Skocz do zawartości

Styczniowe dzieciaczki 2012 :) | Forum dla mam

skoreczka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• skoreczka_m

1635

• Nikusia102_m

1886

• elka144_m

1127

• Kruszyna123_m

1183

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
skoreczka napisał(a):
Kacha rzeczywiście cierpi Twoja mała od tych zębów, może spróbuj masaże o których kiedys pisały dziewczyny. Podobno to pomaga w przebiciu.

Tyle, że co lekarz to lepszy 😁 miesiąc temu lekarka mówiła, że dziąsła wywalone, napuchnięte itd a dziś lekarka stwierdziła, że do wyjścia ząbków bardzo daleko 😉 🙃

• Mamusie
hejka
Emilka śpi to mam chwilkę.
Ciężki dzień dziś. Emilka jeszcze raz zrobiła rzadką kupę i raz zwymiotowała.
Byłam u siostry po marchewkę, ciężko ją było wykopać. Potem do domu, ugotować i zrobić jako bazę do mleka. I blender mi zaczął ciec. Jeszcze Emilka się darła. 😞 Udało mi się zrobić, ale nie wiem czy coś z niego będzie, jeszcze mąż na szybko próbował go kropelką skleić.
Anabel ja właśnie a la taki sok z marchewki sobie zrobiłam. Wiem, że te z apteki mają paskudny smak, ale Emilka to niejadek więc nie wiem jakbym ją zmusiła. A mój jest słodki
Kacha a Emilka waży 7kg, dziś była ważona u lekarza. Fajnie, że już u Ciebie lepiej i że Natalka już w domu. 😘
Dostałam kwiaty od męża, mówi, ze bez okazji, ale coś ostatnio mamy problem z dogadaniem się.

• Mamusie
Hejka
Mąż wstawał w nocy do Emilki. Rano zrobiła ładną kupkę (sama marchewka, 😁). Emilka pospała do 9 co się praktycznie nie zdarzało.
Beata całuski dla Aleksa z okazji 7 m-cy 😘 😘. Nie wiem czy wczoraj czy dziś jak nie ma 31. 😮
A system pokazuje, że jeszcze nie 😮 😮 😮
Wielka i Elka dla Fabiana i Jasia też całuski. 😘 😘

• Mamusie
Czesc
Oczywiscie całuski dla Aleksa Emilki Jasia i Fabiana??? z okazji 7 i 8 miesiecznicy 😉
Kacha ja pracuje i w tygodniu i weekendy nocki rzadko robiłam ale teraz nie wiem jak bedzie dzis ide na 13 i nie wiem o której wyjde mam nadzieje ze nie bede do konca bo mialam ciezka nocke ale zobaczymy
Tak skoreczko mozesz wkleic to zdjkecie 😉

• Mamusie
Hej mamuśki 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Ja już posprzątałam jak Zosia wstanie to ją nakarmię i pójdę na spacer oby tylko nie padało 🥴

Skoreczka zgadzam się na odznaczenia na fb

Wielka jesteś szalona i z opisem mnie trafiłaś w 10 🙂 jestem pedantką i w domu jak coś nie jest odlożone na swoje miejsce to dostaję szału

Adzia/Nikusia jak tam dzisiaj z dziećmi u was mam nadzieję,że lepiej

Życzenia dla 8 miesięcznych naszych bobasków Emilki,Fabiana i Jasia 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusie
Hej hej nie było mnie chyba od czwartku ;-)miałam zabiegane dni a wieczorem byłam padnięta
Wszystkiego najlepszego dla 8 miesięcznych jubilatów!!! Emilki,Aleksa i Jasia 🙂 🙂 🙂 🙂

Wielka super to zrobiłaś ten nasz obrazek, uśmiałam się :-)Jesteś Wielka!!! 🙂 🙂

Skoreczka tez się zgadzam, a widziałam śliniaczek dla Kini śliczny, zamawiam taki dla Nikodemka, a dla Miłoszka może pomyślę o jakimś ręczniczku albo poszewce na poduszkę?Ślicznie naprawdę!!!!

Anabel to ja też niedługo zaczynam bo od środy, mam strach i gilga mnie w żołądku, a jak dzieci?przede wszystkim Kinia jak reaguje na to że zostaje z Babcią?

NIkusia zdrówka dla Was!Wiem jakie to świństwo, jak potrafi wymęczyć 🥴 😞 mam nadzieję że przejdzie Wam szybko!

Kacha to super że Natalka już w domu i że lepiej się czujesz to najważniejsze!!!

Pewnie opuściłam kogoś, przepraszam z góry postaram się teraz na bieżąco odpisywać bo jak się wypadnie z rytmu to ciężko potem wrócić
Zapomniałam dodać że Nikoś od pewnego czasu budzi się w nocy i chce pić, jestem zaskoczona bo zawsze przesypiał całe noce, a tu teraz jak mam wrócić do pracy to się budzi to o 4 to o 5 czasem dotrwa do 6 i chce pić, jak chce go oszukać wodą czy herbatką to płacze i musi dostać mleko wtedy się uspakaja i zasypia.Nie wiem czy to prze zęby?Mam nadzieję że mu to minie i wróci do przesypiania całych nocek.Dobranocka

• Mamusie
Hej 🙂
Z góry przepraszam za tak długi post!
Nikusia, Wielka, Elka buziaki dla Waszych pociech z okazji 8 miesięcy 😘 🤪
Aleksowi idzie druga jedynka i przez to czasami marudzi i trze gryzakiem o górne dziąsła...
Kruszyna tak żal mi Zosi... 😞 Jak przeczytałam, że tak płakała przy zakładaniu gipsu, to aż serce mnie "zabolało" 🤨
Wielka, a no dawno mi nie dokuczałaś, to fakt 😉 A to oznacza, że i ja dawno Tobie nie dokuczałam 😎
9 września, to ja kaca będę leczyć, bo 8 wybieramy się na kawalersko-panieński 🤪
Anabel no to gratulacje dla Kinusi, że umie zrobić "papa" 🤪
Adzia i dla Ani też gratulacje 🤪
Skoreczka faktycznie, Błażejek ma już 6 ząbków 🤪
Adzia jak mi kiedyś mąż powiedział "A nie mogłaś ugotować czegoś innego?", to poniosło mnie bardzo, zabrałam mu talerz sprzed nosa i na jego oczach (bo siedzieliśmy w kuchni) wyrzuciłam zawartość talerza do kosza na śmieci i powiedziałam "To nie będziesz jadł". Od tego momentu nie usłyszałam już takiego komentarza 😁 Ja nie przepadam za gotowaniem, a tu taki tekst, że mi ręce i nogi opadły. I się wkurzyłam. Dzisiaj sama się z tego śmieję, bo na ogół nie jestem cholerykiem 😜
Przemiłe takie przytulaski i całuski Ani muszą dla Ciebie być 🙂
Nikusia masz rację z tym, że ciekawe kto z kim by załapał wspólny język, bo jak się pisze, to ktoś może wydawać się fajny, a na żywo już inaczej. Bo dochodzi barwa i ton głosu, mimika twarzy, gesty i feromony.
Wielka no napisz jak sobie mnie wyobrażasz, bo ciekawa jestem. Ja sobie Ciebie wyobrażam tak, że byś siedziała jak mysz pod miotłą, a jakbyś już się odezwała, to żal by tyłek ściskał, bo tylko przez neta wygadana jesteś buhaha 😁

• Mamusie
Coś nie tak z wpisem i nie skopiowała mi się część posta, więc wklejam tu:

Skoreczka o mnie też nie będziesz się wypowiadać...? Bo nie warto? Hehehe 😁
A ja to która na tym zdjęciu? Tylko nie pisz, że ten facet, bo to miejsce już Wielka zajęła 😁
Wielka ubranie chcesz sexy na chrzciny....Hmmm... Proponuję to
http://www.google.pl/imgres?q=ubranie+sexy&um=1&hl=pl&sa=N&biw=1280&bih=659&tbm=isch&tbnid=auyRTSMUaACxtM:&imgrefurl=http://wowy.pl/skromne-ubranie-84576&imgurl=http://i1.wowy.pl/2b464fed7869914c51e08601222757f08cd222ac/w-paseczkach-jpg&w=339&h=540&ei=c2dCULjJE4PWtAa5nIGADg&zoom=1&iact=hc&vpx=1002&vpy=120&dur=401&hovh=149&hovw=85&tx=104&ty=123&sig=113307866030867997317&page=1&tbnh=149&tbnw=85&start=0&ndsp=22&ved=1t:429,r:6,s:0,i:90
Nikusia życzę szybkiego powrotu do zdrowia Emilce i Kubusiowi! Wycierpią się 😞 I Tobie też 😘
Skoreczka już nie mogę się doczekać podusi!!! 🤪
Niksuia Anabel Skoreczka dziękuję za życzenia dla Aleksa 🙂 System pokaże jutro, bo zawsze dzień po Nikusi Elce i Wielkiej
Kruszyna ja chyba ostatnio też staję się pedantką i mąż narzeka, że wytrzymać ostatnio ze mną się nie da z tego powodu 🤔
Adzia sorry, ale "lachony" mi nie odpowiada - nie obrażam się, ja nie z tych, ja jestem po prostu szczera i piszę jak coś mi nie pasi 😉

• Mamusie
Witam 🙂
Wczoraj jednak znalazłam chwile aby iść z Zosią na mały spacer 🙂
Zaraz idę obiad pomału gotować bo popołudniu jedziemy do teściów i muszę jeszcze Zosi coś wymyślić na cały tydzień 🥴

Nikusia dziś już lepiej z wami ??

Beata dobre to z ty obiadem wyobrażam sobie minę twojego męża 😁 😁 😁 😁 😁

Kinga i ty przeżyjesz pierwszy dzień w pracy zobaczysz będzie dobrze

• Mamusie
Hejka
Ja też jestem. Tylko trochę nieprzytomna.
W nocy mąż wstawał. Ja byłam wykończona. I przed chwilą się zwlekłam z łóżka. Muszę się zmotywować i coś pomóc mężowi, bo on się domem zajmuje.
Emilka już dziś dwie kupki zrobiła, ale nie aż takie rzadkie.
Kuba i mąż się czują dobrze.
potem zajrzę na dłużej to Wam odpiszę, bo przeczytałam 😉

• Mamusie
dzień dobry 🙂

KingaS dziękuję za pochwałę śliniaczka 🙂 Teraz wyhaftuję poszewkę dla Beaty i wtedy zobaczysz co dokładnie chcesz 🙂 Wyślę Ci wzory 🙂
Beata ja chciałam napisać ale wyjdzie na to ze sie do Ciebie podlizuję 😜 No ale napiszę Ci: Beata - bardzo mądra, optymistyczna młoda osóbka 😉 Takie mam odczucie.
Dziś kończę obrazek zamówiony przed Twoją poszewką i zaczynam dla Ciebie 😉
Nikusia mnie też często boli żołądek ale to takie fale, myslę ze to od nerwów.
A ja ostatnio też jakaś jestem nerwowa i waga mi spadła do 49kg.

• Mamusie
skoreczka napisał(a):

Beata ja chciałam napisać ale wyjdzie na to ze sie do Ciebie podlizuję 😜 No ale napiszę Ci: Beata - bardzo mądra, optymistyczna młoda osóbka 😉 Takie mam odczucie.
Dziś kończę obrazek zamówiony przed Twoją poszewką i zaczynam dla Ciebie 😉

☺️ ☺️ ☺️ ☺️ Dziękuję, miło mi 🤪 😘 😘 😘