Skocz do zawartości

Styczniowe dzieciaczki 2012 :) | Forum dla mam

skoreczka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Nikusia mój Mkołaj ciągle zali sie na żołądek, w tym tyg wymiotował 3 razy. Nie ma gorączki i biegunki. I nie wiem co z tym zrobić 🤢
Kuba przed szkołą się rozchorował, niedobrze ze tak na początku 🤢
Wielka zgadzam się z Twoimi wyobrazeniami 🙂

Znalazłam kiedys takie zdjecie na necie i chciałam nas oznaczyc ale nie wiem czy sie zgadzacie być oznaczone na zdj na fb 😎 😎 😎

• Odpowiedzi 11,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• skoreczka_m

1635

• Nikusia102_m

1886

• elka144_m

1127

• Kruszyna123_m

1183

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
skoreczka napisał(a):
Skóreczka mała podrózniczka niekiedy zagłubiona w swoim świecie - Wielka skąd wiedziałaś 🙂 Moja koleżanka nazywa mnie Alicją z Krainy Czarów 🙂

tego mi własnie brakło w mojej głowinie bo pisałam z Fabim na łóżku i cały czas mi zmykał laptopa

ja nie mam nic przeciwko mimo że mam być babyjagą

• Mamusie
To jest to zdjęcie 😉 Chciałam Was oznaczyć, ze juz daleka droga za nami a my nadal razem jedziemy 🙂

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/843/bikepolokobiety350x311.jpg/][IMG]http://img843.imageshack.us/img843/8103/bikepolokobiety350x311.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusie
skoreczka napisał(a):
To jest to zdjęcie 😉 Chciałam Was oznaczyć, ze juz daleka droga za nami a my nadal razem jedziemy 🙂

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/843/bikepolokobiety350x311.jpg/][IMG]http://img843.imageshack.us/img843/8103/bikepolokobiety350x311.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

super

Skóreczka pijemy kawkę

• Mamusie
super to sobie razem wypijemy

zapomniałam wam sie pochwalić wróciłam do wagi przed ciąży czyli uwaga 57.5 kg hahhahahah hura jeszcze ze 3 spadne i bede w 7 niebie

dziewczyny mam pytanko moze znalezliscie cos fajnego sex a przy okazji elegancja bo mam chrzciny prawdo podobnie w listopadzie i cos bym chciała sobie kupić

• Mamusie
wielka napisał(a):
skoreczka napisał(a):
Wielka brawo! Ja tez juz chudzina jestem 😉
To chyba sama musisz coś sobie wyszukać bo tak cięzko znaleźć coś komuś do ubrania 😁 😁 😁

chodzi mi o to co wam sie podoba hehehhehehehe masz kawusie

A mam 🙂 To jak cos zobacze to przesle linka 😉

• Mamusie
skoreczka napisał(a):
wielka napisał(a):
skoreczka napisał(a):
Wielka brawo! Ja tez juz chudzina jestem 😉
To chyba sama musisz coś sobie wyszukać bo tak cięzko znaleźć coś komuś do ubrania 😁 😁 😁

chodzi mi o to co wam sie podoba hehehhehehehe masz kawusie

spoko loko

A mam 🙂 To jak cos zobacze to przesle linka 😉

• Mamusie
Mamy rotawirusa.
Kuba ma tylko gorączkę lub stan podgorączkowy, na razie ani biegunki ani wymiotów ale czekam na rozwój sytuacji
Emilka wczoraj zrobiła dwie rzadkie kupy, ale raz ją mąż przebierał a raz ja i nie skojarzyłam. Dziś przed południem jak wstała to miałam gorączkę 37.7 i okazało się, że zrobiła kolejną rzadką kupę. Jeszcze mi się odparzyła, bo tak spała. Przed chwilką zrobiła następną.
Muszę zrobić taki wywar z marchewki (takiej z domowego ogródka) i na tym jej mleko robić. Do tego ma do picia orsalit (po każdej kupie, oceniam ile zrobiła i jej daję) i żywe kultury bakterii. I dietę.
😞 😞 😞 😞

• Mamusie
Czesc
Ja po pracy jestem wykonczona Kinia tez tylko Jakub zadowolony... Jak przyjechałam to Kinie zaraz połozyłam spac bo ledwo na oczki patrzała bidulka...Kube nakarmiałam bo nie chciał tesciowej jest onbiadu a naszykowałam spagetti tylko tesciowa chciała mu dac ze sosem a on tez tak jak Kuba Nikusia tylko sam makaron... no i ziemniaki to pure a sosy to juz zapomnij kasze sucha ryz tez suchy...

Skoreczko to ale mały zasówa z ząbkami 😉 my mamy 3 a 2 nastepne juz na wylocie 😉 ale pewnie jeszcze troszke zanim wyjda 😉

Wielka wow ale opisy hehehe 😉 ale chyba sie zgadza 😉

Adzia usciski dla anulki...
Nikusia co powiedział lekarz???Juz doczytałam kurcze no nie zadobrze ja czytałam o soczkach z marchewki dla dzieci zeby sie nie odwodniły napewno w apteca sa moze Emilce by pasowały...

Wielka gratulacje wagi a ja nie mam od 2 miesiecy w wadze baterii i teraz boje sie wejsc...

Wielka stanowczo wole zdjecie na rozeze niz z łopata 😉 za bardzo prawdziwe by było 😉

Ide naszykowac sie na jutro do pracy i jakas kawe wypije zanim mała nie wstanie...

• Mamusie
No i mamy weekend a ja swoją Natalkę w domciu 😆 2 tygodnie to za długo 😞 ale siła wyższa! Zmieniła się niesamowicie i już rozumiem co mieli na myśli ludzie, którzy widzieli ją raz na jakiś czas. Jest dużo bardziej kontaktowa, sama siedzi, próbuje raczkować bo często na czworaka można ją zobaczyć. Moja mama była z nią dziś na wizycie u lekarza. Natalka waży 8500 g i już nie ma ciemiączka.
Dawno mnie tu nie było no ale nie dziwcie mi się dziewczyny. Nie zapomniałam o Was no ale albo czułam się tragicznie albo już czasu nie miałam totalnie eh 😞
Postaram się Wam poodpisywać 😆

• Mamusie
Anabel Ty nawet w weekendy pracujesz? W większości na nocki czy jak? Bo nie wiem czy dobrze kojarzę, przepraszam 😞
Nikusia to kiepska wiadomość 😞 Ja nawet nie będę Ci próbowała radzić bo wierzę, że będziesz najlepiej wiedziała co robić. Szybkiego powrotu do zdrówka życzę Wam 😘
Wielka ja już widziałam, co wymyśliłaś 🙃
No i gratulacje z wagą 😆 chudzinkom łatwiej 😉 a wielkie krowy (jak ja) się męczą 😉 eh 🤢
Skoreczko chyba coś wisi sporego w powietrzu bo mnóstwo osób ma dolegliwości żołądkowo-jelitowe 🤢 już od kilkunastu osób o wymiotach słyszałam 🤢 Najgorzej jak dzieci chorują 😞
o! Adzia u Ciebie też rotawirus był? Ja pierdziele 🤢 jakaś plaga 🤢
hahah Wielka no nieźle mnie podsumowałaś 😁 😁 Pewnie, że rozdeptam jak robaka 😠 😁

• Mamusie
Kacha super że wróciłaś do nas 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 I Natalka już z nami 🙂 Natalce bardzo szybko ciemiączko zarosło, z tego co ja wiem to do 2 lat zarasta, no ale tak mówiła mi lekarka, której ja do końca nie wierzę 🤢
Anabel to Ty też już do mam pracujacych dołączyłaś. Wiesz co chcę Ci wysłac fotke gotowego sliniaczka na fb i nie mogę załadować zdjęcia, mogę wkleić go do swojego albumu na fb???? No bo mam problem z pokazaniem Ci go 🤢

A teraz wyszywam obrazek dla jednej ze stycznióweczek 🙂 Już niedługo też będzie do obejrzenia 🙂 A potem podusia Beaty - Beata jaśki z frotki dzis przyszły 🙂

U nas lepiej Błażej wygrzeczniał - to ten ząbek ech a Mikołaj nie wymiotował. Boję się tych choróbsk bardzo 😞

• Mamusie
Skoreczko ta lekarka może i miała rację chociaż, że do 2 lat to kurczę za długo coś! Dziś nawet lekarka się dziwiła, że tak szybko (ale nie mówiła jaka jest norma, w sensie między którym a którym miesiącem zarasta całkiem).
Nie dziwię się, że choróbsk się boisz. To nic przyjemnego no i jedno dziecko od drugiego się zaraża i tak w kółko 🤢 eh