Skocz do zawartości

Styczniowe dzieciaczki 2012 :) | Forum dla mam

skoreczka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• skoreczka_m

1635

• Nikusia102_m

1886

• elka144_m

1127

• Kruszyna123_m

1183

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Wielka ja to bym sie cieszyła jak by wisiało na razie przez 3 tygodnie zgubiłam 1,5 kg mało ale jedyna dieta jaka stosuje to niejedzenie słodkiego 😉

Ja nie wiem jak zrobie roczek bo mnam przypada przed swietami a nie wiem czy w swieta mnie do pracy nie beda ciagli...chyba ze zrobie im psikusa i zaplanuje roczek na swieta 😉

• Mamusie
Już wróciłam i dalej nic mi się nie chce.
Anabel Emilka też wkłada bo ma takie plastikowe kubeczki, jeszcze po Kubie. Z tym, że nie kolejno, ale jak jej wyjdzie.
Emilka jak jest w łóżeczku a chce zwrócić na siebie uwagę to też woła EEE EEE
Wielka ja nie wchodzę na wagę i staram się nie widzieć jak mi ciuchy wiszą. A co do śmieci to my też jesteśmy na tym etapie, co się da lub znajdzie to do buzi. Chyba wszystkie?
A co do urodzin to jeszcze nie wiem czy zrobimy pierwszego, ale boję się, że mi połowa na kacu przyjdzie albo w weekend.

a takie podobne kubeczki ma Emilka :

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/585/smikikolorowekubeczkimi.jpg/][IMG]http://imageshack.us/a/img585/5065/smikikolorowekubeczkimi.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusie
Hej dziewczyny
Trochę mnie nie było na forum,ale miałam wyjazd w weekend bo zmarła moja babcia i jechaliśmy na pogrzeb ponad 400km i wybaczcie moją nie obecność.
A ja dziś po pracy i mam 3 dni wolnego więc uwierzcie mi jaka jestem szczęśliwa mimo,że mam dużo roboty w domu,ale zawsze to jakiś odpoczynek psychiczny. Jutro jedziemy do lekarza dalej w sprawie nóżek i zobaczymy czy Zosia musi być dalej gipsowana.
Zosia ładnie raczkuje i zaczyna grandzić 🙂
Teraz was poczytam bo mój i Zosia ucieli sobie drzemkę po obiadku ,ale nie wiem jak dlugo to potrwa 🤔

• Mamusie
Dzięki dziewczyny pamiętacie o mnie i o Zosi 🙂
Zosia już wstała,ale mam nadzieje,że jeszcze da mamie chwilę aby poczytała i nadrobiła forum 🙂

Elak strona bardzo ładna a kryzys mam nadzieję,że szybko minie

Skoreczka/Nikusia super te wasze nowe fotki 🙂

Skoreczka fajnie było na brzuszku a tu już nas niestety dopadła szara rzeczywistość 🤨

Kacha/Kinga/Anabel śpóżnione buziaczki dla solenizantów 🙂

Knga mam nadzieję,że wszystko szybko się skończy i Nikuś będzie zdrowy

Beata Gratuluję ząbka 🙂 🙂 🙂
U Zosi dziąsełka są białe i napuchnięte i jak czymś sobie pociera to widać,że ją to boli ,ale czy to już ząbki 🤔

Wielak jesteś udana 😁 😁 😁 😁 😁 😁

Nikusia fajne te pudełeczka daj cynk jak znajdziesz takie

A u nasz też wszystko co w rączce to do buzi 🙂

• Mamusie
Anabel Kuba drobny i Emilka też drobna. A 25 centyl to jeszcze nie jest źle. Emilka ma wagę poniżej 3 a wzrost pomiędzy 75 a 90.
Kruszyna ja takie pojemniczki co wstawiłam fotkę mam, jeszcze po Kubie. A chcę kupić coś takiego :
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/842/smikiteczowapiramidkaza.jpg/][IMG]http://imageshack.us/a/img842/9551/smikiteczowapiramidkaza.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

A TY teraz odpoczywaj jak masz wolne 😉

• Mamusie
Duzo zrobiłam wysprzątałam ile dało rady....troche to odczuwam. Mam uczulenie na kurz 🤢 Nie lubię tej dolegliwości, bo kurz robi sie kazdego dnia i jak biorę tylko scierke do reki od razu wszystko mnie swedzi i kicham. Najgorsze to swedzenie 🤢

Kruszyna moje kondolencje 😞
Udanej wizyty u lekarza 🙂 A co to znaczy " grandzić"???? Pierwsze słysze 🙃
Nikusia nie mam takiej zabawki 😎
Wielka A NIEDAWNO JESZCZE miałas kilka kg na plusie z tego co pisalas. Masz dobra przemiane materii. Ja mam taka wagę z jaka dobrze sie czuje 50kg i wszystko zrobie aby ani w dół ani w góre nie poszło 😉

• Mamusie
Skoreczka dałam wcześniej fotkę o jakie kubeczki/pojemniczki mi chodzi. Emilka nawet piłeczki sobie do środka wkłada.

Mąż robił coś w kuchni i wyjął kosz na śmieci z szafki. I Emilka wyrzuciła wszystko na siebie. 😮 tyle co ją wykąpałam i nową piżamkę założyłam. 😮

• Mamusie
Nikusia dopiero teraz powolutku zdjęcie się załadowało , bo wczesniej nie widziałam 😉
Co do wkładania to mój Błażej tez nieżle sobie radzi, ale on bardziej pracuje z klockami 🙂

Piszecie ze dzieci zbieraja smieci i do buzi wkładaja 🙃 Jej staram się zawsze zeby nic na podłodze nie było, wiec mały wkłada tylko do buzi zabawki 😎
Chyba, że znów Was nie zrozumiałam ☺️

P.S. dostałam dzis wisior zrobiony na szydelku 🤪 Jestem zadowolona 🙂

• Mamusie
Zaczepiam a tu widzę dostępne avatarki, które się poukrywały 😜 specjalnie pewnie 😜 no cóż 😜 🙃 😁 😁
Spokojny wieczór mam, tylko mama zagaduje i się skupić nie mogę na pisaniu hehe
Ciężkie dni przede mną bo musimy na podkarpacie jechać na kilka dni no i Natalka zostanie na tydzień u moich rodziców 🤨 🥴

• Mamusie
Skoreczka ja to się czasem zastanawiam jak to jest, że ja mogę siedzieć z Natalką, bawić się przytulać, karmić, pielęgnować itd... a ona jak widzi swojego tatusia to ja już dla niej mogę nie istnieć 🙃 szczęśliwa dzidzia z tatusiem 😆
O jaaa Nikusi Emilka szaleje. Jeszcze nie raz różne akcje nas czekają 😉 niektóre śmieszne a niektóre załamujące 🙃 ciekawskie te nasze dzieciaczki 😆

kurde nie skupię się na pisaniu, muszę spadać, przepraszam 😞 😞 😞 😞 😘

• Mamusie
A jednak wróciłam na chwilę 🙃
Kruszyna przykra sprawa 😞 faktycznie w pracy wbrew pozorom czasem się odpoczywa bardziej niż w domu. Odpoczynku i spokoju Ci życzę 😘
Nikusia takie kółeczka to i ja bym Natalce kupiła. Tyle, że ją ostatnio najbardziej interesują gazety 🙃 a najbardziej ich rozrywanie 😁
No i widzę, że Kuba doskonały w każdym calu 🤪 a mój lekarz nigdy jeszcze mi centyli nie podał, nigdzie też nie wpisuje a i ja zapominam zapytać.
Anabel uśmiałam się z tego odkurzacza 😁 no ale prawda to, że teraz to nic się przed naszymi szkrabami nie ukryje 😁
Wielka ja jeszcze o roczku nie myślę ale czas tak szybko leci może może powinnam zacząć? 😆 Przydałoby się bo roczek to zawsze tak inaczej, hucznie się go obchodzi.
Elka ja tam planuję 1.01 ledwo na oczy widzieć po zabawie sylwestrowej 😁

• Mamusie
Hejka
U nas noc jak zawsze ze wstawaniem. Teraz Emilka zjadła i poszła spać 😮
Kacha moja też lubi gazety, najpierw potarga a potem zjada.
A co do centyli Kuby to lekarz też mi ich nie podał (byliśmy u alergologa) ale podał aktualną wagę i wzrost a resztę sama sprawdziłam. Tym razem to net wyliczył 😁 😁
a w przyszłą środę (03.10) do diabetologa a na 16.10 do laryngologa. A gdzieś pod koniec miesiąca ja do diabetologa. Jeszcze bym siebie musiała do dentysty zapisać a Kubę do ortodonty 🥴
Miłego dnia 😉

• Mamusie
Hej dziewczyny

Dziś jedziemy do tego lekarza mam pietra bo ciekawe co zdecyduje dalej z moja Zosią.
A ona tak fajnie raczkuje i zaczyna wstawać 🤨

Nikusia/Anabel za dużo mam zaległości w domu żeby odpoczywać ,aż mnie cholera bierze jak widzę bałagan w domu. Okna a praniu już nie wspominam dużo sie nagle nazbierało 🤔

Skoreczka grandzić to u mnie inaczej rozrabiać 😁

Kacha Podkarpacie piszesz nam ostatnio zajęto to 5,5 godzin w jedną stronę

Wielka przypomniałaś mi ,że musze lokal zamówić fakt nie bedzie dużo osób bo 15 ,ale w domu tego nie zrobię

Nikusia to ciebie tez czeka dużo wyjazdów po lekarzach 😲

Miłego dnia wam życzę i dam wam znać jak tam po wizycie

• Mamusie
a ja zgłosiłam Emilkę do konkursy na fb, jak będzie jej fotka dostępna to Wam napiszę. Konkurs jest u fotografa, który w miejscowości obok ma swoje studio. I do wygrania sesja zdjęciowa. Minus jest taki, że wygrywa osoba która ma najwięcej "lajków". Zobaczymy, co mamy do stracenia 😁 😁
Umówiłam się z koleżanką na skypa, wcześniej wstałam, posprzątałam a teraz patrzę a ja nie mam skypa w komputerze. Mąż nie odbiera telefonu a ja nie znam się na tyle, żeby sama szukać. I jestem 😠 😠
Kruszyna powodzenia u lekarza i daj znać co i jak 🙂