Skocz do zawartości

Styczniowe dzieciaczki 2012 :) | Forum dla mam

skoreczka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
A ja dziś do późna sama 🤨 i sama będę myć i oporządzać Natalkę 🙃 😁
Normalnie się piłkarz obudził w moim mężu 🙃 😁 tu trening, tam meczyk 😮 Taka jakaś liga podligowa międzyfirmowa 🙃 😁 Co nie zmienia faktu, że on sobie lata po podwórku 🙃 a ja w domu siedzę 🤔

• Odpowiedzi 11,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• skoreczka_m

1635

• Nikusia102_m

1886

• elka144_m

1127

• Kruszyna123_m

1183

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
hejka pierwsza?
Emilka wstała o 5, nakarmiłam ją, przebrałam i zabrałam do siebie do łóżka, na szczęście jeszcze trochę przysnęła. A karmiłam ją w nocy o 0:30, 3:30 i potem jak wstała po tej 5. Jeszcze mi się wydawało, że jest po 6 a potem patrzę dokładnie, że po 5 🙃

• Mamusie
Hej
A ja miałam dziś pobudkę o 2.30 Zosia mruczała,grandziła i gadała w łóżeczku po godzinie dostała flaszkę i poszła spać. Dalej nie zrobiła kupki 🤨
Dziś wybieram się do kwiaciarni z mamą bo ida na wesele i muszę im prezent zapakować a papieru trzeba chyba 6 tych rolek 😲
U mnie jest rześko 🙂

• Mamusie
hejka 🙂
Nowy dzień 🙂

Kruszyna mój wyjątkowo obudził sie o 3, ale mamusia była przygotowana ( chyba przeczucie ze 2 buteleczki z wodą przygotowałam ) i zjadł mleczko i spał dalej do 8. Czyli podobnie z tym wstawaniem u naszych dzieci 😎

Nikusia
dziękuję za 100 😘 I co ja widze Emilka przespała całą noc 🤪 🤪 🤪 super!!!
Beata ja Ci wynagrodzę jakoś to twoje zamknięcie się w sobie 😉 W końcu kółko wzajemnej adoracji działa 😘
Wielka gg włączyła ale nie wolno przeszkadzac, pewnie sprząta 😁 😁 😁

Ja tez dziś znow sprzątam. Miłego dnia 🙂 🙂 🙂

• Mamusie
Ja rzuciłam hasło okna i proszę jak się kobitki moje kochane rzuciły :P:P:P

Anabel wiem ze ciezko patrzeć na chorego dzieciaczka jak się meczy a mamie to Az serduszko krwawi zycze Kinguni szybkiego powrotu do zdrowia

Skóreczka ja też dostałam paczkę z Babilonu ale i 2 te sam z bobovity

Kinga ja zakazdym razem jak daje Fabianowi jabłuszko to się krzywi jak nie wiem a pluje jak ma dość lub nie jest głodny

Kasiulka to może nei przez mleko tylko ma jakis zły humorek bo mój też ostanio nie chce jeść i tez musze w niego zmuszac bo potrafił zjeść o 8 a potem dopiero o 15 i to z krzykiem

KAcha i Nikusia my wstaliśmy o 7 mój malenki dla mamusi pospać

Wiec teraz tak
Wczoraj wpadłam rano tylko na chwile bo przyjechałam do domu bo miałam dostać kase ale nie dostałam chciałam z wami posiedzieć ale zadzwoniła szwagierka żeby jechać z Teściowa do lekarza po wyniki bo ona nie ma auta no to mówie ok. i wszystko na biegu pojechałam weszłam do szwagierki wypiłam kawkę noi mamy jechac przyszed T… brat z zona wiec tesciowa mowi ze po co bedzieice jechac z dziecmi pojade z bratem to mnie podrzuci ja się w kurzyłam i szwagierka tez ja najpierw powiedziałam ze nei Am mowy ze nie po to jechałm z małym dzieckiem żeby teraz mam szła sama do lekarza (bo chciałam się wypytac co i jak ) szwagierka tez się w kurzyła bo specjalnie mnie ściagała żeby czasem T nie była sama jak by się okazało ze cos nie tak ona po prostu nas olała ale co jest najlepsze to jeszcze jak szwagierka zadzwoniła to ja potem zadzwoniłam do T zapytac czy w ogóle chce żebym przyjechała i znia jechała (bo ona już była w szpitalu się zarejestrować do lekarza) ona tak przyjedzie a potem po prostu mnie olała to powiedziałam jej ze samochód to na wode nei jezdzi bo bezyna po 5,80zl a ja jestem przed wypłata ale w koncu i tak z nami nie pojechała nie było wyników a ja powiedział do szwagierki żeby wiecej po mnie nie dzwonili bo i tak nie pojade Tesciui się jak na razie uspokoił nawet go nie słychać ze jest w domu ale twu twu nei zapeszac chyba się zapewnei czuł ale tera chociaż będzie spokój
Noi w koncu ustaliliśmy chrzciny 8 lipiec wczoraj z M poszliśmy pochodzić po restauracjach ale wjednej anm zaspiewali 100 od osoby w drugiej było zamknięte wiec i została mi moja restauracja tam co pracowałam i raczej tam zrobimy bo tam wejdę wszędzie i dotego dostane rabat

• Mamusie
skoreczka napisał(a):
hejka 🙂
Wielka gg włączyła ale nie wolno przeszkadzac, pewnie sprząta 😁 😁 😁

Ja tez dziś znow sprzątam. Miłego dnia 🙂 🙂 🙂

Fabian śpi a mam głośniki włączone hehheh a ja mam posprzątane wie cdzisiaj sie bycze :P:P:P

• Mamusie
Kruszyna to takie wielki prezent na to wesele? 🤪
co nowego jej dałaś, że nie zrobiła kupki, marchewkę?
Skoreczka przeczytaj jeszcze raz mojego posta,
karmiłam o 0:30, 3:30 a pobudka o 5, na szczęście jeszcze potem przysnęła. 😁 😁 😁
Wielka padłam z Twojego opisu na gg 🙂

• Mamusie
Nikusia Zosia już dostaje marchew ,ziemniaka i pietruszkę dziś powinien być seler,ale jak widzę ,że się męczy z tą kupką to nie wiem co zrobić. Czy dzień przerwy czy tylko jabłko z marchewką aby coś ruszyło 🤔
Mój tato jest chrzestnym i kupił serwis obiadowo-kawowy i walizkę ze sztućcami 3 pudła

• Mamusie
Kruszyna123 napisał(a):
Mamy kupę 😁 😁 😁 😁

brawo
🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪