ulicy, numer bloku i mieszkania 😮 Dziwna sprawa, ciekawe kto to zrobił. I teraz mamy zagwozdkę 🤔
Elka idź czym prędzej do okulisty, bo im wcześniej coś wykryte, tym lepiej. A może to fałszywy alarm - jak pójdziesz, będziesz spokojniejsza 😉
Nikusia no ciekawe jak tam Kuba 🙂 Ja jak byłam mała, uwielbiałam nocować u siostry ciotecznej 😜
Skoreczka Aleks też w wanience ładnie sam siedzi, a tak normalnie to tylko na chwileczkę i leci. Nie mogę się doczekać tego samodzielnego siedzenia, bo to będzie ułatwiało wiele spraw 😜
Kinga będziemy tęsknić!!! 😘

• Mamusie
Rano porządki, potem przyjechała teściowa, później na urodziny. Wróciliśmy to już kąpanie i karmienie Emilki. Jeszcze składałam pranie, które wyprałam rano. A teraz piekę ciasto i piorę drugie pranie. Powieszę w pokoju i mam nadzieję, że będzie chłodniej.
Anabel Emilka też ma takie dni a na urlopie to było złote dziecko, może u Ciebie też tak będzie.
Beata Kuba przyszedł od nich po obiedzie. Ja już napisałam mamie od kolegi, ale wszystko było spoko. Zadowolony, bo nocował w innym miejscu. 😜
Beata Kruszyna a ja nie dostałam gazetki 😞

• Mamusie
Dobry wieczór 😆 😆
Rzadko mi się zdarza zaglądać tu w weekendy, ale jak już to tak późno, że wszystkie już smacznie śpicie 😆
Co za weekend!!! Gonitwa... wszystko na szybko...
Pojechaliśmy wczoraj do teściów po Natalkę ale było to późno, więc zostaliśmy na noc. Dziś pędem do domu, zakupy w 3 sklepach i znów pędem do domu wypakować wszystko, Natalę nakarmić, odświeżyć się i pędeeeeem do koleżanki na urodziny 🙃 🙃
Wróciliśmy niedawno, Natala umyta i smacznie śpi 😆 a my mamy czas dla siebie 😆

Chociaż musimy szybko spać bo rano trzeba wcześniej wstać 😆 ogarnąć mieszkanie, posprzątać, porobić jedzonko i inne takie tam bo mamy jutro bardzo dla nas ważnych gości 🤪 i trochę się stresuję 😎
Weekend szybko minie i znów szara rzeczywistość 🤨

A za 2 tygodnie................ no cóż............ wracam do pracy 🤢 🤢
Dziś widziałam się ze znajomymi z pracy i mówią, że kiero mój nieźle szaleje 🤨 🤨 i dodają, że ja to będę mieć luz bo jako jedyna zawsze potrafiłam się z nim dogadać i miałam dobre układy 🤨
Zestresowali mnie........... na maxa..................

Bardzo, bardzo, bardzo przepraszam, że nie odnoszę się do Waszych postów, choć przeczytałam wszystkie! Na serio!!!
Ale muszę już zmykać bo mąż...........
😘 😘 😘

• Mamusie
Czesc ale dzis pusto zaraz widac ze to niedziele 😉
Ja juz tez po kawce u rodzinki teraz troszke posiedzimy na podwórku choc mnie to nie cieszy jakis podły nastrój mam no i @ przyjechała ...i jakas zmeczona jestem choc po raz pierwszy wywalałam mojego w nocy do Kini i tak sie nie wyspałam...
Marudze ale komu mam pomarudzic jak nie wam???

• Mamusie
Widzę, że ta niedziela wciągnęła nas wszystkie 😁
Wizytę znajomych mogę uznać za bardzo udaną 🤪 Dawno nie miałam tak zabieganego ale też fajnego weekendu 😆 😆 😆
Anabel moja @ właśnie odjechała... 😎 Możesz marudzić 😆 śmiało 😆 😆 😆
Kruszyna winko i ploteczki no no no 😆
Nikusia ale fajna Emilka w avatarku 😆 😆
Zmykam ogarnąć siebie, Natalę i mieszkanie 😆

• Mamusie
hejka
i prawie koniec weekendu. Byliśmy u znajomych i niedawno wróciliśmy. Temperatura dobija.
Kruszyna to spoko, jak też lubię wino dla towarzystwa lub ew Reddsa.
Anabel już jestem i możesz marudzić. Kto Cię bardziej zrozumie jak nie inna mama 😘 😘
Kacha masz rację na forum pustki. A ja jakaś zmęczona, też zabiegany weekend ale ja lubię jak coś się dzieje. 😉

• Mamusie
Kochane dziękuję w imieniu Ani za życzenia ! 🙂
Jednak nie odniosę się do waszych postów bo jestem zmęczona i to byłby baaardzo długi post hehe no ale przeczytałam w koncu wszystko.
Wczoraj bylismy u mamy i jest bardzo zadowolona z tego szpitala, ma tam jak w domu bo to jest w sumie hospicjum ale mama ma tam byc do momentu az zakoncza radioterapię, a dopiero w czwartek ją zacznie.
Takze sobota zleciała nam szybko, a dzisiaj mielismy z mężem rocznicę ślubu drugą więc zawiozłam Anię do tesciow na cały dzien a sami pojechalismy na obiad na miasto potem pochodzilismy po rynku i na lody a potem do kawiarni na kawe i ciasto 🙂 no a potem zabrał mnie na zakupy i kupiłam sobie spódniczke czarna w paseczki taką do kolan i 3 koszule i jestem mega zadowolona, i pomyśleć ze ja zapomniałam w tym roku o rocznicy hehe ☺️ wiec teraz idę sie odwdzięczyc mężowi hihi 😉 😜
Kochane dziękuje za miłe słowa i wsparcie ktorego potrzebuje teraz. Ja to sie nikomu nie przyznam ze potrzebuje pomocy w sensie pogadania czy w ogole przytulenia a tutaj mi łatwiej to okazać.Więc dziękuje 🙂

Ciesze sie ze Wielka i Fabiś jutro już będą w domku.
przepraszam ze tak mało tu jestem i mało odpisuję.
Dobranoc

• Mamusie
Cześć 🙂
Aleks budzi się tylko jeden raz w nocy 🤪 Błagam, niech tak pozostanie! 😜
Kruszyna my dziś też byliśmy u teściów na obiedzie 😆 A wcześniej skoczyliśmy do Centrum Handlowego, bo musiałam sobie ubrania do pracy pokupować 😉 No i Aleksowi kupiliśmy pierwszy kubek niekapek - zobaczymy czy się sprawdzi 😉
A jaki był wgapiony w sklepie zoologicznym w akwarium z rybkami! 🤪 Cieszył się strasznie i pewnie mógłby się tak gapić godzinami 😁
Anabel nam zawsze możesz pomarudzić 😘 Moja @ tak jak i u Kachy odjechała, więc będzie można z mężem się poprzytulać ☺️ 🙃
Nikusia no i najważniejsze, że Kuba zadowolony 🙂
Kacha to pobiegałaś sobie w weekend 😜 Z pracą to się nie stresuj - zobaczysz, że będzie okej, szczególnie, że (jak piszesz) miałaś dobre kontakty z kiero, to i teraz nic się nie zmieni 🙂

• Mamusie
Adzia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy śluby. Dużo miłości, czułości i spełnienia marzeń 🙂
I miłego wieczoru 😘 😘
Beata to tego Ci życzę. Niech Aleks tylko raz wstaje, a za jakiś czas zacznie przesypiać noc. I sobie też życzę, ale do tego, żeby Emilka więcej w dzień jadła. Ona żyje powietrzem. 🙃

• Mamusie
Adzia my wszystko rozumiemy 😘
Wszystkiego najlepszego dla Ciebie i męża z okazji drugiej rocznicy ślubu! 🤪 😘
Super, że mama jest zadowolona ze szpitala. Trzymam za Twoją mamę kciuki! 🙂
No i Ty też dzisiaj się obkupiłaś 😉 Fajnie, że mąż pomyślał i tak miło spędziliście dzień 🙂 🙂 🙂